Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Οκτώ επιλεγμένες εφαρμογές διαχείρισης PDF



Η χρήση αρχείων PDF είναι πολύ διαδεδομένη και αποτελεί ένα στάνταρ πρότυπο μεταφοράς δεδομένων και εικόνας που εφαρμόζεται παγκοσμίως. Παρ΄όλο ότι υπάρχουν αρκετοί δωρεάν Readers που μπορούν να διαβάζουν τα έγγραφα αυτά, εν τούτοις τα πράγματα δυσκολεύουν όταν προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε δωρεάν εφαρμογές που μπορούν και να τα επεξεργαστούν.
Ωστοσο, υπάρχουν στο διαδίκτυο και κάποιες εφαρμογές που διατίθενται εντελώς δωρεάν και μπορεί να επιτελέσουν αρκετά αξιόπιστα τις βασικές λειτουργίες, διαχείρησης αυτών των τύπων αρχείων. Με οδηγό την απλότητα και την δωρεάν προσφορά, σας παρουσιάζουμε οκτω από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας αρχείων PDF που επιτελούν διάφορες εργασίες.
1
PDF Shaper: Συλλογή από δωρεάν εργαλεία για διαχείριση αρχείων PDF
Το PDF Shaper είναι μία ολοκληρωμένη εφαρμογή η οποία εμπεριέχει μια συλλογή από δωρεάν εργαλεία PDF και το οποίο σας επιτρέπει να συγχωνεύσετε να διασπάσετε να κρυπτογραφήσετε και να αποκρυπτογραφήσετε αρχεία PDF, να μετατρέψετε φωτογραφίες σε PDF, PDF σε Word RTF ή εικόνες, να εξαγάγετε κείμενο και εικόνες από PDF. Εν κατακλείδι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα προγράμματα επεξεργασίας αρχείων και όλα αυτά μαζεμένα μέσα σε μία εφαρμογή, υποστηρίζει Unicode χαρακτήρες και μαζική επεξεργασία. 

2
PDF To Word Converter Free : Μετατρέψτε αρχεία PDF σε επεξεργάσιμα έγγραφα του Word
Το PDF σε Word Converter είναι ένα ισχυρό λογισμικό για την μετατροπή αρχείων PDF σε επεξεργάσιμα έγγραφα του Word. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη αναγνωρίζει με ακρίβεια και μετατρέπει παραγράφους, πίνακες, αριθμημένες λίστες, στήλες εφημερίδων, και πολλά άλλα βασικά χαρακτηριστικά μορφοποίησης ενός εγγράφου. Υποστηρίζει τη μετατροπή αρχείων PDF σε DOC. Το DOC είναι μια δημοφιλής μορφή εγγράφου που θεσπίστηκε από τη Microsoft και είναι συμβατή με τις περισσότερες εφαρμογές επεξεργασίας κειμένου όπως το Microsoft Word, OpenOffice, Abiword, KWord, αλλά και το Google Docs, Lotus Symphony, και το Microsoft Office Live. Υποστηρίζει ελληνικές γραμματοσειρές.
3
Hamster PDF Reader : Το πιό γρήγορο πρόγραμμα προβολής αρχείων PDF, XPS, DjVu
Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα προβολής για PDF, XPS, DjVu αρχεία με εκπληκτική ευκολία στη χρήση. Απλό, αλλά ισχυρό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να ανοίξετε, να προβάλετε και να εκτυπώσετε έγγραφα PDF, XPS, DjVu. Διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία όπως ζούμ δυνατότητα εκτύπωσης, επιλογή του αριθμού σελίδας και κυρίως ένα έξυπνο τρόπο λειτουργίας πλήρους οθόνης σας επιτρέπει να δείτε γρήγορα και με ακρίβεια οποιοδήποτε έγγραφο. Διαθέτει πλήρη φορητότητα κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να το τρέξετε σε οποιοδήποτε υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση. 
Η διαφορά με άλλα παρόμοια προγράμματα βρίσκεται στο γεγονός ότι είναι πολύ γρήγορο και απόλυτα χρηστικό σε τέτοιο βαθμό που είμαι σίγουρος ότι θα το χρησιμοποιησετε σαν το βασικό πρόγραμμα ανάγνωσης αρχείων PDF. 
4
PDFMate Free PDF Converter : Μετατρέψετε αρχεία PDF σε διαφορετικά formats
Πρόκειται για μία μια απλή, δωρεάν εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να μετατρέψετε αρχεία PDF σε διαφορετικά formats. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τυχόν προβλήματα στην αντιγραφή ή την επεξεργασία των αρχείων PDF αφού μπορείτε πλέον να μετατρέψετε αρχεία PDF σε άλλες μορφές  αρχείων πολύ  εύκολα για περαιτέρω επεξεργασία ή άλλη χρήση. Πιό συγκεκριμένα μετατρέπει αρχεία PDF σε Word, κείμενο, EPUB, εικόνα, HTML,SWF, PDF και τέλος μετατρέπει σαρωμένα έγγραφα PDF σε επεξεργάσιμα αρχεία με την μέθοδο OCR ( με όριο 3 σελίδες) .

5
IceCream Split&Merge : Χωρίσετε και συγχωνεύσετε αρχεία PDF
Το IceCream Split&Merge είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να χωρίσετε και να συγχωνεύσετε αρχεία PDF απλά και γρήγορα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διάφορους τρόπους διαχωρισμού, όπως διάσπαση ενός εγγράφου σε αρχεία με ενιαία σελίδα, απαλλαγή από ορισμένες σελίδες, κλπ. Μπορείτε να συγχωνεύσει ή να χωρίσετε τα αρχεία PDF χωρίς περιορισμούς στην ποσότητα σελίδων και να λειτουργήσει ακόμη και με προστατευμένα αρχεία με κωδικό πρόσβασης αρχεία. Στην εφαρμογή υπάρχει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα ανάγνωσης αρχείων PDF για εύκολη χρήση. 

6
Μετατρέψτε σε PDF έγγραφα του Word, Excel παρουσιάσεις PowerPoint, εικόνα ή κείμενο
Δωρεάν Online υπηρεσία Document Converter μέσω της οποίας μπορείτε να μετατρέψτε διάφορες μορφές αρχείων, όπως έγγραφα του Word, Excel παρουσιάσεις PowerPoint, έγγραφα OpenOffice, εικόνα ή κείμενο σε PDF άμεσα μόνο σε δύο απλά βήματα! Απλά επιλέξτε Select και ανεβάσετε οποιοδήποτε έγγραφο στο διακομιστή, κάντε κλικ στο κουμπί Convert&Download και στη συνέχεια πατήστε στο κουμπί Download για να κατεβάσετε το έγγραφό σας, στο Mail για να το στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στο FAX για να το στείλετε με FAX οποιουδήποτε μέσω της Online υπηρεσίας faxout.pdf24.org
Author's Website:
7
Icecream PDF Converter : Μετατρέψτε τα έγγραφά σας από και πρός PDF
Δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει να μετατρέψετε από και πρός PDF. Πιό συγκεκριμένα μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία DOC σε PDF, EPUB σε PDF, JPG σε PDF και άλλα, μπορείτε ακόμη να συγχωνεύσετε όλα τα αρχεία σε ένα αρχείο PDF με τη χρήση διαφόρων ρυθμίσεων του αρχείου εξόδου. Μπορείτε ακόμη να μετατρέψετε αρχεία PDF σε μορφή JPG, BMP, EPS και άλλες μορφές χωρίς κανένα περιορισμό . Τέλος  saw παρέχει τη δυνατότητα να μεταρέψετε μεγάλα αρχεια PDF σε μία ή περισσότερες εικόνες JPEG . To PDF Converter διαθέτει ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης PDF και υποστηρίζει την προστασία τους με κωδικό πρόσβασης.

8
Abode Acrobat Profesional 8, κατεβάστε το τώρα δωρεάν
To Adobe Acrobat Pro 8.0 περιέχει είναι ένα ενιαίο σύνολο λογισμικού για προβολή, επεξεργασία, εκτύπωση σε αρχεία PDF. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2006, και είναι είναι διαθέσιμο πλέον Δωρεάν για όλους από την Adobe. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν για χρήση σε Windows 2000 και XP, παρ΄όλα αυτά όμως μπορεί να τρέξει κανονικά ακόμη και στα Windows 8. Κατά τη στιγμή της εγκατάσταση θα σας ζητηθεί ο σειριακός αριθμός του προϊόντος που για τα windows είναι: 
1118-1414-1955-8737-8172-0350
Αν επιθυμείτε να να εγκαταστήσετε το Acrobat σε x64 Windows κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης θα δείτε μία προειδοποίηση, ότι το AdobePDF.dll για τα Windows Vista CD-ROM είναι απαραίτητο. Κάνοντας κλικ στο κουμπί αναζήτηση θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι στον τρέχοντα φάκελο, ανεβείτε ένα επίπεδο στο φάκελο κάντε διπλό κλικ στον φάκελο AMD64, επιλέξτε AdobePDF.dll, κάντε κλικ πατήστε O.K και μετά συνεχίστε την εγκατάσταση.


lovefortechnology


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα