Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ


Είσαι ο τίποτας. Ο κανένας. Κάποιος χαμένος στο σύμπαν των τριών δισεκατομμυρίων ανδρών που σήμερα πατάνε στη γη. Κι αυτή είναι η πρώτη γυναίκα του καιρού μας. Αν μπορούσα να οργώσω το κορμί της για μια νύχτα, καρφί δεν μου καίγεται να... καίγομαι στα καζάνια της Κολάσεως μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Είναι ποτέ δυνατόν να δεχθεί στο κρεββάτι της το πρώτο μουνί του πλανήτη εκείνον που δεν έχει μία στο παντελόνι, που δεν τον γνωρίζει ούτε ο περιπτεράς στη γωνία; Είναι, και δεν γράφουμε σενάριο ταινίας.
Καρδιοκατακτητή λένε τον αρσενικό που έχει καταφέρει πολλά θηλυκά, γυναίκες αξιοσέβαστες κι όχι τίποτα σπερματοθήκες. Πρόκειται για πλαστογραφία. Για απάτη. Καμμία σχέση με την αλήθεια. Δεν υπάρχει καρδιοκατακτητής. Ο μέγας εραστής δεν κατακτά, απλά αφήνει το... προνόμιο της κατάκτησης στο άλλο φύλο. Να αισθάνεται η γυναίκα ότι εκείνη κατέκτησε τον άνδρα. Ότι η προσωπικότητά της, η γοητεία της, τα κάλλη της πυροδότησαν την πολιορκία του άνδρα. Και εκείνη μπροστά στην επιμονή του, στην επιθυμία του, λύγισε, παραδόθηκε.
Ο άνδρας δεν κατακτάει. Το μέγα των αιώνων μυστικό για να κερδίσει την άλλη, την όποια άλλη, είναι να της «δώσει», να την πείσει ότι θα της «δώσει» αυτό που εκείνη θέλει. Αυτό που εκείνη χρειάζεται.

Κάθε γυναίκα έχει το «αδύνατο» σημείο της. Ακόμα και η πιο ισχυρή γυναίκα σε πολιτική εξουσία, σε οικονομική δύναμη, η πιο διάσημη ηθοποιός, τοπ-μόντελ, η πιο όμορφη, κουβαλάει μέσα της τις «ευαίσθητες» χορδές που αν τις κουρδίσεις θα ανοίξει την καστρόπορτά της. Ας είσαι ο τίποτας, ο κανένας, ο ανύπαρκτος.
Όπως το λέω. Αρκεί να επιμείνεις. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μην πέσει η πιο απρόσιτη γκόμενα, η πιο προβληματική, αρκεί να της περάσει το «μήνυμα», ότι εσύ είσαι αυτός που θα δικαιώσει την ύπαρξή της, ότι εσύ έχεις την κατανόηση της ιδιαιτερότητάς της. Και, βέβαια, χρειάζεται υπομονή, και επιμονή. Μόνον έτσι γίνεται το «θαύμα», ένας άγνωστος να «κατακτήσει» μια επώνυμη θεά.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα