Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

10 γραμμάρια φιστίκια την ημέρα μπορούν να σώσουν κυριολεκτικά τη ζωή σας!

10-γραμμάρια-α-ημέρα-του-αυτά-σνακ-να-κυριολεκτικά-save-σας-ζωή


Μόνο λίγα φιστίκια την ημέρα μπορούν να μειώσουν σημαντικά τον κίνδυνο θανάτου από διάφορες σημαντικές ασθένειες.
Οι ερευνητές είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν τη σχέση μεταξύ φιστικιών και υγιεινής ζωής και ισχυρίζονται ότι με την κατανάλωση μόνο 10 γραμμαρίων φιστίκια την ημέρα μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης παθήσεων του αναπνευστικού συστήματος, του διαβήτη, του καρκίνου και των καρδιαγγειακών παθήσεων.
Η επίδραση των φιστικιών είναι εξίσου αποτελεσματική σε άνδρες και γυναίκες.

Κατά τη διάρκεια μιας μακράς περίοδου  22 χρόνων, οι επιστήμονες του Χάρβαρντ παρατήρησαν 6000 άτομα με διαβήτη τύπου 2, ο οποίος αυξάνει τον κίνδυνο καρδιάς και εγκεφαλικού επεισόδιου. Αυτοί οι άνθρωποι είχαν μια ειδική διατροφή, και κάθε δεύτερη ή τέταρτη χρονιά  συμπλήρωναν ερωτηματολόγια σχετικά με τη διατροφή τους.
Όταν οι επιστήμονες είδαν τα αποτελέσματα διαπίστωσαν ότι εκείνοι που έτρωγαν τα φιστίκια ήταν περισσότερο προστατευμένοι από καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο. Η πραγματική έκπληξη είναι ότι ο κίνδυνος μειώθηκε κατά 44%.
Τα φιστίκια περιέχουν πολλά συστατικά, όπως μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, πολλές βιταμίνες, φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά και πολλά άλλα πράγματα που συμβάλλουν στην απόκτηση καλύτερου μηχανισμού άμυνας ενάντια σε πολυάριθμες ασθένειες.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα