Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Αμερικανοί επενδυτές στο Reuters:«Οι Ελληνες πρέπει να είναι πάρα πολύ φοβισμένοι αυτή τη στιγμή και θα ψηφίσουν «Ναι»!

Αμερικανοί επενδυτές στο Reuters: Οι 'Ελληνες θα ψηφίσουν «Ναι» - Καταστροφική η κατάσταση μετά το «Όχι»


Αμερικανοί επενδυτές στο Reuters: Οι 'Ελληνες θα ψηφίσουν «Ναι» - Καταστροφική η κατάσταση μετά το «Όχι»

Αμερικανοί επενδυτές εκτιμούν ότι οι Έλληνες θα στηρίξουν τη συμφωνία στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, σύμφωνα με έρευνα του Reuters που έγινε αυτή την εβδομάδα
Το πρακτορείο ήρθε σε επαφή με μεγάλους διαχειριστές κεφαλαίων στις ΗΠΑ και από τους 21 οι 15 δήλωσαν πως πιστεύουν ότι οι Έλληνες θα ψηφίσουν «Ναι».
«Οι Ελληνες πρέπει να είναι πάρα πολύ φοβισμένοι αυτή τη στιγμή», τόνισε ο Ντέιβιντ Κέλι, επικεφαλής της JPMorgan Funds, που διαχειρίζεται κεφάλαια 800 δισ. δολαρίων. «Τα πράγματα στην Ελλάδα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολο όσο συνεχίζεται η εβδομάδα και αν ο κόσμος ψηφίσει ''Οχι'', θα είναι κατά κάποιο τρόπο μία καταστροφική κατάσταση», συμπλήρωσε.

«Τα επιχειρήματα υπέρ του ''Ναι'' ενισχύονται κάθε στιγμή που τα ΑΤΜ δεν βγάζουν χρήματα», τόνισε από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Κότοκ του Cumberland Advisors.
Το «Ναι» ενδεχομένως να καταστείλει την αναστάτωση που έχει προκληθεί στις αγορές καθώς η κρίση κορυφώθηκε την τελευταία εβδομάδα, καθώς αυξήθηκε η πιθανότητα ενός Grexit. Αν και οι αγορές μπορεί να βρουν τη σταθερότητα μετά από ένα «Ναι», ή να περιοριστούν οι συνέπειες, θα οδηγήσει όλες τις πλευρές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, τονίζουν οι επενδυτές.
«Το ''Ναι'' μπορεί να φέρει κάποια σταθερότητα, αλλά πρέπει να περιμένουμε ότι θα αποτελέσει έναρξη μίας μακράς διαδικασίας περαιτέρω διαπραγματεύσεων», ανέφερε ο Αλαν Γκέιλ, του Ridgeworth Investments.
Έξι από τους επενδυτές που ερωτήθηκαν είτε ήταν διχασμένοι, είτε προτίμησαν να μην δηλώσουν την εκτίμησή τους για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Οι περισσότεροι από αυτούς θεωρούν ότι οι αντιδράσεις των παγκόσμιων αγορών θα είναι περιορισμένες, χάρη σε προσπάθειες χρόνων από τράπεζες και funds για να περιοριστεί η έκθεσή τους στην Ελλάδα και τις ενέργειες της ΕΚΤ.
«Νομίζω πως οι αγορές δείχνουν πως ό,τι κι αν συμβεί, ο υπόλοιπος κόσμος δεν θα επηρεαστεί αρνητικά σε μεγάλο βαθμό από την απόφαση», εκτίμησε η Μάρτζι Πέιτελ του Wells Capital Management.
Ένα «Ναι» πιθανόν να αποτελέσει το τέλος για την πρωθυπουργία του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με τους ίδιους επενδυτές

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα