Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Καθαρίστε τις φραγμένες αρτηρίες σας με αυτό το απλό ρόφημα!

Σαφή φραγμένες αρτηρίες με αυτό το απλό ποτό!

Ανησυχείτε για φραγμένες αρτηρίες;

Η απάντηση μπορεί να βρεθεί, όχι στα νοσοκομεία, αλλά στην κουζίνα του σπιτιού σας!

Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Atherosclerosis δείχνει ότι το εκχύλισμα ροδιού μπορεί να αντιστρέψει και να αποτρέψει τις υποκείμενες παθολογίες του καρδιαγγειακού συστήματος, που οδηγούν σε καρδιακά επεισόδια και χειρουργικές επεμβάσεις παράκαμψης (bypass).




Αυτή η μελέτη προσθέτει, επίσης, στην κλινική μελέτη, που δείχνει ότι το ρόδι μπορεί να βοηθήσει στα προβλήματα που αντιμετωπίζεται με τις αρτηρίες σας. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2004 στο περιοδικό Clinical Nutrition έδειξε το αποτέλεσμα μιας 3χρονης κλινικής δοκιμής σε ισραηλινό πληθυσμό, ότι η κατανάλωση χυμού ροδιού καθημερινά αντιστρέφει την στένωση της καρωτιδικής αρτηρίας έως και 29% μέσα σε 1 χρόνο. 
Επίσης, η επίδραση του ροδιού στην απόφραξη των αρτηριών ήταν ακόμη μεγαλύτερη, αυξημένη κατά 9%, από ότι πίστευαν ήδη οι επιστήμονες.
Όπως φαίνεται από τα ακόλουθα πειραματικά επιβεβαιώνεται ότι οι ιδιότητες και τα οφέλη του ροδιού στην καρδιαγγειακή νόσο είναι εκτεταμένες:
  • Μείωση της αρτηριακής πίεσης 
  • Αντιοξειδωτικό
  • Αντιφλεγμονώδες
Πώς μπορεί ένα απλό φρούτο να είναι τόσο ευεργετικό για την καρδιά σας;
Αυτό συμβαίνει επειδή ο χυμός ροδιού έχει υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών, ιδιαίτερα βιταμίνης C και πολυφαινόλες. Η κύρια αιτία της καρδιαγγειακής νόσου είναι η ανεπάρκεια βιταμίνης C.
Τα ρόδια είναι επίσης γνωστό ότι έχουν αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες. Η φλεγμονή παίζει τεράστιο ρόλο στις καρδιακές παθήσεις. Είναι καλό για τη μείωση της πίεσης του αίματος, αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό και αντι-μολυσματικό.
Έτσι ξεκινήστε να πίνετε  χυμό ροδιού και εντάξτε το στην καθημερινή διατροφή σας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα