Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ


Το μυστικό της αθανασίας είναι ένα από τα βαθύτερα απόκρυφα μυστικά των Δυνάμεων του Φωτός και δεν έχει ποτέ αποκαλυφθεί σε κανέναν, αν δεν έχει φθάσει πρώτα σε μια ορισμένη συχνότητα δονήσεων, διαθέτει εσωτερική καθαρότητα και έναν ορισμένο βαθμό προσήλωσης και αφοσίωσης προς το Φως.

- Θα αποκαλυφθούν σύντομα στην ανθρωπότητα, όσα είναι σοφό να αποκαλυφθούν!

Η φυσική αθανασία επιτυγχάνεται μέσα από μια συγκεκριμένη διαδικασία μετεξέλιξης και με τον σωστό συνδυασμό τριών παραγόντων:


1. Με την αντιστροφή της εξέλιξης της εντροπίας στα μιτοχόνδρια:

http://www.breatharian.com/ascension.html

2. Με την αντιστροφή της εξέλιξης της εντροπίας στα ενεργειακά σώματα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την ιερή ένωση της πολικότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών, καθώς και με την εσωτερική και εξωτερική αλχημεία.

3. Με την τακτική κατανάλωση του ελιξιρίου της ζωής, για την υποστήριξη της διαδικασίας. Από τις δύο διαθέσιμες εκδόσεις, η ορυκτή έκδοση είναι πιο αποτελεσματική και πιο ισχυρή από τη φυτική έκδοση.

Οι Άρχοντες της "Χίμαιρας" και τα υπόλοιπα μέλη της Cabal, αδυνατούν να αντιληφθούν αυτή τη διαδικασία στο σύνολό της, αν και εξακολουθούν να ψάχνουν για την αθανασία. Έχουν κατανόησει αποσπασματικά όλα όσα έκλεψαν από τις Μασονικές Στοές του Memphis-Misraim. Αδυνατούν επίσης να κατανοήσουν ότι για να επιτευχθεί η φυσική αθανασία, πρέπει να μειωθεί η εξέλιξη της εντροπίας της προσωπικότητάς σε τέτοιο βαθμό, που η καλοσύνη να υπερέχει του κακού.

- Η φυσική αθανασία είναι η τελική εκδήλωση της παρουσίας της Θεάς μέσα στο φυσικό σώμα και αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσα από τη νοοτροπία του πολέμου που διαθέτει η Cabal.

Οι δώδεκα γέροντες της "Αδελφότητας του Άστρου", που βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη απόρρητη υπόγεια θέση κάπου στα Ιμαλάια, διατηρούν τα ίδια φυσικά σώματα τα τελευταία 26000 χρόνια!

Η Αδελφότητα έχει μεταδώσει τα μυστικά της αθανασίας στους "Blue Dragons", μέσω της Xi Wang Mu, της Θεάς της αθανασίας, πριν από χιλιάδες χρόνια:

http://www.suppressedhistories.net/goddess/xiwangmu.html
http://www.pantheon.org/articles/x/xi_wang-mu.html

Με βάση τις διδασκαλίες της Αδελφότητας, εξελιγμένα μέλη των "Blue Dragons" είναι σε θέση να ζουν στο ίδιο σώμα για εκατοντάδες χρόνια.

Η "Αδελφότητα του Άστρου" έχει μεταδώσει το μυστικό στην Δύση, με τις διδασκαλίες του μέλους της και αλχημιστή, Nicolas Flamel.

Πολλά μέλη της "Αδελφότητας του Άστρου" στη Δύση είχαν πολύ μεγάλη επιρροή στο Κοινό της Σιών και στους Ροδοσταυρικούς κύκλους. Ένας από αυτούς, ο Rene d'Anjou, είναι ένα μοναδικό πρόσωπο κλειδί που έχει αλλάξει την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας προς το καλύτερο περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον τα τελευταία χίλια χρόνια. Είναι αυτός που έχει προκαλέσει το Φως της Αναγέννησης:

http://www.ancient-origins.net/history-famous-people/rene-anjou-littlefinger-pre-renaissance-game-thrones-003036

http://quintessentialpublications.com/twyman/?page_id=44

Έμβλημα του ο Σταυρός της Λωρραίνης, που είναι το απόκρυφο σύμβολο της Τριαδικότητας του Φωτός και του σκότους, η αρχή της ακατανίκητη δύναμης του φωτός που απορροφά το σκοτάδι και με τη διαδικασία της αλχημική μεταστοιχείωσης, το διαλύει.

Ένα μήνυμα από τον Σταυρό της Λωρραίνης, είναι ότι σε κάθε οικογένεια Αρχόντων ή Μαύρη οικογένεια ευγενών, υπάρχουν όντα του Φωτός που ενσάρκωσε ο ίδιος ο Rene d'Anjou και που κρυφά ή φανερά εργάζονται για το Φως και ενάντια στα σχέδια της κλίκας.

Ένα παράδειγμα είναι ο Francesco Colonna, μέλος της διάσημης οικογένειας του Άρχοντα Colonna, ο οποίος καθοδηγείται από την "Αδελφότητα του Άστρου" για να αφυπνίσει τους ανθρώπους με κωδικοποιημένα μηνύματα, μέσα από το πολύ ενδιαφέρον βιβλίο του Hypnerotomachia Poliphili:

https://en.wikipedia.org/wiki/Hypnerotomachia_Poliphili

Το βιβλίο αυτό, μαζί με ένα άλλο βιβλίο, το "The Emblem Book" του Achile Bocchi, αποκαλύπτει ορισμένες πτυχές του μυστικού της αθανασίας.

Η περιοχή της Λωρραίνης είναι ένα πολύ σημαντική για την δίνη της Θεάς, η οποία μαζί με τις δίνες της Untersberg και της Θεάς της Βενετίας, κατέχουν το Φως για όλη την Ευρώπη. Η "Χίμαιρα" προσπάθησε να καταστείλει αυτή την δίνη, οικοδομώντας ένα πολύπλοκο υπόγειο σύστημα θαλάμων χωρο-χρονικής στρέβλωσης οι οποίες ήταν συνδεδεμένες με το Long Island, οι οποίες όμως καταστράφηκαν από τις Δυνάμεις του Φωτός :

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/fakesecondcoming/fakesecondcoming11.htm

Οι Δυνάμεις του Φωτός και ειδικά η "Αδελφότητα του Άστρου", καθώς και ορισμένοι εξελιγμένοι Γαλάζιοι Δράκοι, έχουν στηρίξει την δίνη της Θεάς στη Λωρραίνη, εμπνέοντας την Art Nouveau στο γυαλί, δημιουργώντας κέντρα στο Νανσύ, μια πόλη στο κέντρο της Λωρραίνης. Πολλά κομμάτια τέχνης από γυαλί εκείνης της περιόδου έχουν ενσωματωμένους κωδικούς του Φωτός που ενεργοποιούνται με την παρουσία Θεάς. Ο Daum, ένας σημαντικός δημιουργός υψηλής ποιότητας τέχνης Art Nouveau στο γυαλί, έχει υπογράψει τα κομμάτια του με το Σταυρό της Λωρραίνης.

Ορισμένες από τις οικογένειες των Λευκών Αρχόντων, ειδικά οι οικογένειες Este και Medici, ήρθαν σε επαφή στο παρελθόν από την "Αδελφότητα του Άστρου" και παραμένουν ακόμα φύλακες ορισμένων μυστηρίων της Θεάς που περνούν από γενιά σε γενιά μέσα στην οικογένεια. Εδώ θα παρακαλέσω τα μέλη αυτών των δύο οικογενειών, ή άλλες οικογένειες της Λευκής Αριστοκρατίας που κατάγονται από την Θεά, να επικοινωνήσουν μαζί μου στο cobraresistance@gmail.com.

- Η Θεά θέλει ειρήνη και η ειρήνη θα επικρατήσει!


 Ενημέρωση από τον Cobra




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα