Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Και το 8ο σώμα κατοικεί στη Γαία


Μετά το έσονται οι δύο εις σάρκα μία και μετά από όλο τον δρόμο της Πνευματικής κατάρτισης το επόμενο βήμα είναι η διάνοιξη των 7 σωμάτων και η μόνιμη κατοικία του 8 στη γη. 


Πώς ήθελε να βιωθεί όλο αυτό το σχέδιο ? Μα φυσικά από την εποχή του Ιησού, ο οποίος ευλόγησε τον γάμο. Όπου για όλο αυτό ο ίδιος ο Κύριος οδήγησε στην ένωση των δύο εις ένα. Να φύγει το εγώ και να περάσουμε στο εμείς. Όχι δεν θα ασχοληθούμε με το τι έγινε τελικά, γιατί αυτό λίγο να κοιτάξουμε δίπλα μας μπορούμε να το καταλάβουμε, να το αντιληφθούμε. Θα δούμε πώς έπρεπε να είναι τα πράγματα για να μπορέσουμε να φύγουμε από το έρπομε και να περάσουμε στο βιώνω τη Βασιλεία των Ουρανών.
Η ένωση λοιπόν των ανθρώπων μέσα από το Ιερό Μυστήριο του γάμου, ένωνε και ενώνει τα αιθερικά σώματα των ανθρώπων για να τα μετατρέψει σε ιαθερικά = ίαση Θεϊκή = σώματα χωρίς καμία τοξικότητα. Αφού οι δύο σύντροφοι θα περπατούσαν έναν κοινό και αδιαίρετο δρόμο της αρετής, της αγνής, άσπιλης αγάπης δίχως όρους και όρια μεταξύ τους. Τότε από εκεί και μετά, τα 7 τους σώματα μέσα από την ένωσή των θα δομούσαν την επ-ώαση = επική γέννα = Υπέρ Νόες να κατοικούν στην Γη. Αυτό που θα αρχίσει να γίνεται δηλαδή μετά την μετάβασή μας στην Νέα αρχή του Πλανήτη μας. Οπότε το ζευγάρι μέσα από την ένωση των 7 σωμάτων του μέσα από την κοινή κίνηση και πορεία ανόδου με οδηγό την αγάπη θα περνούσε να ενώσει το ότι πάνω και κάτω ( νόμος του Σύμπαντος).  

Τότε το ζευγάρι αυτό θα κατάφερνε να δημιουργήσει την μελωδική κλίμακα που ενώνει και γεφυρώνει τις ψυχές με την Θεϊκή τους Υπόσταση. Την μόνιμη κίνηση του άπειρου. Μία κίνηση ένωσης και παντοτινής ανατροφοδότησης των υδάτων μέσα από τα Ύδατα.
Έτσι το ζευγάρι αυτό θα έμπαινε αυτόματα από την κυκλική τροχιά της επανάληψης στην βιωματική Πυραμιδική διάθλαση του φωτός και από τα 7 χρώματα θα αποκτούσε το λευκό, το διάφανο και αναλόγως το χρυσό. Έτσι θα είχαν το 8ο σώμα το οποίο είναι αυτό που ολοκληρώνει τον δρόμο του ΙΧΘΥ και περνάει στον δρόμο της Στ-Γόνας = Γόνος = ΘΕΟΙ ΕΣΤΕ = ΌΤΙ ΠΆΝΩ ΚΑΙ ΚΆΤΩ= ΥΔΡΟΧΟΟΣ = ΥΔΡΟΝΟΟΣ = ΔΟΡΥ – ΝΟΟΣ .
ΙΧΘΥΣ – ΔΟΡΥ = το ΔΟΡΥ είναι η εξέλιξη του ΧΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ο οποίος περνά από το ΔΥΟ στο ΔΟΡΥ =ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ  ΟΛΟΥ ΡΟΗ ΥΨΙΣΤΟΥ.
Αυτό ήταν το «σενάριο», αυτός ήταν ο στόχος. Αυτός συνεχίζει να είναι ο στόχος μας. Να φύγουμε από τον δρόμο του 7 για να περάσουμε στην μόνιμη Αναγέννηση μας.
Το 8 σώμα για να δημιουργηθεί θα πει πως εδώ κάτω και στην βάση του σώματός μας, δηλαδή στο μέχρι πριν 1ο κέντρο- τσάκρα υπάρχει το Βασίλειο του Θεού. Το σώμα μας ολοκάθαρο από κάθε μορφή δυσλειτουργίας του έχει μετατραπεί σε Ναό. Όπου πια το Πνεύμα το Άγιο κατοικεί μόνιμα και αδιάκοπα μέσα στο μέχρι πριν σκουριασμένο μας μυαλό. Η μετατροπή του μυαλού σε Υπέρ Νου το φέρνει πια σε απόλυτη ισορροπία. Τα κέντρα του εγκεφάλου που μέχρι πριν ήταν 6 έχουν μετατραπεί σε Ένα κοινό και αδιαίρετο με τον Πατέρα μας και στο 7ο κέντρο πια είναι τοποθετημένο το Στέμμα. Το Στέμμα αυτό είναι το ολοκληρωμένο αποτύπωμα της Ψυχής η οποία έχει «κερδίσει το στοίχημα» και από δόκιμος Χριστιανός έχει περάσει στο Αρχαγγελικό Τάγμα. 

Έτσι τα 7 σώματα ανοίγουν διάπλατα σαν τον λωτό για να υποδεχτούν το 0= τη στα-Γόνα = τον Γόνο = τον Νέο Ιάσωνα στην Γη όπου μέσα του Υπάρχει η γέννηση του Ιησού. Ο οποίος Ιησούς έχει αναδομηθεί μέσα στο Ιερό που μέχρι πριν άκουγε στο όνομα 3ο τσάκρα = στομάχι = σπήλαιο. Τοσπήλαιο του Πλάτωνα που πια έχει καταφέρει ο άνθρωπος να σπάσει τα δεσμά και τις αλυσίδες του πόνου, της φτώχειας, την κόλασης και οδεύει απερίσπαστος να συναντήσει το Φως της Αλήθειας. Μια αλήθεια που στην αρχή, μετά από τα τόσα σκοτάδια, σε κάνει να νιώθεις τσούξιμο στα μάτια. Αλλά όταν αποφασίσεις να παραμείνεις με πίστη στον στόχο- δρόμο, φτάνεις να αντικρίσεις τελικά την πιο γλυκιά θαλπωρή που έχει βιώσει ποτέ άνθρωπος. Η μόνιμη παροχή και αγκαλιά του Πατέρα μας είναι η ωραιότερη στιγμή στη ζωή του ανθρώπου.
Αν με ρωτάτε αν όλο αυτό είναι δύσκολο, το μόνο που θα πω, είναι πως κάθε άνθρωπος έχει καταφέρει πάρα πολλά δύσκολα στη ζωή του και για μένα κάθε ένας από εμάς είναι ένας μικρός ή μεγάλος ήρωας. Όλες οι μάχες που έχουμε δώσει όλοι μας προς την επιβίωση μας, δείχνουν ότι έχουμε θέληση. Αν λοιπόν καταφέραμε τόσα πράγματα που είναι έξω από εμάς, για να συναντήσουμε τον Θεό που είναι μέσα μας, όχι δεν είναι δύσκολο, είναι επιλογή. Κάθε βήμα προς τον Θεό ποτέ δεν «πέφτει» στο κενό, πάντα αμείβεται με τον καλύτερο τρόπο. Ένα μικρό μυστικό είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, για κάθε τι που δημιουργήσαμε βάλαμε οδηγό το μυαλό μας. Ενώ για την πραγματική συνάντηση με τον Δημιουργό μας το μόνο που χρειάζεται είναι να ενωθούμε με το νιώθω μας και μόνο.


Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα