Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

BOMBA! Παραίτηση Ντάισελμπλουμ...!!!

BOMBA! Παραίτηση Ντάισελμπλουμ...!!!

Μετά την απόρριψη από ποσοστό μεγαλύτερο από το 60% των Ελλήνων στο χθεσινό δημοψήφισμα στην Ελλάδα των όρων ενός σχεδίου διάσωσης που βοήθησε στη σύνταξή του ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο ηγέτης του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ολλανδίας Εμίλ Ρέμερ ζήτησε σήμερα την παραίτηση του κ. Ντάισελμπλουμ από την προεδρία του Eurogroup

Παρά το γεγονός ότι ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας, μέχρι σήμερα είχε την στήριξη από τα περισσότερα ολλανδικά πολιτικά κόμματα για την ασυμβίβαστη προσέγγισή του στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα, ο Εμίλ Ρέμερ άσκησε σήμερα σκληρή κριτική στην πολιτική που υιοθετεί ο Ντάισελμπλουμ για την Ελλάδα, χαρακτηρίζοντάς την "κακή οικονομική πολιτική" και "κοινωνικά ανεύθυνη".

"Είναι σχεδόν αδύνατο γι'αυτόν να συνεχίσει να παίρνει θέση στο τραπέζι" μετά την απόρριψη των όρων από ποσοστό μεγαλύτερο από το 60% των Ελλήνων στο δημοψήφισμα, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ρέμερ σε συνέντευξή του σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό NOS Radio.


Ο αρχηγός των Σοσιαλιστών επισήμανε ότι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης παραιτήθηκε νωρίτερα σήμερα προκειμένου να διευκολύνει τις δύο πλευρές να καταλήξουν σε έναν συμβιβασμό. "Θα ήταν καλό να συμβεί κάτι τέτοιο και από την ευρωπαϊκή πλευρά", πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Ρέμερ θα ερχόταν δεύτερο, μετά τους Φιλελεύθερους του πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε, αν γίνονταν σήμερα εκλογές, σύμφωνα με δημοσκόπηση που είδε χθες το φως της δημοσιότητας.
 

voicenews

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα