Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΓΗΣ (μέρος Α)

Το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας
· Τι σχέση μπορεί να έχει η μετάπτωση των πόλων της Γης ...με τις νεράιδες και τα ξωτικά?
· Ποιο είναι το μαγικό τραγούδι της Γης?
...και τι σχέση μπορεί να έχει με την διεύρυνση της ανθρώπινης συνείδησης
· Συντέλεια του κόσμου ή ένας νέος κόσμος?

«κάθε επαρκώς υψηλά ανεπτυγμένη τεχνολογία,
δεν ξεχωρίζει σε τίποτε από τη μαγεία»
Arthur CClarke, συγγραφέας


Η εποχή που ζούμε χαρακτηρίσθηκε από μεγάλα άλματα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Μολονότι ποτέ δεν έπαψαν να απασχολούν τον άνθρωπο τα μεταφυσικά ζητήματα, μολονότι πολλά παράξενα, περίεργα, και ανεξήγητα φαινόμενα ζητούσαν απαντήσεις, η καθημερινή μας σκέψη όφειλε, ως τώρα, να κινείται στα πλαίσια του ορθολογισμού και του ρεαλισμού. Κάθε τι ξένο προς την επιστήμη –και μη εξηγήσιμο από τους κανόνες της- αντιμετωπιζόταν με κυνισμό και ειρωνικά χαμόγελα από την πλευρά των «ειδικών», αλλά χαρακτηριζόταν ταυτόχρονα και «γραφικό» από την υπόλοιπη κοινωνία.
Ο καθημερινός άνθρωπος, «ξεκομμένος» από τις διαδικασίες εξέλιξης της επιστήμης, αλλά καθημερινός καταναλωτής των επιτευγμάτων της, την θεοποίησε κατά κάποιο τρόπο και ταυτόχρονα έπεσε θύμα της. Ξέχασε την πνευματική του ταυτότητα και υπόσταση και αφιερώθηκε σε μεγάλο βαθμό στην ύλη, με αποτέλεσμα να μειώσει ανάλογα και την αντιληπτική του ικανότητα και συνείδηση. Για να γίνει κοινωνός της νέας «θεότητας», που ακούει στο όνομα «επιστήμη», ο αγώνας για επιβίωση και πνευματική εξέλιξη μετατράπηκε σε αγωνία κατάκτησης υλικών αγαθών και τεχνολογίας.
Η ίδια η επιστήμη από την πλευρά της επέδειξε ιδιαίτερη αλαζονεία, γνωρίζοντας όμως κατά βάθος την αδυναμία της να χειριστεί και να βρει ικανοποιητικές απαντήσεις για όλα. Συνέχισε να εξελίσσεται και αναίρεσε βασικά της θεωρήματα, κανόνες και δόγματα. Η εξέλιξη αυτή και οι νεότερες εκτιμήσεις κατάφεραν να διευρύνουν τα όρια της τόσο πολύ, που πλέον πέφτουν τα τείχη που τη χώριζαν από τη μεταφυσική.
Σήμερα, μέσα από την κβαντική φυσική, έρχεται η επιστήμη να δώσει μια νέα διάσταση στον κόσμο μας. Έρχεται να μιλήσει για μια εναλλακτική θεώρηση των πραγμάτων και να δώσει νέες διαστάσεις σε πολλά μεταφυσικά ερωτήματα, αλλά και στην ίδια μας την αντίληψη για την πραγματικότητα. Έρχεται να ξαναζευγαρώσει την ύλη με το πνεύμα, την επιστήμη με τη μεταφυσική, την πραγματικότητα με τον μύθο, τη συνείδηση και την ψυχή, με τη λογική. Και προ πάντων έρχεται να δώσει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα στον άνθρωπο: ο κόσμος μας δεν οδεύει προς στην καταστροφή, αλλά συνεχίζοντας την πορεία του στο μαγικό ταξίδι που κάνει εδώ και αιώνες, κατευθύνεται σε μια νέα εποχή διεύρυνσης της συνείδησης. Το όχημα για το ταξίδι αυτό είναι ο ίδιος ο πλανήτης μας. Η ίδια η Γη μας, μας προετοιμάζει για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν και μας αφυπνίζει ακούραστη με το μαγικό τραγούδι της…
Για να δούμε αυτό το μαγικό ταξίδι θα πρέπει να γυρίσουμε χιλιάδες χρόνια πίσω, στην εποχή που η ανθρωπότητα μετρούσε στις τάξεις της νεράιδες, συλφίδες, νάνους και ξωτικά…
Μη βιαστείτε να σκεφτείτε πως δεν έχουν καμία σχέση οι νεράιδες και τα ξωτικά με την επιστήμη, γιατί θα εκπλαγείτε από την κβαντική φυσική και τις απόψεις της.

Ζουν οι νεράιδες, τα ξωτικά και οι νάνοι, που όλοι μας γνωρίζουμε από την παιδική μας ηλικία, μόνο στον κόσμο των μύθων; 
Για πολύ καιρό χαρακτηρίζαμε τις διηγήσεις για αυτές τις οντότητες, και τις προφορικές παραδόσεις για συναντήσεις ανθρώπων με αυτές, σαν φανταστικές ιστορίες. Στην Βαυαρία όμως, ακόμη και σήμερα αφήνουν τρόφιμα μπροστά σε σπηλιές όπου πιστεύουν πως ζουν οι νάνοι. Στην δε Ισλανδία, όσο απίστευτο και να μας ακούγεται, γνωρίζουν πως μοιράζονται τη χώρα τους με ένα δεύτερο, αόρατο για τους περισσότερους, πολιτισμό, ο οποίος παρεμβαίνει δραστικά κάθε φορά που απειλείται ο χώρος τους. Και η μοντέρνα φυσική όμως δέχεται, «πως πράγματι είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες οντότητες, ακόμη και με υλικό σώμα, οι οποίες να είναι αόρατες για τα δικά μας μάτια.»*
Σε μεγάλο αριθμό προφορικών παραδόσεων, ιερών γραφών, αλλά και μύθων συναντάμε περιγραφές «ιπτάμενων καραβιών», μυστήριων οντοτήτων, που κατεβαίνουν από τον ουρανό και «επισκέψεων» ξένων διανοιών, που εγκαθίστανται εδώ στη Γη. Βέβαια σύμφωνα με αυτές, ζουν χωρισμένοι από την υπόλοιπη ανθρωπότητα, έτσι ώστε να μην μπορούμε να τους αντιληφθούμε. Πέρα από αυτά, έχουμε και φαινόμενα εξαφάνισης ολόκληρων λαών, όπως για παράδειγμα την εξαφάνιση των Μάγια, που είναι ένα άλυτο μυστήριο για την επιστήμη της Ιστορίας.

Τι είδους διαχωρισμός μπορεί να είναι αυτός, ο οποίος να κάνει αόρατο για εμάς ένα ολόκληρο πολιτισμό?
Η Γερμανίδα φυσικός Grazyna Fosar και ο μαθηματικός Franz Bludorf λένε, πως μια πολύ πιθανή εξήγηση είναι, να είχαν φτάσει σε ένα τέτοιο επίπεδο συνείδησης, που να ανέβασαν το ενεργειακό τους δυναμικό στο επόμενο κβαντικό στρώμα και να έγιναν αόρατοι για τους εναπομείναντες. Κάτι τέτοιο θεωρείται σήμερα πραγματικά πιθανό μέσα από συγκεκριμένες ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες.
Οι ονομασίες «νεράιδες» και «ξωτικά», δόθηκαν ούτως ή άλλως σε εποχές όπου οι αναμνήσεις γι’ αυτές τις οντότητες είχαν ήδη ξεθωριάσει. Υπάρχουν πανάρχαιες αυθεντικές παραδόσεις, οι οποίες αναφέρονται σε εποχές, όπου όλοι αυτοί οι «λαοί» ζούσαν, ορατοί, ανάμεσα στους ανθρώπους. Επιστήμονες επιβεβαιώνουν, πως πολλές από αυτές τις παραδόσεις, εν μέρει τουλάχιστον, αναπαράγουν αποδεδειγμένα ιστορικά γεγονότα, τα οποία θα πρέπει να χρονολογούνται στην εποχή του 8ου αιώνα π.Χ. Σύμφωνα με τις παραδόσεις, οι οντότητες αυτές δεν είχαν καμία σχέση με τις νεράιδες των παραμυθιών, αλλά ήταν εντελώς φυσιολογικοί άνθρωποι ή τουλάχιστον έμοιαζαν ανθρώπινοι σε μεγάλο βαθμό, με τη διαφορά ότι κατείχαν μία υψηλά ανεπτυγμένη γνώση.
Στην κέλτικη παράδοση της Ιρλανδίας βρίσκουμε στοιχεία για τη χρήση τεχνικών ελέγχου του καιρού και του νου με βάση συγκεκριμένες συχνότητες (άρα δεν αποτελούν μοντέρνες εφευρέσεις). Βέβαια δεν βρίσκουμε ακριβώς την σημερινή εξωτική ορολογία «μεταβλητές ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες», αλλά αναφέρεται πως οι λαοί αυτοί είχαν «μαγικά τραγούδια», -τα τραγούδια είναι…συχνότητες- τα οποία χρησιμοποιούσαν για να καλέσουν τον «δρυϊδικό άνεμο» ή να μπερδέψουν τις αισθήσεις και την αντίληψη του εχθρού. Ο L.Bernard[α], αναφέρει χαρακτηριστικά, πως οι λαοί της Γαλατίας και της Αγγλίας πίστευαν, πως μπορούσαν να προκαλούν θύελλες και τρικυμίες σύμφωνα με τη θέληση τους.
Μη βιαστείτε να σκεφτείτε, πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, γιατί και η σημερινή επιστήμη, έχει καταφέρει να ξαναβρεί τέτοιου είδους τεχνικές ελέγχου.
Ακριβής αναλύσεις των καιρικών συνθηκών του Αυγούστου του 2002 έδειξαν, πως πριν τις καταστροφικές πλημμύρες στην Ευρώπη, που έφτασαν από τη Μαγιόρκα μέχρι την Τσεχία και τη Γερμανία, προηγήθηκαν αφύσικες ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες στην ατμόσφαιρα. «Τέτοιες συχνότητες για τον “τηλεκατευθυνόμενο” έλεγχο του καιρού, έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει π.χ. το “ερευνητικό πρόγραμμα” HAARP[β], το οποίο είναι στην πραγματικότητα ένα επικίνδυνο οπλικό σύστημα, που έχει απασχολήσει ήδη το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο. Στις συχνότητες που χρησιμοποιούνται, είναι δεκτικός και ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Με τη βοήθεια τους μπορεί να πραγματοποιηθεί έντονη χειραγώγηση και διατάραξη της ανθρώπινης συνείδησης και αντίληψης.»*

Κανείς δεν γνωρίζει τι επιπτώσεις θα έχει μελλοντικά η χρήση αυτών των συχνοτήτων, αλλά γνωρίζουμε τι συνέβη στο παρελθόν: πριν από περίπου 3000 χρόνια, εξαφανίστηκε ο λαός των ξωτικών.
Στο κέλτικο «Βιβλίο των Κατακτήσεων» - Leadhar Gadhala ‘Erenn”- περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια ο πόλεμος ανάμεσα στο κέλτικο Βασίλειο της Ισπανίας και τον λαό των Tuatha De Danann, που ζούσε στην “Ynis Elga”, τη σημερινή Ιρλανδία. Όταν ο βασιλιάς Emer Donn έφτασε με τα καράβια του στις ακτές της Ιρλανδίας και την απειλούσε, οι Tuathade Danan, με τους παντοδύναμους δρυΐδες τους, προκάλεσαν μ’ ένα «μαγικό τραγούδι» τον δρυϊδικό άνεμο και έσπρωξαν τα καράβια των Κελτών μακριά στην ανοιχτή θάλασσα. Οι Κέλτες υποψιάστηκαν πως έγινε χρήση δρυϊδικής μαγείας και απάντησαν με ένα μαγικό τραγούδι, το οποίο αμέσως ησύχασε τον άνεμο και τη θάλασσα. Ένας νέος άνεμος βύθισε το πλοίο του κέλτη βασιλιά, αλλά οι υπόλοιποι κατάφεραν να φτάσουν στην ακτή, αφού πρώτα απάγγειλε ο βάρδος[γ] Amergin ένα δεύτερο μαγικό τραγούδι, το οποίο έλυσε εντελώς τα μάγια των Tuatha de Danan. Στην μάχη στην Tailtiu, τη σημερινή Teltown στο Meath, νίκησαν οι Κέλτες το λαό των ξωτικών και τον αρχηγό του στρατού τους Mananan. ΟMananan πρόλαβε όμως να συμβουλεύσει του μαχητές του, να διασκορπιστούν να και εγκατασταθούν στους λόφους και τα λιβάδια της Ιρλανδίας. Με το feth fiada, ένα μαγικό τραγούδι, τους έκανε αόρατους. Οι δε Κέλτες κατακτητές που κατέλαβαν την Τάρα, είναι οι κάτοικοι της Ιρλανδίας μέχρι σήμερα.
Το τραγούδι του Amergin
Εγώ είμαι ένας άνεμος της θάλασσας.
Εγώ είμαι ένα κύμα της θάλασσας.
Εγώ είμαι ένας ήχος της θάλασσας.
Εγώ είμαι ένα ελάφι με επτά κλώνους στα κέρατα.
Εγώ είμαι ένας αετός πάνω σ ‘ένα βράχο.
Εγώ είμαι μία σταγόνα από τον ήλιο.
Εγώ είμαι το ωραιότερο ανάμεσα στα λουλούδια.
Εγώ είμαι ένας άγριος κάπρος δίχως φόβο.
Εγώ είμαι ένας σολομός σε μια λιμνούλα.
Εγώ είμαι η λίμνη σε μία πεδιάδα.
Εγώ είμαι ένα βουνό της ποίησης.
Εγώ είμαι η άκρη του δόρατος στη μάχη.
Εγώ είμαι ένας Θεός, που βάζει φωτιά στο κεφάλι.
Ποιος, πέρα από ‘μένα, μπορεί να ξεσκεπάσει
τα μυστικά των απελέκητων dolmen;
Ποιος, πέρα από ‘μένα, μπορεί να ανακοινώσει
τις εποχές του φεγγαριού;
Ποιος, πέρα από ‘μένα, μπορεί να δείξει
τον μυστικό χώρο ανάπαυσης του Ήλιου;

Feth Fiada (κέλτικο, μαγικό τραγούδι)
«Σου φορώ ένα μαγικό σύννεφο,
μπροστά από το σκύλο, τη γάτα,
την αγελάδα, το άλογο,
μπροστά στον άντρα, μπροστά στη γυναίκα,
μπροστά στο αγόρι, το κορίτσι
και το μικρό παιδί,
μέχρι να ξαναεπιστρέψω.»
Δεν υπάρχουν ιστορικά ντοκουμέντα για αυτή την κέλτικη εισβολή. Γνωρίζουμε όμως πως οι Κέλτες δεν είναι αυτόχθονος πληθυσμός της Ιρλανδίας, αλλά έφτασαν εκεί γύρω στον 8ο αιώνα π.Χ. Όπως στην Αγγλία και τη Βρετάνη, δεν βρήκαν ακατοίκητο έδαφος, αλλά υψηλά ανεπτυγμένους πολιτισμούς, των οποίων τα ονόματα δεν γνωρίζει κανείς σήμερα. Γνωρίζουμε όμως τις υπέροχες μεγαλιθικές εγκαταστάσεις που άφησαν: την Τάρα και το Newgrane στην Ιρλανδία, το Stonehenge και το Avebury στην Αγγλία, το Carnac, το Chateau de Bu και το Roche de Treal στη Βρετάνη. Όλα αυτά τα μνημεία υπήρχαν πολύ πριν την άφιξη των Κελτών στις περιοχές αυτές. Οι Κέλτες απλά συνέχισαν να τα χρησιμοποιούν αφομοιώνοντας ακόμη και το δρυϊδισμό των κατακτημένων λαών.
Στο «Βιβλίο των Κατακτήσεων» (βλέπε κείμενο στο τέλος) αναφέρεται πως μετά τον κατακλυσμό (10.000 π.Χ. περίπου) έφτασαν στην Ιρλανδία, 5 διαδοχικά κύματα εποίκισης, όπου το 5ο αφορά την άφιξη του κέλτικου λαού των Γαλατών. Πριν από αυτούς, κάτοικοι του νησιού ήταν οι Tuatha de Danan, ο λαός της Θεάς Dana, η οποία σύμφωνα με την ιρλανδική μυθολογία ήταν η Αφέντρα του λαού των ξωτικών. Οι Tuatha de Danan, δεν ήταν λοιπόν άλλοι από το μυθικό λαό των ξωτικών, οι οποίοι βέβαια δεν ήταν αόρατοι.
Μία μοντέρνα ερμηνεία της παραπάνω ιστορίας, θα μπορούσε να λέει, πως οι Tuatha de Danan, μετά από τη μάχη στο Tailtiu πέρασαν συλλογικά σε μία άλλη διάσταση και μ’ αυτό τον τρόπο έγιναν αόρατοι για τους Κέλτες. Δεν εννοούμε μια μετάβαση στον “άλλο κόσμο”, το θάνατο, αφού στο μύθο λέει ξεκάθαρα, πως εγκαταστάθηκαν στους λόφους και τις πεδιάδες της Ιρλανδίας. Όπως φαίνεται κατοικούν από τότε ταυτόχρονα δύο πολιτισμοί στην Ιρλανδία: οι Κέλτες, από τους οποίους κατάγονται οι σημερινοί Ιρλανδοί, και ο λαός των ξωτικών, ο οποίος με τη βοήθεια του feth fiada, έφτασε σε ένα άλλο επίπεδο συνείδησης και αορατότητα (συνειδησιακό άλμα που προκάλεσε μία ειδική συχνότητα;)»*
Αν και κομμάτι της κέλτικης μυθολογίας, περιγράφει ξεκάθαρα έναν πόλεμο που δεν ήταν μόνο συμβατικός. Ήταν περισσότερο ένας ψυχολογικός πόλεμος που διεξαγόταν με τη χρήση «μαγικών τραγουδιών». Το βασικό όπλο της μάχης, ο δρυϊδικός άνεμος, δεν ήταν πρωτόγονα μαγικά ούτε και προκλήθηκε από κάποια θεότητα. Αντίθετα μάλιστα αναγνωρίστηκε ως τεχνητός από τους ίδιους τους κέλτες εισβολείς. Ο Jean Markale, αναγνωρισμένος Γάλλος ερευνητής σε θέματα των Κελτών, αναφέρει πως δρυϊδικός άνεμος ήταν σε θέση να προκαλεί σύγχυση στα πνεύματα των εχθρών, ώστε άρχιζαν να πολεμούν μεταξύ τους.
-Όμοια τεχνολογία που προκαλεί παράκρουση αναφέρεται και στην ελληνική μυθολογία με τη χρήση της Αιγίδας, που προκαλούσε φόβο, τρόμο, φρενίτιδα και φυγή των εχθρών. Όποιος τη χειριζόταν γινόταν αόρατος.-
Ο Ιούλιος Καίσαρας -βασική ιστορική πηγή- αναφέρεται με δέος στις επικλήσεις των εχθρικών δρυΐδων. Οι ρωμαίοι, που είχαν κατακτήσει όλο τον τότε γνωστό κόσμο, δεν θα είχαν φοβηθεί σίγουρα τις κραυγές κάποιων βάρβαρων Γαλατών. Πιο πιθανό μοιάζει, να επιδρούσε άμεσα ο δρυϊδικός άνεμος στη συνείδηση των ρωμαίων.
Άλλο παράδειγμα έχουμε στο μύθο της πολιορκίας του Druim Damhgair. Ο μύθος αυτός μιλά για τον πόλεμο του βασιλιά Cormac της Τάρα εναντίον του Munster. -Αν και η ιστορικότητα του πολέμου αμφισβητείται από πολλούς, κάποιοι ιστορικοί τον τοποθετούν στον 3ο αιώνα π.Χ.- Ο βασιλιάς του Munster είχε στο πλευρό του έναν πολύ ισχυρό Δρυΐδη, τονMog Roth (“υπηρέτη του τροχού»), ο οποίος είχε στην κατοχή του ένα τεράστιο τροχό, το «Roth Fail» («τροχό του φωτός»), με τον οποίο μπορούσε να προκαλεί μεγάλες καταστροφές. Ήταν αυτός ο τροχός μία ηλεκτρομαγνητική κεραία, η οποία παρήγαγε τεχνητούς κεραυνούς και άρα κύματα της συχνότητας Schumann;
O Mog Ruith κατασκεύασε επίσης μία μαγική σφαίρα από δόρατα, τα οποία ζύμωσε με βούτυρο. Αυτή η σφαίρα εξερράγη σαν τρομακτικός κεραυνός, σταμάτησε τον δρυϊδικό άνεμο των αντιπάλων, κάνοντας τους να το βάζουν στα πόδια σαν τρελοί και τον κατηύθυνε προς τους βασιλείς, οι οποίοι μαρμάρωσαν σε πέτρα.
Οι Κέλτες σίγουρα δεν είχαν γνώσεις μοντέρνας φυσικής.
Έχοντας υπόψη πως οι μύθοι περιγράφουν κάποια γεγονότα από την πλευρά των αμύητων ή είναι μία περιγραφή γεγονότων που απευθύνεται σε αμύητους, βλέπουμε τον ιρλανδό Δρυΐδη να εκπέμπει με ένα τεχνητό κεραυνό –το δόρυ στην κέλτικη μυθολογία συμβολίζει τον κεραυνό- ένα δυνατό κύμα από συχνότητες Schumann, οι οποίες διατάραξαν τις αισθήσεις των μαχητών και ακινητοποίησαν τους βασιλείς -πιθανόν μέσω κυμάτων που επιδρούν κατασταλτικά στις συχνότητες του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Παραμένει το ερώτημα, πως έγραψαν οι Κέλτες από φαντασίας ένα μύθο, ο οποίος περιγράφει ένα όπλο που λειτουργεί ακριβώς όπως το σημερινό ψυχο-όπλο HAARP;
Από πού γνώριζαν, πως η ακινησία είναι το βασικό σύμπτωμα κατά τη χρήση τεχνικών επιρροής και ελέγχου της συνείδησης?
Το HAARP λειτουργεί με κεραίες. Αλλά, με ένα είδος «κεραίες» στο κεφάλι τους απεικονίζονται τόσο οι κέλτικες θεότητες, όσο και μυθικές μορφές και θεότητες άλλων λαών. Είχαν στη διάθεση τους, οι λαοί των ξωτικών και των κελτών στην προϊστορική Ιρλανδία, ένα είδος εγκατάστασης κεραιών όπως το σημερινό HAARP;
Πολλά συνηγορούν υπέρ της πιθανότητας, να συνάντησαν οι κέλτες ένα λαό, ο οποίος γνώριζε πώς να χειρίζεται τις συχνότητες Schumann και να προκαλεί επιδράσεις, όμοιες με αυτές που μπορεί να προκαλέσει σήμερα το HAARP. Ένα λαό που γνώριζε κάποιο «μαγικό τραγούδι» που επηρεάζει άμεσα τόσο τον καιρό, όσο και τη συνείδηση των ανθρώπων. ΗGrazyna Fosar είναι πεπεισμένη, πως πρόκειται για τη γνωστή πλέον συχνότητα Schumann.
Ποια είναι η συχνότητα Schumann; Το 1952, ο γερμανός φυσικός Dr.W.OSchumann, του τεχνολογικού Πανεπιστημίου του Μονάχου, έθεσε στους φοιτητές του μία άσκηση: να βρουν τη συχνότητα της ιονόσφαιρας και της γήινης επιφάνειας. Οι υπολογισμοί του έδειξαν μία τιμή γύρω στα 10Ηz. Αυτή η τιμή είναι η συχνότητα αντιστοίχησης της Γης, η συχνότητα δηλαδή με την οποία αρχίζει ο κραδασμός της. Κάθε ενεργειακή εκκένωση ανάμεσα στη Γη και την Ιονόσφαιρα, κάθε κεραυνός δηλαδή, παράγει και ραδιοκύματα μίας συχνότητας, που έχουν αντιστοίχηση με τη Γη, την διαπερνούν αλλά και δυναμώνουν μέσα σε αυτή, δημιουργώντας τεράστια στάσιμα κύματα. Αρχικά ο Schumann δεν κατάλαβε το μέγεθος της ανακάλυψης του. Αργότερα, όταν έμαθε από ένα γιατρό πως αυτή είναι ταυτόχρονα μία συχνότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου, φάνηκε το μέγεθος της. Ακριβέστερες μετρήσεις του μαθητή του, Herbert Koenig, έδειξαν πως η τιμή είναι 7,83Hz. Αυτή η συχνότητα είναι το μαγικό τραγούδι της Γης, αλλά αντιπροσωπεύει ταυτόχρονα και τη βασική συχνότητα των περισσότερων θηλαστικών. Πολύ πιθανόν και οι άνθρωποι στο μακρινό παρελθόν να είχαν ένα τέτοιο επίπεδο συνείδησης. Σήμερα όμως αντιστοιχεί στα όρια ανάμεσα στον ύπνο και την ξυπνητή κατάσταση. Η σχέση αυτή δεν είναι τυχαία, διότι τόσο τα ζώα όσο και ο άνθρωπος είναι παιδιά της Γης και στην πορεία της εξέλιξης τους προσαρμόστηκαν στις φυσικές «προδιαγραφές» του περιβάλλοντος τους.

Επίσης είναι μία αμφίδρομη σχέση. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν επηρεάζεται μόνο, αλλά έχει και τη δυνατότητα να επηρεάζει τις ατμοσφαιρικές και καιρικές συνθήκες, μέσα από «εκπομπές» συχνοτήτων κυμάτων ELF, που κινούνται στον τομέα της συχνότητας Schumann. Παραδείγματα για αυτή τη δυνατότητα έχουμε όχι μόνο από μύθους, αλλά και από την εποχή μας:
Το 1998 είχε αναστατώσει το El Ninio το κλίμα της Βραζιλίας, με αποτέλεσμα επί 6 μήνες να μην έχει πέσει σταγόνα βροχής στην πολιτεία της Roraima. Από την αρχή του έτους μεγάλες πυρκαγιές κατέκαιγαν τα τροπικά δάση της βόρειας Βραζιλίας. Στα τέλη του Μάρτη βρισκόταν στις φλόγες μία έκταση ίση με το Βέλγιο. Στην περιοχή που απειλούνταν ζούσαν όμως πολλές φυλές Ινδιάνων. Στις 30 Μαρτίου του 1998, αφού βαρέθηκαν να περιμένουν τις τεχνολογίες του «λευκού ανθρώπου», συγκεντρώθηκαν οι αρχηγοί της φυλής Caiapo και Xavante στο Yanomami. Εκεί διεξήγαγαν για πολλές ώρες και σε κατάσταση διαφοροποιημένης συνείδησης, ένα τελετουργικό από προσευχές, μαγικά τραγούδια και χορούς για τη βροχή. Λίγο αργότερα ξέσπασε μία δυνατή βροχή στην περιοχή που κράτησε 4 ώρες και έσβησε το 80-90% της πυρκαγιάς. -Κι όμως δεν ήταν σύμπτωση! Είναι γνωστό, πως το φαινόμενο El Ninio σχετίζεται με τη δράση μεγάλης έκτασης μετώπων της συχνότητας Schumann. Οι ίδιες συχνότητες είναι μέρος του φάσματος του ανθρώπινου εγκεφάλου και αντιστοιχούν σε μία κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου.
Αυτή η σχέση, ανθρώπου και φύσης, είναι γνωστή σε πολλούς λαούς από παλιά. Οι Aborigines της Αυστραλίας γνώριζαν πολύ πριν τους Ευρωπαίους, πως όταν ένας άνθρωπος ονειρεύεται βρίσκεται σε πολύ στενή επαφή με τη Γη. Πιστεύουν μάλιστα πως η Γη δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια ενός ονείρου από τα τραγούδια –συχνότητες-κάποιων οντοτήτων-δημιουργών. Επίσης γνωρίζουν με ακρίβεια τις γεωμαντικές ενεργειακές γραμμές που διασχίζουν τη Γη και ενώνουν μεταξύ τους ιερά βουνά, λίμνες και δέντρα, τις οποίες ονομάζουν «μονοπάτια ονείρου».
Σήμερα είναι δυνατή η επιστημονική απόδειξη των γεωμαντικών ενεργειακών γραμμών μέσα από ανωμαλίες της βαρύτητας (π.χ. στην Πεντέλη) ή του γήινου μαγνητικού πεδίου. Αν σκεφτούμε ακόμη πως τα δέντρα είναι οι καλύτερες κεραίες μαγνητικών πεδίων, κατανοούμε εύκολα πως η τεχνοκρατική αλαζονεία μας υποτιμούσε τις γνώσεις των «πρωτόγονων» φυλών για υπερβολικό χρονικό διάστημα.

Πειράματα του Stanford Institute και της CIA, έδειξαν πως οι επαγγελματίες Remote Viewer που χρησιμοποιούσαν ως PSI-κατασκόπους, ανέπτυσσαν, άθελα τους, ικανότητες που πλησίαζαν περισσότερο το σαμανισμό, παρά την επιστημονικά ελεγχόμενη παραψυχολογία. Ανάμεσα σε άλλους, ο Pat Price, ανέπτυξε την ικανότητα να προκαλεί σύννεφα βροχής. Πειράματα σε Αμερική και Ρωσία επιβεβαιώνουν, πως ο μαγνητισμός μπορεί να επηρεάσει τις παραψυχολογικές ικανότητες του ανθρώπου, όπως π.χ. την τηλεπάθεια, την τηλε-όραση (remote viewing) και την ψυχοκίνηση, ενώ εικάζεται πως αυτές οι ικανότητες χρησιμοποιούν σαν φορείς τα λεγόμενα κύματα ELF.
Ο Virgil Armstrong -πρώην αξιωματικός της CIA που έζησε πολλά χρόνια κοντά στους Ινδιάνους Navajo και Hopi- διεξήγαγε μαζί με 100 περίπου άτομα ένα πετυχημένο πείραμα στο Βερολίνο. Με την καθοδήγηση του τέλεσαν ένα ινδιάνικο τελετουργικό, με το οποίο κατάφεραν να ανοίξουν τα σύννεφα, πάνω από το σημείο που στέκονταν, ενώ λίγο πιο πέρα έβρεχε.
Κύριο χαρακτηριστικό όλων αυτών των τελετουργικών είναι, πως δεν καταπολεμούν τις δυνάμεις της φύσης αλλά απλώς τις κατευθύνουν. Το ότι ο άνθρωπος δεν έχει εξουσία, αλλά απλά δυνατότητα επιρροής πάνω σε φυσικές δυνάμεις, αποτελεί βασική πεποίθηση όλων αυτών των φυλών. Δεν υποτάσσουν τη φύση. Θεωρούν τον εαυτό τους –συνειδητά- μέρος της ενώ αυτή τους σέβεται και τους εκπληρώνει τις επιθυμίες τους.
Με επιστημονική γλώσσα θα λέγαμε πως σε τέτοια τελετουργικά, «τα παραγόμενα σε κατάσταση trance εγκεφαλικά κύματα άλφα ή θήτα, έρχονται σε συνάφεια με αυτά του περιβάλλοντος και η δράση τους γίνεται πραγματικά αισθητή όταν αλληλεπιδρούν με τον υπάρχοντα φυσικό ηλεκτρομαγνητισμό*.»
Από τη θεωρία του χάους γνωρίζουμε, πως ακόμη και ελάχιστες επιρροές μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες επιδράσεις, ιδιαίτερα όταν αυτές καταφέρουν να ενισχυθούν μέσα από ένα σώμα αντιστοίχησης, όπως είναι το σύστημα: Γη-Ιονόσφαιρα και κύματα της συχνότητας Schumann, που πάλλονται ανάμεσα τους. Έτσι γίνεται απόλυτα κατανοητό, πως ένας σαμάνος ή μία ολόκληρη φυλή μπορούν να επηρεάσουν τις καιρικές συνθήκες με τα εγκεφαλικά κύματα που εκπέμπουν. Αν δεν είχε χαθεί αυτή η γνώση στο δικό μας πολιτισμό, ίσως να μετρούσαμε λιγότερες καταστροφές από ακραία καιρικά φαινόμενα…


Πίνακας του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος των συχνοτήτων.
(σημ.: τα όρια δεν ταυτίζονται σε όλες τις πηγές)
ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ
1027 Hz
ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
Κοσμική ακτινοβολία γάμα


3x1018 – 3x1021 Hz
Πυρηνική ακτινοβολία γάμα

1,5x1017- 5x1019 Hz
Ακτίνες Röntgen
–ακτινογραφία- ακτινοβολίας γάμα

7,5x1014- 3x1017 Hz
Υπεριώδης ακτινοβολία

3,75x1014- 7,5x1014 Hz
Ορατό φως

6x1011- 3.75x101Hz
Υπέρυθρη ακτινοβολία

300 MHz – 300 GHz
(ασύρματος: 450 MHz-2Ghz)
Ραντάρ, Μικροκύματα, Κινητή τηλεφωνία

174-860 MHz
Τηλεόραση

3kHz – 100 MHz
Ραδιοφωνικά κύματα

0-1 kHz
π.χ.: εναλλασσόμενο ρεύμα στα 50Hz
Κύματα ELF
«Το Βιβλίο των Κατακτήσεων» - “Leadhar Gadhala ‘Erenn
-ο πόλεμος μεταξύ κελτών και ξωτικών-
Ο γέρος βασιλιάς Mile είχε πεθάνει και το ισπανικό βασίλειο μοιράστηκε ανάμεσα στους γιους του Emer Donn και Eremon. Κάποια μέρα ο Ith, διηγήθηκε στα αδέλφια του, πως είδε, σαν να’ταν όραμα, μία μακρινή άγνωστη χώρα στο βορρά και ήθελε πολύ να ψάξει να τη βρει. Τα αδέλφια του δεν πείστηκαν και έτσι ξεκίνησε μαζί με το γιο του Lugaid να πάει να τη βρει. Πράγματι τη βρήκε και έμαθε πως ήταν ή Ynis Elga, η σημερινή Ιρλανδία και κατοικούνταν από το λαό των ξωτικών, τους Tuatha De Danann. Τρεις βασιλιάδες κυβερνούσαν τη χώρα: ο Mac Cuill, ο Mac Cecht και ο Mac Greine. Την εποχή εκείνη υπήρχαν προστριβές μεταξύ τους σχετικά με την κατανομή της χώρας και ο Ith, αφού τον καλοσώρισαν οι βασιλείς, τους συμβούλευσε να πάψουν τις διαμάχες γιατί η πανέμορφη και γόνιμη χώρα έφτανε για όλους. Οι βασιλείς των Tuatha de Danan θεώρησαν πως ο Ith θα μπορούσε να μετατραπεί σε απειλή για τη χώρα τους, γιατί στο λόγο του εγκωμίαζε υπερβολικά την Ynis Elga και έτσι τον καταδίωξαν και τον τραυμάτισαν. Κατά την επιστροφή στη χώρα του, πέθανε από το τραύμα αυτό και έτσι αποφάσισαν τα αδέλφια του να εκδικηθούν για τη δολοφονία του. Ο βασιλιάς Emer Donn, με 65 καράβια, 40 αρχηγούς και τον βάρδο (=δρυϊδη)Amergin έφτασαν στην πόλη Τάρα. Οι βασιλείς των Tuatha de Danan, τους έδωσαν 9 μέρες διορία για να φύγουν, αλλιώς θα ξεκινούσε πόλεμος μεταξύ τους. Ο Amerginσυμβούλευσε το βασιλιά Emer Donn να απομακρυνθούν 9 κύματα μακριά από την ακτή και να επιστρέψουν αργότερα για να καταλάβουν τη χώρα με τη βία. Έτσι και έγινε. Απομακρύνθηκαν λίγο από την ακτή. Οι Tuatha de Danan είχαν όμως στους κόλπους τους παντοδύναμους δρυΐδες, οι οποίοι με ένα «μαγικό τραγούδι» προκάλεσαν τον δρυϊδικό άνεμο, ο οποίος έσπρωξε τα καράβια των κελτών μακριά στην ανοιχτή θάλασσα. Ο βασιλιάς Donn υποψιάστηκε πως χρησιμοποίησαν δρυϊδική μαγεία και ο Amergin ανέλαβε να απαγγέλλει ένα μαγικό τραγούδι, με το οποίο αμέσως ησύχασε η θάλασσα και ο άνεμος. Αποφάσισαν να επιτεθούν, αλλά ένας νέος άνεμος τράβηξε μακριά το πλοίο του βασιλιά και το βύθισε. Ο βασιλιάς Ντόν πνίγηκε αλλά οι υπόλοιποι κατάφεραν να φτάσουν στην ακτή, αφού πρώτα απάγγειλε ο Amergin ένα δεύτερο μαγικό τραγούδι, το οποίο έλυσε εντελώς τα μάγια των Tuatha de Danan. Στην αποφασιστική μάχη στην Tailtiu, τη σημερινή Teltown στο Meath, νίκησαν οι κέλτες το λαό των ξωτικών και τον αρχηγό του στρατού τους Mananan. Στο «Βιβλίο των Κατακτήσεων», γράφει παρακάτω πως, ο ευπατρίδης Mananan, συμβούλευσε του μαχητές του, να διασκορπιστούν στους λόφους και τα όμορφα λιβάδια της Ιρλανδίας και να εγκατασταθούν εκεί και το feth fiada, ένα μαγικό τραγούδι, τους έκανε αόρατους…» Οι δε κέλτες κατακτητές κατέλαβαν την Τάρα και είναι οι κάτοικοι της Ιρλανδίας μέχρι σήμερα.Πως οι Κέλτες κατάφεραν να εξουδετερώσουν το μαγικό τραγούδι των Tuatha de Danan? Το «τραγούδι του Amergin» είναι γνωστό στην Ιρλανδία ακριβώς με αυτή τη μορφή από το 600 π.Χ. και θεωρείται αυθεντικό. Την δύναμη του την αντλεί από 4 βασικά χαρακτηριστικά:
1. Επαναλαμβανόμενη αναφορά της φράσης «εγώ είμαι».
Οι Κέλτες κάνουν λοιπόν και οι ίδιοι ένα συνειδησιακό άλμα, όσον αφορά το Εγώ τους και επικαλούνται την ελευθερία της θέλησης τους.
Χρονικά το τραγούδι αυτό ανάγεται στα χρόνια που γράφτηκε η Οδύσσεια του Ομήρου, όπου και ο Οδυσσέας πραγματοποιεί ένα ταξίδι αναγνώρισης-εύρεσης του εαυτού του. Αυτή πρέπει να είναι και η εποχή που συμπίπτει χρονικά με την τελευταία μετάπτωση των μαγνητικών πόλων της Γης.
2. Δεν αντιμετωπίζουν σαν εχθρούς τον άνεμο και τα στοιχεία της φύσης, που έστειλαν οι Tuatha de Danan, αλλά ταυτίζονται με αυτά, όπως και με την ίδια τη φύση της Ιρλανδίας.
Και αυτό είναι ιδιοφυές διότι μόνο έτσι μπορούσαν να γίνουν κύριοι των δυνάμεων αυτών. Σύμφωνα με τη Fosar, ισχύει γενικότερα, πως ένας άνθρωπος, ο οποίος ταυτίζεται με ένα θεμελιώδες σύστημα αξιών και ιδιαίτερα με την φύση που τον περιβάλλει και ταυτόχρονα επικαλείται την ελευθερία της βούλησης του, γίνεται κύριος των δυνάμεων που τον περιβάλλουν. Στην εποχή μας αντίθετα φαίνεται μία αντίστροφη πορεία με πτώση των αξιών γενικότερα και τάση διαφυγής από τη συνειδητή ζωή στο παρόν μέσα από εικονικούς κόσμους της τηλεόρασης και τον videogames.
3. Ο παράγοντας «εδώ και τώρα», ενεργοποιεί την συνείδηση σε κατάσταση εγρήγορσης και
4. Τέλος ο Amergin δηλώνει το γνωστικό επίπεδο του στη Γεωμαντεία, την Αστρονομία και την δυνατότητα επικοινωνίας με τον άλλο κόσμο, ικανότητες που έπρεπε να έχει κάθε ικανός δρυΐδης.[α] «Παγκόσμια Μυθολογία»
[β] HAARP= High frequence auroral research program
[γ] βάρδος= ραψωδός, κατώτερος λειτουργός των δρυΐδων, που τραγουδούσε με τη συνοδεία άρπας.
[ε] Καμπάλα= Εβραϊκό βιβλίο, παράλληλα με την Ιερή Γραφή, στο οποίο περιγράφονται «κλειδιά» για την αποκρυπτογράφηση μυστικών πληροφοριών 
[ζ] Το τραγούδι της Γης, μπορεί να ακούσει κανείς στο internet, στη σελίδα της NASA – Inspire VLF Radio Reciever/NΑSA Marshall Space Flight Center/Huntsville


Grazyna Fosar & Franz Bludorf
* "Zaubergesang- Frequenzen zur Wetter- und Gedankenkontrolle"


Συγγραφή Μάρτιος 2007
Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ΑΒΑΤΟΝ


vickytoxotis


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα