Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Πλησιάζει η μέρα που θα ξημερώσει από την Δύση και η ζωή θα νικήσει


 Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Ο κόσμος μας θα αλλάξει εκ θεμελίων αλλά με τρομακτική αντίσταση από την έως τώρα εξουσία που στην προσπαθεια της να κρατήσει την εξουσία θα μεταμορφωθεί σε πραγματικό Τύραννο. 


 
 Με τον Ουρανό να κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη "της Αμερικής" και τον Πλούτωνα από το 2008 στον Αιγόκερω, δημιουργούνται οι συνθήκες για την απόλυτη επανάσταση, η ίδια ακριβός που δημιουργήθηκε όταν οι Αμερικάνοι εξεγέρθηκαν εναντίον των Βρετανών δημιουργώντας το Αμερικάνικο έθνος. 


Φυσικά, όπως και τότε στην Αμερικάνικη επανάσταση, το σημείο αιχμής θα είναι οι...
φόροι - με ακραία επίπτωση την απόσχιση μιας Πολιτείας; (Σας θυμίζει κάτι που συμβαίνει σήμερα;) 


 Από εδώ και πέρα τα σημαντικά γεγονότα θα επιταχυνθούν γι' αυτό και η πραγματικότητα διαρκώς θα μεταβάλετε. Το μόνο που μπορούμε πια να κάνουμε είναι να είμαστε ευέλικτοι, ψύχραιμοι, λογικοί και όσο γίνεται πιο ανοιχτοί στο καινούργιο.


 Και όμως ο Προμηθέας ύστερα από πολλά χρόνια, ξαναέρχεται να κλέψει τη φωτιά από τους Θεούς και να τη δώσει στους ανθρώπους. Όπως πάντα σε αυτό το μύθο έχουμε όμως τα εξής αρνητικά: οι θεοί δεν είναι ευχαριστημένοι, ο Προμηθέας τιμωρείται και το κουτί της Πανδώρας έρχεται… Ευτυχώς όμως μας μένει η φωτιά για να ξεκινήσουμε τον Νέο Κύκλο. 


 Ένας ιδιαίτερα εκκεντρικός πλανήτης, ο Ουρανός από αναγεννητής των "ενεργειακών" και της μεταφυσικής επιστήμης πια γίνεται ένας πολεμιστής. Πολεμιστής όμως του φωτός καθότι ο Ουρανός είναι πάντα ένας πλανήτης που προσπαθεί να φέρει το φως στο κόσμο. 


Σε αυτή τη περίοδο του Ουρανού στον Κριό επανερχόμαστε στην εποχή των Ηρώων και των πραγματικών Ηγετών. 


Σαφέστατα θα δούμε ότι τα επαναστατικά κινήματα θα αυξηθούν και πως ο κόσμος τελικά θα αρχίσει να αντιδρά. 

Ο Ουρανός στον Κριό είναι ατομιστής, εγωιστής και δεν δέχεται εύκολα άλλη εξουσία, έτσι συλλογικά συστήματα που έχουν σκοπό τον έλεγχο του κόσμου θα έχουν πρόβλημα.  

 Σύμφωνα με νέα επιστημονικά στοιχεία η Αφροδίτη, ο κοντινότερος πλανήτης στη Γη, ανακαλύφθηκε πως κατά πάσα πιθανότητα είναι ακόμη ενεργή ηφαιστειακά.

 Η Αφροδίτη είναι καλυμμένη από ένα πυκνό νέφος, με συνέπεια οι αστρονόμοι να δυσκολεύονται να κάνουν άμεσες παρατηρήσεις και έτσι να βασίζουν τα δεδομένα τους κυρίως σε στοιχεία από ραντάρ και άλλα μήκη κύματος πέρα από το ορατό φως.


 Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν ενδείξεις για
ροές λάβας στην επιφάνεια του πλανήτη. Τώρα, οι επιστήμονες έχουν σαφέστερες από ποτέ ενδείξεις ότι υπάρχουν μέχρι σήμερα ενεργά ηφαίστεια στην Αφροδίτη, καθώς εντόπισαν ορισμένα καυτά σημεία, όπου παρατηρούνται μεγάλες αλλαγές θερμοκρασίας σε διάστημα λίγων μόνο ημερών.


 Εκτιμάται ότι οι θερμοκρασιακές μεταβολές οφείλονται στη συνεχιζόμενη ηφαιστειακή δραστηριότητα.

 Η ανάλυση των στοιχείων από το σκάφος Venus Express του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA), στο υπέρυθρο μήκος κύματος που μπορεί να διαπεράσει το νέφος πάνω από την επιφάνεια, δείχνει ότι αυτά τα εφήμερα καυτά σημεία καλύπτουν έκταση από ένα τετραγωνικό χιλιόμετρο έως 200 χλμ., με την θερμοκρασία τους περιοδικά να ξεπερνά τους 825 βαθμούς Κελσίου, πολύ πάνω από τον μέσο όρο των 480 βαθμών για τον πλανήτη. Όταν η λάβα (εφόσον όντως πρόκειται για λάβα) κρυώνει κάπως, τότε η θερμοκρασία επανέρχεται στα συνήθη επίπεδα.


 Η σχετική διεθνής μελέτη, με επικεφαλής τον ρωσικής καταγωγής Ε.Β.Σαλίγκιν του Ινστιτούτου Μαξ Πλανκ της Γερμανίας, παρουσιάσθηκε στο περιοδικό γεωφυσικής «Geophysical Research Letters».


 Είναι γνωστό, ακόμα και από τον Ηρόδοτο, πως γεωλογικές μεταβολές στον πλανήτη Αφροδίτη επηρέασαν το γεωμαγνητικό πεδίο της γης και προκάλεσαν την αντιστροφή των πόλων της. Σήμερα επιστήμονες παρατηρούν μετά από πολλά χρόνια έρευνας τέτοια φαινόμενα στην επιφάνεια του πιο κοντινού μας πλανήτη. 


 Πέρα από αυτό, ένα δημοσίευμα στους New York Times στις 19 Ιουνίου του 1982, έλεγε πως μπορεί να υπάρχει ένας άγνωστος πλανήτης, ένας πλανήτης Χ και κατά άλλους ο πλανήτης Νιμπίρου, κάπου έξω και πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα, που θα μπορούσε να ευθύνεται για τις ανωμαλίες που παρατηρούσαν στις τροχιές του Ποσειδώνα και του Ουρανού. 


 Ο Mark Hazelwood και άλλοι, λένε ότι η Γη πρόκειται να υποστεί κάποιες μαζικές και καταστροφικές αλλαγές καθώς πλησιάζει ο πλανήτης Χ η κατά άλλους,ο Νιμπίρου.


 Πλημμύρες, σεισμοί, εκρήξεις ηφαιστείων, μια αντιστροφή των πόλων και άλλες φυσικές καταστροφές θα είναι τόσο σοβαρές, όπως ισχυρίζεται ο Hazelwood, που μόνο μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια από ανθρώπους θα επιβιώσουν. 

Μια άλλη ιστοσελίδα αναφέρει ότι η βαρυτική έλξη του Νιμπίρου μπορεί ακόμα και να σταματήσει την περιστροφή της Γης για τρεις μέρες και παραπέμπει στην «Σκοτεινιά των Τριών Ημερών» που προβλέφθηκε στη Βίβλο.

 Όλα αυτά σε σύγκλυση με το κεφάλαιο 7 της προς Εβραίους επιστολή του Παύλου (σχετικό ΕΔΩ) πρέπει να μας υποψιάσουν, να μας φέρουν σε εγρήγορση και να μας βρουν προετοιμασμένους.


 Ίσως η μέρα που θα ξημερώσει από την Δύση να μην είναι και τόσο μακριά όσο νομίζουν μερικοί. 

Γιαυτό το λόγο και οι εξουσιαστές πάση θυσία κρατούν τον κόσμο εγκλωβισμένο στον υλικό κόσμο του χρήματος για να μην μπορεί να δει πιο μέσα του και ανακαλύψει το απόλυτο γνώθι σαυτόν.    

nyxtobaths

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα