Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

"Πρέπει να αγαπάς τους άλλους περισσότερο από τη δική σου άνεση"



Ένα βράδυ ο πατέρας μου ήρθε σπίτι εξαντλημένος από τη δουλειά του. Κάθισε, χαλάρωσε, έφαγε το δείπνο του, και άρχισε να ακούει κάποια χαρούμενη μουσική. Ήταν 10:00 μμ όταν ήρθε ένας καβαλάρης και χτύπησε την πόρτα και είπε, "Είδαμε το φίλο σας παγιδευμένο κάτω από ένα πεσμένο δέντρο, και δεν μπορέσαμε να τον βοηθήσουμε."

Ο πατέρας μου ετοιμάστηκε, πήδηξε πάνω στο άλογό του, και εξαφανίστηκε στο σκοτάδι. Επέστρεψε στην ανατολή με τον άνθρωπο, ο οποίος ήταν άσχημα τραυματισμένος στο στήθος.



Ο πατέρας του ήταν φαρμακοποιός, και έκανε ό, τι μπορούσε για να βοηθήσει τον άνθρωπο. Όταν ο άνδρας άρχισε να κοιμάται, τον άφησε μόνο του και μας είπε, “είμαι τόσο ευγνώμων που η Φύση μού έδωσε ένα σώμα με το οποίο μπόρεσα να μετακινήσω το τεράστιο δέντρο." Στη συνέχεια, με κοίταξε και είπε, "Αν θέλεις να βοηθάς τους ανθρώπους, θα πρέπει να έχεις ένα σώμα που θα μπορεί να εργάζεται πολλές ώρες χωρίς ύπνο ή φαγητό, ένα σώμα που δεν θα σου προκαλεί προβλήματα." Και μου έδειξε τους μυς του. Στη συνέχεια, ψιθύρισε, "Αλλά επίσης πρέπει να είσαι τολμηρός και άφοβος... Και ένα πράγμα ακόμα - θα πρέπει να αγαπάς τους άλλους περισσότερο από τη δική σου άνεση", και τότε πήγε να ανοίξει το φαρμακείο.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Education as Transformation vol.1 


elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα