Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Η Τέχνη της Σαγήνης: άσε ελεύθερη τη σεξουαλική σου ενέργεια.

VIDEO-FATOYROY-H-TEXNH-THS-SAGHNHS

Η Seema Anand μας παρουσιάζει μια παραμελημένη ή και παρεξηγημένη τέχνη, εκείνη της γοητείας, της σαγήνης! Μέσα από την TEDx ομιλία της, καταγράφει το πώς συμπεριφέρονται σήμερα τα δύο φύλα μεταξύ τους, αλλά και πώς διαχειρίζονται αυτή την τάση να γοητεύουν τους άλλους.
Με αναφορές σε θρησκείες και “πιστεύω” μακρινών λαών, περιγράφει πως κάποτε, τα δύο φύλα δεν είχαν ιδέα τι να κάνουν μεταξύ τους, πώς να αναπαραχθούν, μέχρι που έλαβαν τη θεϊκή οδηγία να “γαργαλήσει ο ένας τον άλλον“! Στη συνέχεια της εξιστόρησής της, η Anand αναφέρει πως υπάρχει ολόκληρο βιβλίο με “επιταγές” σαγήνης, που μπορεί να μη συνδέονται όλες άμεσα με το στόχο-αποτέλεσμα, αλλά απευθύνονται κυρίως στη γυναίκα. Η αλήθεια είναι όμως πως και ο άντρας μπορεί να ακολουθήσει “συμβουλές” για το πώς να γοητεύσει!


Οι ιστορίες της ομιλήτριας παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, ειδικά προς το τέλος της παρουσίασής της, όπου και παρέχει παραδοσιακές παροτρύνσεις για τη γυναίκα και την αντίληψη του σώματός της. Τονίζει πως η μεγαλύτερη σωματική ενέργεια είναι η σεξουαλική και πρέπει να την αφήνουμε ελεύθερη!
Πριν κλείσει την ομιλία της, μεταφέρει στο κοινό μυστικά αρχέγονης σοφίας για το πώς να αρωματίζει μια γυναίκα το σώμα της, σε ποια σημεία και με ποιο συγκεκριμένο άρωμα, κάθε κίνηση και αιτία, για να σκλαβώσει κάθε άντρα για πάντα…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα