Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Η απίστευτη δύναμη της νηστείας - μια εγχείρηση χωρίς μαχαίρι

νηστεία


H Φύση μπορεί να θεραπεύσει ή να μας καταστρέψει με τα ίδια μέσα. 

Οι μέθοδοί της είναι ελάχιστα κατανοητές από τον άνθρωπο.

 Ίσως επειδή δεν ξέρουμε πολλά από τους νόμους της, γιατί η φύση κρατά τα μυστικά της.

 Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε τόσα πολλά να μάθουμε από αυτήν. 

Αλλά ακόμα και όταν μαθαίνουμε από τα μυστικά της δεν τα ακολουθούμε.

 Με νηστεία, όλα τα όργανα προστατεύονται. 

Η νηστεία είναι ιδιαίτερα πολύτιμη για τα πεπτικά όργανα, και τους προσφέρει τη δυνατότητα να αναγεννηθούν. Έχει μια μόνιμη επίδραση στη ροή του αίματος.

Οι νόμοι της φύσης είναι εκεί για να ανακαλυφθούν και να γίνουν σεβαστοί.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη της φύσης προς όφελός μας, π.χ. για τις ανάγκες της ανθρωπότητας.

Στο δεύτερο μισό του 19 ου αιώνα, ο καθηγ. Pushutin ήταν από τους πρώτους που άρχισαν να μελετούν  τα αποτελέσματα της νηστείας. Ανακάλυψε ότι η νηστεία είναι μια κατάσταση του σώματος, στην οποία οι ''δαπάνες'' του δεν αποζημιώνονται πλήρως. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, το σώμα πρέπει να χρησιμοποιήσει τα αποθεματικά του για να λειτουργήσει.


Αποτέλεσμα εικόνας για νηστείας
  • Πολυάριθμα Οφέλη
Έρευνες έχουν δείξει ότι το κέντρο της πείνας είναι αυτό που οδηγεί την πείνα. Αν δεν υπάρχει φαγητό, το σώμα πρέπει να χρησιμοποιήσει τα αποθεματικά του, που ως επί το πλείστον προέρχονται από το μυϊκό ιστό, την καρδιά και τα άλλα όργανα. 

Με τον τρόπο αυτό, είναι σαφές ότι η φύση προστατεύει το κύριο ''γρανάζι'' του σώματος, τον εγκέφαλο, καθώς επίσης και το νευρικό σύστημα και την καρδιά.

Νέες ανακαλύψεις της ιατρικής, μας έχουν δείξει ότι κατά τη διάρκεια της νηστείας, πρωτεΐνες κυρίως χρησιμοποιούνται ενάντια στον καρκίνο, στους όγκους και τις κύστες. Ενάντια σε ότι δεν ανήκει στον οργανισμό.

Πειράματα έδειξαν ότι το ποσό των αποθεματικών που το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της νηστείας μέχρι να  εξαντληθεί εντελώς , είναι περίπου 40-50% του βάρους του.

Χρησιμοποιώντας την νηστεία ως θεραπεία, είναι το είδος της χειρουργικής επέμβασης χωρίς μαχαίρι, όπου η φύση είναι πιο επιδέξια από κάθε χειρουργό, διατηρεί ό, τι είναι υγιές, και απομακρύνει τα αρνητικά μέρη. Με νηστεία, όλα τα όργανα προστατεύονται. 

Η νηστεία είναι ιδιαίτερα πολύτιμη για τα πεπτικά όργανα, και τους δίνει τη δυνατότητα να αναγεννηθούν. Έχει μια μόνιμη επίδραση στη ροή του αίματος. Επειδή δεν λαμβάνουμε τροφή, η κενότητα του στομάχου δεν αποτελεί εμπόδιο για τη ροή του αίματος, έτσι η κατάστασή του βελτιώνεται.

Κατά τη διάρκεια της νηστείας μπορείτε επίσης να χάσετε βάρος, κυρίως κατά την πρώτη περίοδο, ενώ στη συνέχεια πέφτει σταδιακά με το πέρασμα του χρόνου. Εάν το σώμα είναι νέο, υπάρχει μεγαλύτερη απώλεια βάρους.

 Έρευνες έχουν δείξει ότι η νηστεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε ασθενείς με αναιμία, όπου υπάρχει έλλειψη των ερυθρών αιμοσφαιρίων του αίματος ή αύξηση των λευκών.
Το δέρμα, επίσης, αναζωογονείται κατά τη διάρκεια της νηστείας. 

Οι πιο ευκρινείς γραμμές και οι ρυτίδες εξαλείφονται, και το δέρμα αποκτά μια καλύτερη εμφάνιση τόσο στο χρώμα όσο και στη λάμψη. Η δομή του ιστού, επίσης, βελτιώνεται.

Αποτέλεσμα εικόνας για νηστείας

Μιλώντας για τη νηστεία από ιατρική άποψη, θα χωρίσουμε τις επιδράσεις της νηστείας κατά οργανικά συστήματα, όπως η ιατρική χωρίζει το ανθρώπινο σώμα:

Όταν το στομάχι είναι γεμάτο, το πεπτικό σύστημα είναι φορτωμένο με λίπος και μεγάλη ποσότητα τροφής. Με αυτόν τον τρόπο το σύστημα κουράζεται, οδηγώντας σε αυξημένη παραγωγή χυμών έτσι ώστε να μπορεί να χωνεύεται η τροφή.

Κατά την αυξημένη παραγωγή χυμών, η ροή του αίματος στο στομάχι αυξάνεται επίσης, η πίεση του αίματος ανεβαίνει και αυτό επιβαρύνει την καρδιά και τη ροή του αίματος. Τα εξαντλεί. Με τη βοήθεια ορισμένων διαδικασιών στο αίμα, λιγότερο οξυγόνο παραδίδεται στον εγκέφαλο και έτσι το σώμα γίνεται αργό και επέρχεται υπνηλία λόγω αυτού.

Ένα γεμάτο στομάχι έχει πάρα πολύ αρνητική επίδραση στους πνεύμονες. Χρειάζεται να λειτουργήσουν με αυξημένη δραστηριότητα, λόγω της ανάγκης για οξυγόνο και έτσι οι κινήσεις του διαφράγματος γίνονται πιο δύσκολες. Με αυτόν τον τρόπο, το άτομο ξεκινά σχεδόν να βογκά καθώς αναπνέει.

Οι νεφροί είναι επίσης φορτωμένοι σε αυτή την κατάσταση, ώστε να λειτουργούν με περίπου το ένα τρίτο της χωρητικότητάς τους. 

Τα αποτελέσματα είναι επίσης αισθητά στον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα. Καθώς η ροή του αίματος μειώνεται, το σώμα επιβραδύνεται, και γίνεται πιο δύσκολο να σκεφτεί. Τα πάντα λειτουργούν καθυστερημένα και έτσι το σώμα είναι σφιχτό. Ένας νευρικός άνθρωπος δεν μπορεί να λειτουργήσει ορθολογικά, οπότε τα συναισθήματα και ο πανικός αρχίζουν να ελέγχουν τα πάντα.

 Αποτέλεσμα εικόνας για νηστείας
  • Μια βιολογική μηχανή
Κατά τη διάρκεια της νηστείας το έργο που έχουν να παράγουν τα όργανα μειώνεται, έτσι το σώμα είναι σχεδόν σε κατάσταση ηρεμίας, και η ενέργεια αντισταθμίζεται από τα αποθεματικά. Το στομάχι είναι σε κατάσταση ηρεμίας, η ροή του αίματος ρυθμίζεται όπως θα έπρεπε, και ως αποτέλεσμα αυτού, οι λειτουργίες του εγκεφάλου εκτελούνται καλύτερα. Όπως βλέπεται η αιτιολογία είναι σαφής. 

Τα συναισθήματα ελέγχονται, η παρόρμηση βρίσκεται υπό τον έλεγχο της λογικής, έτσι στη συνέχεια η λογική παίρνει τον έλεγχο των συναισθημάτων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει η βιολογική μηχανή να καθαριστεί και να απαλλαγεί από όλα τα επιβλαβή, καθώς ο μηχανικός πρέπει να είναι καθαρός και περιποιημένος.

  • Πόσο βάρος χάνουμε κατά τη διάρκεια της νηστείας;
Κατά τη διάρκεια της νηστείας, η στατιστική απώλεια βάρους από τα όργανα είναι η εξής:
  • λίπη - 97%
  • σπλήνας -  60%
  • ήπαρ - 53.7%
  • μύες - 30%
  • αίμα - 26%
  • νεφρά - 25%
  • δέρμα - 20.6%
  • έντερα - 18%
  • πνεύμονες - 17.7%
  • πάγκρεας - 17%
  • οστά - 13.9%
  • νευρικό σύστημα- 3,9%
  • καρδιά - 3,6%
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα