Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης
Είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές για να κρυβόμαστε. Η χρεοκοπία της χώρας πρέπει να γίνει αφορμή για γενική κάθαρση. Ανοίξτε, λοιπόν τα κιτάπια για να δούμε πόσοι και ποιοι πολιτικοί έβγαλαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό το τελευταίο εξάμηνο. Πόσοι και ποιοι είχαν ιδιαίτερη πληροφόρηση ότι η χώρα ήταν σε τροχιά χρεοκοπίας και έπραξαν σύμφωνα με τα προσωπικά τους συμφέροντα.
Οι πονηροί, βέβαια, έχουν έτοιμη την απάντηση τους. Το να βγάλει κανείς τα χρήματα του στο εξωτερικό δεν είναι παράνομο, θα μας πουν. Έστω κι αν το ελληνικό τραπεζικό σύστημα παραπαίει.
Απάντηση. Ναι, αν καλύπτονται από το πόθεν έσχες κι αν η φυγή τους σε άλλη χώρα δεν έγινε γιατί οι κάτοχοι τους γνώριζαν την επιβολή του μέτρου capital control.
Κυβερνητικοί παράγοντες διέψευδαν μετά βδελυγμίας το ενδεχόμενο να κλείσουν οι τράπεζες κι αν παρόλα αυτά, ορισμένοι πολιτικοί απέσυραν τις καταθέσεις τους, είναι φανερό ότι κάτι ήξεραν περισσότερο από όλους τους άλλους πολίτες.
Πιθανόν να βρισκόμαστε πάλι μπροστά στο φαινόμενο κάποιοι να έχουν φυγαδεύσει τις ύποπτες καταθέσεις τους στο εξωτερικό και κάποιοι άλλοι να συνωστίζονται στις ουρές των ΑΤΜ για να πάρουν από τις τίμιες αποταμιεύσεις, τις συντάξεις και τους μισθούς τους μόλις 60 ευρώ την ημέρα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα