Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Η "ΕΛΙΤ" ΖΗΤΗΣΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Corey Good, γνωστού και ως GoodETxSG:
ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ" ΚΑΙ 200 ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ "ΕΛΙΤ" ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ - ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, Η "ΕΛΙΤ" ΖΗΤΗΣΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ!
[Σημείωση δική μου: Εκεί που βλέπετε "Συμμαχία των Σφαιρών" να αντικατασταθεί με "Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας"]

Στην συνάντηση που έγινε την περασμένη Τρίτη 9 Ιουνίου 2015, συμμετείχε και ο ίδιος ο Corey Good, όπου:
- Η "ελίτ" του πλανήτη μάλλον τα βρήκε σκούρα από ένα νέο είδος εξωγηίνων, των "Γαλάζιων Όντων" της "Συμμαχίας των Σφαιρών", οι οποίοι άλλαξαν όλες τις δομές εξουσίας μεταξύ όλων των διαστημικών προγραμμάτων και των εξωγηίνων επισκεπτών του πλανήτη.
- Η "ελίτ" των 200 του πλανήτη ισχυρίζεται ότι παραπλανήθηκε για πάρα πολλά χρόνια από μια ομάδα εξωγηίνων, τους οποίους θεωρούσαν σαν θεούς, και τώρα αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι από τους "πρώην θεούς" τους και πως θέλουν να συνεργαστούν με την "Συμμαχία των Σφαιρών".

- Δήλωσαν πως είχαν εξαναγκαστεί από γενιά σε γενιά να προβαίνουν σε έλεγχο του νου στους ανθρώπους και να διαπράττουν όσα σε βάρος της ανθρωπότητας διέπραξαν και πως τώρα επιθυμούν να εγκαθιδρύσουν ένα δίκαιο οικονομικό σύστημα για όλη την ανθρωπότητα και να ξεκινήσει μια ελεγχόμενη αποκάλυψη της αλήθειας που δεν θα εκθέτει ορισμένα εγκλήματα που διέπραξαν και που θα οδηγήσουν στην ενοχοποίηση τους ενόσω είναι εν ζωή!
- Δήλωσαν ότι λόγω των θρησκευτικών πεποιθήσεων των ανθρώπων, μια ξαφνική απελευθέρωση αυτών των πληροφοριών θα οδηγούσε σε ταραχές και αυτοκτονίες σε μαζική κλίμακα. Σε αντάλλαγμα πρότειναν ότι σε ένα σχέδιο που θα συμφωνηθεί, θα επιτρέψουν την προοδευτική αποδέσμευση ορισμένων τεχνολογιών και πληροφοριών για μια χρονική περίοδο 50 χρόνων, αρχής γενομένης από το Νοέμβριο του 2015. Τις αποκαλύψεις αυτές θα τις κάνει ένας γνωστός πολιτικός ηγέτης.
- Τα θέματα αυτά θα απασχολήσουν την ετήσια συνάντηση της Λέσχης Bilderberg που διεξάγεται στο Τελφς της Αυστρίας από τις 11 - 14 Ιουνίου 2015.

Ηρακλης Αρισταρχος ΤΟ 1996 ΜΙΚΡΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΠΟ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ,ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ , ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΟΙ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα