Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Θα΄θελα να μην υπάρχουν νύχτες..

Ξέρεις, θα “θελα να μην υπάρχουν νύχτες.
Όχι όλες οι νύχτες δηλαδή.
Αλλά κάποιες θα ΄θελα να μην υπάρχουν.
Θα ΄θελα να υπάρχουν όλες αυτές οι νύχτες που περνάν οι άνθρωποι γύρω σου απλώς και μόνο για να μπορείς να τους παρατηρείς, όλες αυτές που μισομεθυσμένος ψάχνεις να βρεις τα κλειδιά σου, όλες αυτές που περπατάς με ψιλόβροχο στη φωτισμένη κατακίτρινη Αθήνα. Αυτές να υπάρχουν.
tha-thela-na-min-yparxoun-nixtes-inGolden.gr.light-men

Και όλες αυτές που ψάχνεις να βρεις τι σου φταίει και πως θα γίνεις καλύτερος και αυτές που χτυπάει το τηλέφωνό σου ξημερώματα από κάποιον αγαπημένο και αυτές που ξεχνάς να γυρίσεις σπίτι και αυτές που κλαις μόνος σου στο δωμάτιό σου και οι άλλες που ξεκαρδίζεσαι με τους δικούς σου στο σαλόνι σου. Κι αυτές ας υπάρχουν, δεν με πειράζει.

Θα “θελα, ας πούμε, τώρα που το σκέφτομαι, να υπάρχουν κι αυτές οι νύχτες που καις άσκοπα τη βενζίνη του αυτοκινήτου σου, που θυμάσαι ότι ξημερώνει Κυριακή και πας να πάρεις «φρέσκες» κυριακάτικες εφημερίδες, που περπατάς χαζολογώντας ως το ξημέρωμα, που κοιτάς τη βροχή να πέφτει ασταμάτητα, που ακούς όλη νύχτα τα πουλιά ή και τα τζιτζίκια ξαπλωμένος στα κεραμίδια. Κι αυτές οι νύχτες θα ΄θελα να υπάρχουν.
Θα ΄θελα να υπάρχουν κι οι νύχτες που σε έχει ανάγκη ένας άνθρωπος.
Νομίζω το βρήκα. Ξέρεις ποιές δεν θα “θελα να υπάρχουν; Αυτές που έχω εγώ ανάγκη έναν άνθρωπο.
Αυτές δεν θα “θελα να υπάρχουν. Μου δυσκολεύουν και όλες τις υπόλοιπες. Μου δείχνουν πως άνθρωπος δεν υπάρχει και πως πρέπει να περιμένω την επόμενη νύχτα μπας και είναι κάποια από αυτές που θα ήθελα να υπάρχουν. Αλλιώς την επόμενη. Και μετά την επόμενη..
Μέχρι να βρεθεί άνθρωπος. Ή μέχρι να τελειώσουν οι νύχτες..
tha-thela-na-min-yparxoun-nixtes-inGolden.gr
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα