Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Η ανθρωπότητα διέρχεται μια περίοδο έντονου εξαγνισμού


Αυτή τη στιγμή, λόγω της μετατόπισης του Κοσμικού Μαγνήτη και λόγω της νέας κατεύθυνσης που δόθηκε στην ανθρωπότητα από την Ιεραρχία, η ανθρωπότητα διέρχεται μια περίοδο έντονου εξαγνισμού. Για πρώτη φορά, η ανθρώπινη συνείδηση γνωρίζει πώς η ανθρωπότητα πιάνεται στα νύχια της ρύπανσης, της ακτινοβολίας, των εντομοκτόνων και άλλων δηλητηριωδών χημικών ουσιών, καθώς και στην απειλή του πολέμου, την πείνα, την πληθυσμιακή έκρηξη, τις διάφορες τρομερές ασθένειες, το μίσος και τις πιέσεις του ολοκληρωτισμού.
Αυτή η συνειδητοποίηση είναι το αποτέλεσμα μιας επείγουσας ανάγκης για αγώνα προς την κάθαρση. Η ανθρωπότητα αισθάνεται κατ 'ουσίαν, ότι το κάρμα του πλανήτη είναι βαρύ. Ξέρει ότι ο νόμος της αγάπης και της ενότητας παραβιάζεται παντού. Αισθάνεται τον κίνδυνο της καρμικής ανταπόδοσης και προσπαθεί να προσεγγίσει την πορεία του εξαγνισμού.

Εάν η ανθρωπότητα δεν υιοθετήσει οικειοθελώς και συνειδητά τρόπους εξαγνισμού, τότε ο εξαγνισμός θα επιβληθεί στην ανθρωπότητα μέσα από φυσικές καταστροφές και ολέθρους, όπως συνέβη στην εποχή της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Cosmic Questions vol.2


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα