Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Βροχές ψαριών, Charles Hoy Fort και Σελήνη


 Χθες έβαλα στην σελίδα μου στο facebook ένα κουίζ : … κουίζ ! όποιος έχει διαβάσει τον Τσαρλς Φόρτ, μπορεί να μου πει γιατί οι βροχές ψαριών είναι πάντα από ψάρια του γλυκού νερού ;
Δεν πήρα απάντηση βέβαια, αλλά μην ξεχνάτε ότι το διεστραμμένο μυαλό μου βρίσκει παράξενες λύσεις. Σχολίασα κατόπιν : «… χαχαχα, όχι είναι πολύ πιο σημαντικό αν μελετήσει κάνεις γεωγραφικά που έχουν παρατηρηθεί . Συνεχίζονται μέχρι σήμερα !» Φυσικά συμβαίνει και στην Ελλάδα αλλά σπανιότερα από ότι στην Βόρειο Ευρώπη. Οι «βροχές» δεν είναι μόνο ψαριών αλλά και βατράχων! Πάλι πλάσματα του γλυκού νερού. Επίσης πολλά από αυτά όταν πέφτουν είναι ζωντανά. Για να μην σας ταλαιπωρώ άλλο, ιδού η λύση.
Την δεκαετία του 1990 το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό εξαπέλυσε ένα διαστημόπλοιο στην Σελήνη το Clementine. Αν διερωτάστε τι δουλειά έχει το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό με διαστημόπλοια επιτρέψτε μου να σας πω ότι είστε βαθειά νυχτωμένοι, χωρίς παρεξήγηση. Μεταξύ άλλων διαπίστωσε ότι ο Νότιος Πόλος της Σελήνης που δεν τον βλέπει ποτέ ο Ήλιος είναι μια παγωμένη λίμνη γλυκού νερού βάθους χιλιομέτρων!!!  Τι χρειάζεται το γλυκό νερό σε μια προφανώς τεχνητή κατασκευή στην Σελήνη; Μα για να πίνουν και να πλένονται οι «κάτοικοι» αυτού του πλοίου ελέγχου της Γής.

Η Σελήνη είναι ένα αχρηστεμένο μερικώς Death Star πρώτης γενιάς, ένας κουφωμένος αστεροειδής ηλικίας 5 δισεκατομμυρίων ετών. Με πάχος φλοιού περίπου 10 χιλιόμετρα και κοιλοδοκούς εσωτερικά συμπεριφέρεται σαν Κόνγκ όταν πέφτουν μεγάλοι μετεωρίτες. Δονείται επί 4 η 8 ώρες παρουσιάζοντας ένα κρεσέντο.
Άλλωστε όπως λένε τα … Ορφικά: «Μήσατο δ’ άλλην γαίαν απείρατον, ήντε σελήνην Αθάνατοι κλήζουσιν, επιχθόνιοι δέ τε μήνην Η πολλ’ ούρε έχει, πολλ’ άστεα, πολλά μέλαθρα» δηλαδή Δημιούργησαν κι άλλη γαία απέραντη, που και Σελήνη οι θεοί την ονομάζουν, ενώ οι άνθρωποι Μήνη. Κι αυτή έχει πολλά όρη, πολλές πόλεις και πολλά μέγαρα …. «τσακισμένα από ένα παμπάλαιο πόλεμο».
Οι επικυρίαρχοι λοιπόν που κατοικούν εκεί χρειάζονται νερό. Από που θα το πάρουν: Μα από την Γη! Έτσι λοιπόν καταψύχουν στιγμιαίως γιγαντιαίες παγοκολόνες από τις λίμνες γλυκού νερού  του Ontario στον Καναδά! Όταν τις έλκουν από πίσω με αντιβαρύτητα (φυσικά δεν χρησιμοποιούν πυραύλους) κάποιες φορές σπάζουν! Έτσι μερικά δευτερόλεπτα αργότερα φθάνουν στην Γή τα ψάρια και οι βάτραχοι μέσα στα κομμάτια πάγου που θρυμματίζονται. Αν ζείτε στην Μακεδονία και βρείτε ψάρια να σπαρταράνε στο χωράφι σας, μαζέψτε τα και ρίξε τα στο τηγάνι. Εισαγωγής και τζάμπα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα