Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΕΞΩ, ΛΕΕΙ Η ΑΥΓΗ!





 


Αν είναι δυνατόν, η Αυγή μία εφημερίδα της κυβερνώσας Αριστεράς να καλεί τους αναγνώστες της να μεταφέρουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και μάλιστα σε μία περίοδο που έχουν στεγνώσει οι ντόπιες τράπεζες και τα δημόσια ταμεία από ρευστό. Το αντίθετο έπρεπε να κάνει.

Το μήνυμα, που είναι βέβαια διαφημιστικό, καταχωρίζεται στην πρώτη σελίδα της ηλεκτρονικής έκδοσης, όπου σε ένα κείμενο υπό τον τίτλο Καταθέσεις στο εξωτερικό, αναφέρονται τα εξής: Ανοίξτε λογαριασμό στις μεγαλύτερες τράπεζες από την Ελλάδα.

Στις εσωτερικές σελίδες της έκδοσης, δημοσιεύονται ενδεικτικά στοιχεία από τις μεγαλύτερες τράπεζες με διεθνή παρουσία, ώστε οι αναγνώστες να μπορούν να συγκρίνουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν.
Πρόκειται για καταχώριση εταιρίας που ειδικεύεται στη διεκπεραίωση των διαδικασιών που απαιτούνται για το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών στο εξωτερικό και συνεργάζεται με 50 τράπεζες του εξωτερικού.

Η καμπάνια εκτυλίσσεται την ώρα που έπρεπε να έχει τεθεί σε ενέργεια επικοινωνιακή καταιγίδα για την επιστροφή στην Ελλάδα των 40 δισεκατομμυρίων που έκαναν φτερά από το Δεκέμβριο, αλλά και των δεκάδων άλλων δισεκατομμυρίων που έχουν μεταφερθεί σε τράπεζες της Ελβετίας από την αρχή της κρίσης.

Αντ' αυτών το δημοσιογραφικό όργανο του κόμματος που κυβερνά διαφημίζει τα πλεονεκτήματα όσων δεν εμπιστεύονται την ελληνική οικονομία ούτε τις ικανότητες των κυβερνώντων. Φοβερό...

 apodytiriakias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα