Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία δείχνουν μετατόπιση των πόλων!!


Simon Ludgate 
Λαμβάνει χώρα μια αντιστροφή των μαγνητικών πόλων της Γης; Ηφαίστεια, σεισμοί, παράξενοι θόρυβοι από τη θάλασσα. Νέες συγκλονιστικές αποδείξεις μετατόπισης των πόλων που, αν συμβεί γρήγορα, θα προκαλέσει χάος σε όλο τον κόσμο. 
Μια αντιστροφή των πόλων, κατά την οποία ο βόρειος και νότιος μαγνητικός πόλος της γης αντάλλαξαν θέσεις, αντιστρέφοντας την μαγνητική πολικότητα στον πλανήτη, έχει συμβεί στο παρελθόν. Οι επιστήμονες που παρακολουθούν την ιστορία του πλανήτη έχουν εντοπίσει 74 από αυτά τα γεγονότα, μελετώντας δείγματα του πυρήνα. Αυτά προέρχονται από εκατοντάδες ή χιλιάδες πόδια κάτω από το έδαφος και από τον παχύ πολικό πάγο.
Μια ξαφνική αντιστροφή θα διατάραζε την ισορροπία της γης τόσο πολύ που θα προκαλούσε θανατηφόρους σεισμούς, τσουνάμι σε μια κλίμακα που δύσκολα θα μπορούσαμε να φανταστούμε, ικανό να πλημμυρίσει από την μια πλευρά στην άλλη τις Ηνωμένες Πολιτείες και κάθε άλλη μεγάλη ξηρά, εκρήξεις ηφαιστείων τόσο μεγάλες και εκτεταμένες που τα προκύπτοντα σύννεφα τέφρας και αερίων θα μπορούσαν να κρύψουν τις ακτίνες του ήλιου και να αποτελέσουν το έναυσμα για μια νέα ξαφνική εποχή παγετώνων.
Οι επιστήμονες ψάχνουν για στοιχεία της προηγούμενης καταστροφής, στυλ Αρμαγεδδώνα, προσδιορίζοντας τα «χαοτικά ιζήματα» όπου στενά στρώματα εδάφους, βράχων και καταγεγραμμένων εκκεντρικών γεγονότων πάγου στην ιστορία της γης, εμφανίζονται με τη μορφή ζωνών λάσπης και μικροσκοπικών μαγνητικών φορτισμένων τμημάτων. Για τους επιστήμονες, αυτοί είναι σαφείς δείκτες των ξαφνικών πλημμυρών, λιωσίματος πάγων ή εναποθέσεων τέφρας. Όταν αυτά συμβαίνουν εκτός μιας μακράς περιόδου του κύκλου ψύξης και τήξης στην ιστορία της γης, αποτελούν ενδείξεις μιας αντιστροφής των πόλων.
Οι αντιστροφές των πόλων προκαλούν μια σημαντική αύξηση στην κίνηση των τεκτονικών πλακών, γιγαντιαίες γραμμές ανάμεσα στις αντίθετες ρωγμές στο φλοιό της γης, οι οποίες ωθούν και κονιορτοποιούν την μία εναντίον της άλλης, μέχρι που σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως μια σφικτή γροθιά σε μια κλειστή παλάμη, εκτινάζονται προς τα πάνω.
Υπάρχουν τώρα σημάδια ανάμεσα στην απότομη αύξηση των φυσικών καταστροφών και άλλων περίεργων, προφανώς άσχετων μεταξύ τους γεγονότων που δείχνουν προς μια πιθανή αντιστροφή. 

Είναι ευρέως αναγνωρισμένο ότι ο μαγνητικός βορράς, εκείνο το σημείο στο πάνω μέρος του πλανήτη που οι πυξίδες και οι συσκευές, οι οποίες εξαρτώνται από την μαγνητική πλοήγηση, βασίζονται, μετατοπίζεται όλο και περισσότερο γρήγορα προς τη Ρωσία από την τρέχουσα θέση του πάνω από τη Γροιλανδία και πιο κοντά στον Καναδά. Έχει μετακινηθεί 400 χιλιόμετρα την τελευταία δεκαετία και συνεχίζει να απομακρύνεται.
Ο ήλιος μας αντιστρέφει τον βόρειο και νότιο πόλο του, κάθε 11-13 χρόνια, κάτι που έχει γίνει πρόσφατα. Η επίδραση που έχει αυτή η αντιστροφή στον ήλιο είναι να δραστηριοποιήσει τον αριθμό και την ένταση των ηλιακών καταιγίδων που μπορεί να έχουν σημαντική επίδραση στη γη. Μπορούν να παρεμποδίζουν τις τηλεοπτικές μεταδόσεις και τις πηγές ενέργειας.
Άλλα συμπτώματα που μπορεί να δείχνουν τα αποτελέσματα μιας μαγνητικής αντιστροφής μεταξύ του μαγνητικού βορρά και νότου είναι οι άνευ προηγουμένου εκρήξεις  επτά ηφαίστειων τα οποία έχουν αρχίσει να εκρηγνύονται σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες ημέρες, με μια μεγάλη κορύφωση μεγέθους 7,0, συν σεισμούς στους οποίους παρέστη σαν μάρτυρας μερικές μέρες μετά το γεγονός αυτό, ως κινηματογραφιστής.

Ο κύκλος ξεκίνησε στην Ινδονησία το 2004 και εμφανίστηκε και πάλι πολύ πρόσφατα στο Νεπάλ. 

Αυτές οι απότομες αυξήσεις σεισμικής δραστηριότητας συμβαίνουν κάθε 30 χρόνια περίπου και μπορεί να είναι μέρος ενός φυσικού κύκλου, αλλά επίσης είναι μια άλλη πτυχή του τι θα μπορούσε να σημαίνει μια σημαντική τάση υπό το πρίσμα της αμείλικτης και επιταχυνόμενης πορείας του μαγνητικού βορειοανατολικού, μακριά από την αρχική του θέση.
πόλο shift_Arenal + Εθνικό Πάρκο +
Η USGS και η NASA είναι πολύ ανήσυχες για έναν νέο θάλαμο μάγματος που το Πανεπιστήμιο της Γιούτα ανακάλυψε πρόσφατα κάτω από το εθνικό πάρκο Yellowstone εκτός από την τεράστια λίμνη λιωμένου πετρώματος και σιδήρου που ήδη γνωρίζαμε.  Έχει 11 φορές τον όγκο του Grand Canyon. Μια ξαφνική μετατόπιση πόλων θα μπορούσε να δώσει ώθηση στον θάλαμο μάγματος προς την επιφάνεια του Λος Άντζελες όπου και θα εκρηγνυόταν. Αν συμβεί αυτό, το μεγαλύτερο μέρος της Βόρειας Αμερικής θα καταστρέφονταν αμέσως και μια νέα εποχή παγετώνων θα ξεκινούσε.
Μια άλλη ιστορία που θέτει το ερώτημα «τι στο καλό συμβαίνει" είναι ένα 300 μέτρων (900 ποδών) νησί που αναδύθηκε από το βυθό της θάλασσας ακριβώς στη βόρεια άκρη της Ιαπωνίας σε μία μόνο νύχτα. Η περιοχή αυτή ήταν η προέλευση του σεισμού μεγέθους 8,9 που ''έσκισε'' την Ιαπωνία το 2011, προκαλώντας ένα από τα χειρότερα τσουνάμι όλων των εποχών.
Τα τμήματα του φλοιού των πλακών, τα οποία μετακινούνται ξαφνικά υπό τεράστια θερμότητα και πίεση και προκαλούν σεισμούς και τσουνάμι είναι γνωστό ότι μετακινούνται δραματικά, αν και αυτό δεν έχει εξακριβωθεί ποτέ, καθώς συμβαίνει μίλια κάτω στο βυθό της θάλασσας. Μια νέα υφαλοκρηπίδα 800 χιλιόμετρων (500 μιλίων) και ύψους 60 μέτρων (180 ποδιών) εμφανίστηκε στα ανοικτά των δυτικών ακτών της Ινδονησίας το 2004, η οποία προκάλεσε το περίφημο κύμα τσουνάμι που σάρωσε, εντελώς κυκλικά, τρεις φορές την περιφέρεια  της Γης.
Η νέα ιαπωνική ξηρά εμφανίστηκε σχεδόν ακριβώς την ίδια στιγμή που ο σεισμός μεγέθους 7.7 στο Νεπάλ   ελάμβανε χώρα 5.000 χιλιόμετρα (3.000 μίλια) στο αντίθετο άκρο των τεκτονικών Ευρασιατικών πλακών.
Τέλος, το πιο περίεργο που ισχυροποιεί την άποψη ότι η φύση συμπεριφέρεται παράξενα είναι οι αναφορές για ένα παράξενο βουητό που προέρχεται από τη θάλασσα. Οι επιστήμονες έχουν εξηγήσει αυτό ως αποτέλεσμα των ρευμάτων που διασχίζουν τους ωκεανούς.
Παρακολουθήστε ένα ηφαίστειο από το διάστημα εδώ .
yournewswire

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα