Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

Πρώτη Φορά σε Πορεία: Ο μπομπολορύχος Άδωνις σε νέα παράσταση


Ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο όσων ορκίζονται στο μανιφέστο του σουρεαλισμού, μετά την υπερρεαλιστική εμφάνιση του Άδωνη Γεωργιάδη στο πλευρό των μεταλλωρύχων της Eldorado Gold. Η εικόνα του κρανιοφόρου Άδωνη, από την πρώτη του φορά σε πορεία, έγινε ανάρπαστη, κάποιοι μπερδεύτηκαν και νόμιζαν ότι παριστάνει τον Μπόμπ τον Μάστορα.


Καταλαβαίνετε γιατί οι «κλείστρες» των καναλιών (δημοσιογράφοι-υπεύθυνοι για τους καλεσμένους σε δελτία και εκπομπές), έκαναν σαν τρελές μόλις εμφανίστηκε στο προσκήνιο το τότε πουλέν του Γιώργου Καρατζαφέρη. Από την αρχή, ο νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ήταν πάντα πρόθυμος να δώσει «παράσταση», προκειμένου να βλέπει το πρόσωπό του στην τηλεόραση.

Εκ του αποτελέσματος, οι «παραστάσεις» απoδίδουν. Ο Άδωνις, μεταλλάχθηκε σιγά-σιγά από κάποιον γραφικό, με τσιριχτή φωνή και ακροδεξιές απόψεις που τσακωνόταν στη μικρή οθόνη, σε βουλευτή και υπουργό. Έχει φτάσει, μάλιστα, να θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της ΝΔ, αρκεί μόνο αυτό για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της παρακμής, που μαστίζει το κόμμα της Συγγρού.Το νέο σόου που έστησε το «γαλάζιο» στέλεχος για τα κανάλια και τα social media δεν με εκπλήσσει, πάλι καλά που δεν τραγούδησε το Badiera Rossa. Πριν απαγγείλει στη Βουλή Δροσίνη για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, έγινε μπομπολορύχος και κατέβηκε, για πρώτη φορά στη ζωή του, σε πορεία εργαζομένων. Αν είχε χιούμορ ο Άδωνις, θα πήγαινε, στη συνέχεια, σε τηλεοπτικό πάνελ για να τσακωθεί με τον εαυτό του καθώς η πορεία έκλεισε δρόμους της Αθήνας. Και όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτός δεν τα σηκώνει κάτι τέτοια, αφού, όπως λέει, φοβίζουν επενδυτές και τουρίστες, ενώ δεν μπορούν να δουλέψουν και οι καταστηματάρχες.

Ο κοινοβουλευτικός προστάτης των εργαζομένων της Eldorado Gold, όπου εντελώς τυχαία εμπλέκεται και ο Μπόμπολας, κήρυξε ανένδοτο για τις θέσεις εργασίας στις Σκουριές. Για το 1,5 εκατομμύρια ανέργους που υποφέρουν όλα αυτά τα χρόνια, δεν φιλοτιμήθηκε ποτέ να προβεί στην παραμικρή κίνηση συμπαράστασης. Παράπλευρες απώλειες, βλέπετε, των μνημονίων για τα οποία δηλώνει περήφανος που τα ψήφισε.

Στη χώρα που αναβιώνει ο σουρεαλισμός, δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει. Δύσκολο είναι, μετά τον Άδωνη μπομπολορύχο, να δεις και τον Βορίδη να περιφέρει το τσεκούρι του σε πορεία ξυλοκόπων; Με την προϋπόθεση, βέβαια, η κινητοποίηση να υποστηρίζεται από κάποιον εθνικό εργολάβο.

Πηγή: infocannibal.wordpress.com


amunanet

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα