Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

To Ενεργειακό Σώμα, οι Ομάδες και η Σχέση τους με τη Μαγεία...


Περι ενεργειακου σωματος ο λογος σημερα. Ποια ειναι η φυση του κ πως το βιωνει κανεις; Μια καλη ασκηση για να αρχισετε να το αντιλαμβανεστε ειναι να φανταζεστε τον εαυτο σας οτι ειναι τυλιγμενος με μια σακουλα.  

Φανταστειτε οτι φορατε σακουλες στα χερια λοιπον. Ξερω οτι δε φορατε, αλλα, αν το υποκριθειτε κ κανετε κινησεις με τα δαχτυλα σα να νιωθετε την υφη της σακουλας αργα η γρηγορα θα νιωσετε τα πρωτα μηρμυγκιασματα στα χερια σας. 

Μια εναλλακτικη ασκηση ειναι να προσποιηθειτε οτι τα χερια σας ειναι μεσα σε ζελε, που βαζουμε για τα μαλλια. Υποκριθειτε οτι ψηλαφειτε το ζελε κ αγνοηστε τον κοσμο που θα σας κοιταει να ψηλαφειτε τον αερα. 

Θα πρεπει να πουμε εδω βεβαια οτι τα αποτελεσματα σας θα ειναι πιο εντονα, αν για μερικες μερες δεν εχετε κανει σεξ και για κανενα μηνα εχετε καταφερει να τρωτε λιγοτερο για να ελαφρυνετε τον οργανισμο σας. Γιατι αυτο; Δε θα σας πω βεβαια εγω να κοψετε το σεξ, αλλωστε κ μενα μ αρεσει, ομως πρεπει να καταλαβετε οτι το ενεργειακο σωμα ειναι κατι που φορτιζεται. Φορτιζεται με συναισθηματα. 


Ετσι οσο συγκρατειτε την σεξουαλικη επιθυμια, τοσο φορτιζεται αυτη η μπαταρια. Μαλιστα μπορειτε κ να προκαλειτε την επιθυμια οπως λενε οι ταντρικοι, αλλα με τον οργασμο να ξερετε οτι εκφορτιζεται. Δε θα σας πω οτι αυτο ειναι κακο, ουτε θα σας οδηγησω να τρελαθειτε κανοντας μεγαλη αποχη. Αυτα πρεπει να τα συνηθισετε σιγα σιγα, εξεταζοντας π.χ, τι προκαλει αποχη 1 βδομαδας κ μαλιστα καλο ειναι να συμφωνει κι ο συντροφος.

Να ξερετε παντως οτι η αυξηση της ενεργειας, η φορτιση δηλαδη προκαλει συναμα κ αυξηση της επιθυμιας. Μην ξαφνιαστειτε απο αυτο, ειναι απολυτα φυσιολογικο, ειναι οπως οταν τα μαλλια σας σηκωνονται οταν αγγιξετε κατι που εχει στατικο ηλεκτρισμο. Το αν μπορειτε να το διαχειριστειτε ειναι αλλο ζητημα γι αυτο κ οι εσωτερικες σχολες περνουσαν τον κοσμο πρωτα απο δοκιμασιες, να δουν αν εχει θεληση κ εγκρατεια να το ελεγξει.

Ας επιστρεψουμε ομως παλι στην ενεργειακη μπαταρια. Τι μας διδασκει το παραδειγμα των μαλλιων που σηκωνονται απο το στατικο ηλεκτρισμο; Για οσους εχετε κανει το πειραμα, αυτο πετυχαινει αφου επιτευχθει καποια ποσοτητα φορτισης κ πανω. Αυτο ειναι πολυ χρησιμο μαθημα για το ενεργειακο σωμα κ θα μου επιτρεψετε να πω κ γι αυτο που ονομαζουμε μαγεια.Γιατι αυτο; Γιατι σημαινει οτι για να πετυχεις αποτελεσματα στο φυσικο κοσμο, πρεπει να εχεις φορτισει το ενεργειακο σωμα πανω απο ενα σημειο, πανω απο ενα δυναμικο. Και πως ειπαμε οτι φορτιζει το ενεργειακο σωμα; Με συναισθηματα κ επιθυμιες που δεν εκφορτιζονται.

Ισως καταλαβαινετε τωρα ποιος ηταν ο ρολος των αρχαιων μαγικων τελετων. Των τελετων των Δριδων της Κνωσου, του Διονυσου, των Ινδιανων της Αμερικης και αλλων. Μεσω οργιαστικων πρακτικων, χορου, γυμνου, αναπαραστασεων σεξ, αυξηση της επιθυμιας χωρις να εκφορτιζεται (το οργιο γινοταν στο τελος). Ετσι δημιουργουνταν μια τεραστια ψυχοδυναμικη μπαταρια στη διαθεση του μαγου-ιερεα, που μπορουσε η να την χρησιμοποιησει.

Για θαυματα, επικλησεις η ακομα κ δημιουργια μικρων θεων. Θα μου πειτε κ τι ειναι θαυμα; Θα σας απαντησω το εξης: Την εποχη του Χριστου, αν βρισκοταν ενας δασκαλος ρεικι κ θεραπευε με τα χερια, τι θα ελεγαν οι συγχρονοι του; Δε θα μιλουσαν για θαυματα;

Αυτο που λεμε Μαγεια λοιπον ειναι η διαδικασια εντατικοποιησης των συναισθηματων, για να φορτιστει επαρκως ενα φυσικο σωμα κ να προκαλεσει αποτελεσματα στο φυσικο κοσμο. 

Εκεινο μονο που πρεπει να θυμαστε..Μονος του καποιος δεν μπορει να κανει πανω σας αυτο που λεμε μαγια. Χρειαζεται ενα γκρουπ ανθρωπων να τον υποστηριζουν. Πρεπει να σας επιβουλευεται μια ομαδα για να φερει καποιο αποτελεσμα. Και για να υπερασπιστειτε τον εαυτο σας, αν δεν εχετε πολυ ισχυρη θεληση, πρεπει να εχετε κι εσεις ανθρωπους να σας υποστηριζουν. Μονο ετσι γινονται "μαγικοι πολεμοι”.

ΥΓ: Αν δεν κανουμε επικλησεις σε αλλες αρχετυπικες δυναμεις βεβαια, οπου σ αυτη την περιπτωση, τρωμε το κεφαλι μας, γιατι ανοιγουμε πορτες που μετα δεν κλεινουν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα