Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Θεραπεύστε Πνευμονικό Εμφύσημα, Καρδιακή Πάθηση, Πυελονεφρίτιδα, Νευρική Κατάπτωση, Παχυσαρκία Κάνοντας....Απεργία Πείνας!!! (Μέρος Δεύτερο)



3 ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ



Την 28η μέρα είχε γενική κουμάρα και κεφαλόπονο. Η τελεία ανάπαυσις στο κρεββάτι κι ένα ποτήρι ζεστό νερό τον ανακούφισε, Το νερό που έπινε ήταν πάντα απεσταγμένο.
Εκείνο το βράδυ έκανε εμετό, βγάζοντας ίσια με ένα ποτήρι βλένες πολύ αλμυρές. Από την ημέρα αυτή ως την 40η έκανε εμετούς καθημερινώς κάθε 2-3 ώρες.
Η φλεγμονή, οι βλένες τα φθαρμένα κύτταρα κι οι άλλες σάπιες ύλες του οργανισμού που απομάκρυναν οι εμετοί κατά τις 12 αυτές ημέρες θα ήταν τρεις κουβάδες και πλέον.
Το απεσταγμένο νερό που έπινε - δυο οκάδες περίπου την ημέρα- του φαίνονταν αλμυρό, εξ αιτίας της αλμύρας που επικάθιζε στον οισοφάγο και στο στόμα από τους εμετούς που έκανε.
Τις υπόλοιπες αυτές 12 ημέρες, εξαντλημένος από τους εμετούς, τις πέρασε σχεδόν όλες στο κρεββάτι. Το λουτρό και το καθημερινό μασσάζ εξακολουθούσε.

Μετά την 38η ημέρα οι εμετοί μετριάσθηκαν. Δεν έβγαζε παρά αφρούς.

Την 40η μέρα σταμάτησαν τελείως οι εμετοί και το στόμα άρχισε να επανακτά τη νοστιμάδα, την φυσική γεύση του υγιούς ανθρώπου. Νόμιζε ότι πεινούσε.

Το βράδυ του δόσαμε ένα ποτήρι ζεστό νερό με λίγες σταγόνες λεμονιού.
Κοιμήθηκε ονειρευόμενος καρβέλια και γιουβέτσια.


Το πρωΐ το στόμα του δεν είχε λασχημη γεύση ή μυρωδιά, όπως κατά τις προηγούμενες μέρες.
Η γλώσσα του έχασε την άσπραδα (που καθάριζε μ'ένα κουταλάκι κατά τη νηστεία) αποκτώντας το φυσικό ροδαλό χρώμα.
Τα ούρα του καθάρισαν, η εκπνοή του δεν ήταν άσχημη, όπως πριν. Έπρεπε να τερματισθή η νηστεία. Με τη νηστεία έχασε 20 οκάδες βάρος, κολυμπώντας τώρα σρα ευρύχωρα παντελόνια του, μια που εξαφανίσθηκε η κοιλιά του.

ΠΩΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ ΤΗ ΝΗΣΤΕΙΑ 41 ΗΜΕΡΩΝ





Το πρώτο...φαγητό του ήταν ο χυμός από μισό πορτοκάλι που πήρε ρουφηξιά - ρουφηξιά. Ύστερα από 2 ώρες ξαναπήρε την ίδια τροφή. Επί 2 μέρες έπαιρνε κάθε 3 ώρες μόνο χυμούς φρούτων. Μετά έτρωγε φρούτα, ωμές σαλάτες, χορτόσουπες και διάφορα χορταρικά της εποχής, λιτά μαγειρευμένα και τελείως ανάλατα.
Όλα τα εύρισκε υπέροχα και θαύμαζε την μαγειρική μας τέχνη! ενώ κάθε έπαινος άξιζε στην πείνα και στη φύση γενικώς.

Καθημερινώς αύξαιναν οι δυνάμεις του, καθώς και η πείνα. Πάντα όμως ήταν εγκρατής και μασούσε καλά. Ύστερα από 2 εβδομάδες αλκαλικής δίαιτας αποκτώντας δύο οκάδες βάρος, με διάθεση αναζωογουμένου ανθρώπου, πήγε στο σπίτι του.

Ήταν απαλλαγμένος όχι μόνον από τον... ορμαθό των παντοειδών ασθενειών που τον τυραννούσαν πριον αλλά και μετά από την παραμικρή, γεροντικά έστω, ενόχληση. Η μικρή του αδυναμία και εξάντληση, που τα επέφεραν η νηστεία και η αποτοξινωτική ενέργεια, όλο και υποχωρούσαν. Σε δυο μήνες ήταν τελείως υγιής, με το ακνονικό βάρος, νέας, υγιούς σάρκας, αλλά χωρίς κοιλιά και πάχη.
ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ!

Την θεραπεία του κ. Λισμάνη ο πολύς κόσμος που τον γνωρίζει την θεωρεί θαύμα. Θαύμα πιστευτό πάντως, αναμφισβήτητο.
Εννοείται όμως ότι δεν έλειψαν και οι συντηρητικοί, αν παραδέχτηκαν, μια που δεν μπορούσαν να το διαψεύσουν, το θαύμα καθώς και την πίστη, τη θέληση και την καρτερικότητα του ασθενούς, δεν έπαψαν όμως να θεωρήσουν την <<θεραπεία>> προσωρινή, φοβούμενοι (ή ελπίζοντας) ότι σύντομα θα ξαναπαρουσιάζονταν η παλιά κατάστασή του.

Κι όμως από τότε πέρασαν πέντε χρόνια, ο κ. Λισμάνης ζει κι αισθάνεται καλύτερα από πολλούς νέους των ημερών μας. Κάνει πεζοπορίες και χαίρεται το θαλάσσιο λουτρό - πράγμα που τον απαγόρευε το άσθμα και το εμφύσημα επί 20 χρόνια. 

Έμαθε πως να προλαμβάνει κάθε αδιαθεσία. Κάνει εφιδρόλουτρο λάθε εβδομάδα. Δεν αφήνει να παρέλθει μέρα χωρίς κένωση. Κάνει γυμναστική, αεροθεραπεία, ηλιοθεραπεία. Τρέφεται λιτά κι ελαφρά. Το πρωί μόνο φρούτο. Το βράδυ ποτέ δεν τρώει μαγειρευμένη τροφή. Περνάει μόνο με φρούτα. Όταν δεν πεινάει κοιμάται νηστικός.

Η περίπτωση του κ. Λισμάνη, ανθρώπου με προχωρημένη ηλικία αλλά και προικισμένου με εξαιρετιξή θέληση, επιμονή κι υπομονή, διαπιστώνει περίτρανα τα θαυματουργά πράφματι αποτελέσματα της Φυσιοθεραπείας.
Νικώντας έξεις και συνήθειες τόσων ετών, υπεβλήθη στη πανάκεια της νηστείας, μιας νηστείας 41 ημερών, για να αποδειχθεί πως άδικα ο κόσμος ο αμαθής τρομάζει τη νηστεία.

Η νηστεία δεν σκοτώνει, δεν βλάπτει. Μόνο ευεργετεί. Εννοήσετέ το καλά και κάνετε όλοι σας μια-δυο φορές το χρόνο νηστεία 2-3 ημερών, Από μια τέτοια τακτική μόνο οι γιατροί έχουν να ζημιωθούν, εφ'όσον θα λιγοστέψουν οι αρρώστιες!!


Από το βιβλίο 
ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ
ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ
ΕΚΔΟΣΗΣ 1937
ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΕΤΡΟΥ
ΔΟΚΤΟΡΟΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥ
ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΟΣ ΤΟΥ
<<AMERICAN SCHOOL OF NATUROPATHY>>
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Θεραπεύστε Πνευμονικό Εμφύσημα, Καρδιακή Πάθηση, Πυελονεφρίτιδα, Νευρική Κατάπτωση, Παχυσαρκία Κάνοντας....Απεργία Πείνας!!! (Μέρος Πρώτο)


H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα