Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Sun a portal for space travel

Στο χθεσινό επεισόδιο της "Κοσμικής Αποκάλυψης" από τον Corey Goode στην Gaiam TV, μιλώντας στον David Wilcock:
Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
- ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΕΛΗΝΗ"
Ο Corey Goode υπηρέτησε για έξι χρόνια σε ένα επιστημονικό ερευνητικό σκάφος που ανήκει στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα "Solar Warden", όπου είχαν ξεκινήσει έρευνες για να μελετήσουν τη σύνθεση και τη συμπεριφορά του Ήλιου. Αυτό που ανακαλύφθηκε θα σοκάρει την επικρατούσα τάση στην επιστημονική κοινότητα, που πιστεύει πως ο Ήλιος είναι μια τεράστια γεννήτρια πυρηνικής σύντηξης. Αντ' αυτού, επιβεβαιώθηκε ότι Ήλιος είναι ένα σώμα ηλεκτρικής φύσης, του οποίου τα ξεσπάσματα πλάσματος ενεργούν ως Αστρικές Πύλες, τις οποίες χρησιμοποιούν πολιτισμοί για να εισέρχονται ή να κινούνται έξω από το ηλιακό μας σύστημα!

Το μοντέλο του "Ηλεκτρικού Σύμπαντος" είναι ένα αστρονομικό μοντέλο στο οποίο ο Ήλιος και οι πλανήτες είναι ηλεκτρικά φορτισμένα ουράνια αντικείμενα, που κινούνται σε ένα ηλεκτρικό πεδίο που δημιουργείται από τον Ήλιο προς μια ακτινωτή κατεύθυνση (όπως οι ακτίνες σε μια ρόδα ποδηλάτου) σε όλο το ηλιακό σύστημα. Επιπλέον, ο Ήλιος αποτελεί μέρος μιας τεράστιας γαλαξιακής κλίμακας, του οποίου το ηλεκτρικό φορτίο δημιουργείται από το Γαλαξιακό Κέντρο πάλι προς μια ακτινωτή κατεύθυνση. Το μοντέλο αυτό το υποστηρίζουν μια σειρά εναλλακτικών επιστημόνων, όπως οι Wallace Thornhill, David Talbott κ.ά.
Το πλάσμα που συνεχώς απελευθερώνεται από τον Ήλιο και τον γαλαξιακό πυρήνα, είναι η τέταρτη κατάσταση της ύλης (στερεά, υγρή, και αέριος οι άλλες τρεις) και περιλαμβάνει ελεύθερα πρωτόνια, νετρόνια, ηλεκτρόνια και ιόντα. Το πλάσμα δεν είναι ηλεκτρικά ουδέτερο, αλλά είναι ένας υπεραγωγός που μπορεί να μεταφέρει ηλεκτρικά φορτία σε όλο το ηλιακό σύστημα, καθώς και στον διαστρικό και διαγαλαξιακό χώρο.
Σύμφωνα με τον Goode, οι έρευνες που ξεκίνησαν στις ηλιακές κηλίδες, έδειξαν ότι περιέχουν σπειροειδή νήματα πλάσματος (γνωστά και ως ηλιακές εξάρσεις) που απλώνονται σε όλη την επιφάνεια του ήλιου, προερχόμενα από τον πυρήνα του. Αυτό είναι αντίθετο με την κύρια επιστημονική θεωρία που υποστηρίζει ότι ηλιακές εξάρσεις είναι μόνον βρόγχοι που δημιουργούνται στην επιφάνεια του Ήλιου και καταλαμβάνουν μόνον εκατοντάδες χιλιάδες μίλια του διαστημικού χώρου.
Επιπλέον, ο ηλιακός πυρήνας αποτελείται από μέταλλα όπως το μαγνήσιο και το νάτριο, αντί υδρογόνου και ηλίου, αέρια που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι τροφοδοτούν τη διαδικασία της πυρηνικής σύντηξης.
Το πιο αξιοσημείωτο από τους ισχυρισμούς του Goode, είναι ότι το πρόγραμμα "Solar Warden" επιβεβαίωσε ότι κάτω από τις σωστές συνθήκες, αυτά τα ηλιακά νήματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως Stargates ή Αστρικές Πύλες, όπου εξωγήινοι πολιτισμοί μπορεί να εισέλθουν ή να εξέλθουν στο ηλιακό μας σύστημα. Ο Goode περιέγραψε πως αυτές οι Αστρικές Πύλες, μοιάζουν με ένα τεράστιο κοσμικό ιστό που διασυνδέει όλους τους Ήλιους και τους Γαλαξίες, καθιστώντας δυνατά τα διαστρικά ταξίδια σε τεράστιες διαγαλαξιακές αποστάσεις.
Αν αυτό είναι σωστό, τότε τα πολλών χιλιάδων αντικείμενα που φαίνονται και συλλαμβάνονται από το ηλιακό παρατηρητήριο "Solar Dynamics" και άλλα διαστημικά παρατηρητήρια να εγκαταλείπουν ή να εισέρχονται μέσα στον Ήλιο, σύμφωνα με τις εικόνες δεν είναι απλώς ανωμαλίες της κάμερας, αλλά μεγάλα διαστρικά σκάφη. Ένα καλό παράδειγμα είναι το μεγάλο σφαιρικό UFO που συνδέεται με ένα ηλιακό νήμα, που παρατηρήθηκε από το "Solar Dynamics" πέριξ του ήλιου στις 11 Μαρτίου, 2012.




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα