Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Μπλοκάρουν την έξοδο της Βουλής οι «Παρών»: Αναποφάσιστοι αν θα μείνουν ή θα φύγουν

Παγιδευμένοι εντός της αίθουσας της ολομέλειας παραμένουν οι Βουλευτές καθώς οι έξοδοι παραμένουν μη προσβάσιμες. Αιτία, οι 64 συνάδελφοί τους που στέκονται διστακτικοί και προσπαθούν να αποφασίσουν αν θα περάσουν το κατώφλι ή όχι

Πρωτόγνωρες εικόνες μποτιλιαρίσματος δημιουργούν οι βουλευτές του «Παρών»

Η εντολή της Προέδρου της Βουλής να παραμείνουν όλοι στην αίθουσα, μέχρι να μιλήσει ξανά και να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας, τους βρήκε απροετοίμαστους. Αποτέλεσμα; Μένουν ακίνητοι στις εξόδους, προσπαθώντας να αποφασίσουν!
Όσο κι αν οι υπόλοιποι συνάδελφοί τους τους παρακαλούν να κάνουν στην άκρη για να περάσουν, οι βουλευτές που ψήφισαν «Παρών» παραμένουν παγωμένοι στη θέση τους δημιουργώντας ένα ανθρώπινο φράγμα. Σαν μια αόρατη δύναμη να τους έχει ακινητοποιήσει.

Ήδη έχει ειδοποιηθεί ο φρούραρχος της Βουλής, να σπεύσει με τους άντρες του, προκειμένου να βοηθήσει στο ξεμπλοκάρισμα των εξόδων, καθώς οι ακινητοποιημένοι βουλευτές θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των υπόλοιπων.
Τέλος, εκφράζονται φόβοι ότι η κα Κωνσταντοπούλου, επικαλούμενη την παρατυπία της κλειστής εξόδου, μπορεί να κηρύξει την ψηφοφορία άκυρη και να ζητήσει επανάληψη όλης της διαδικασίας!
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα