Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Οι 8 πιο δημοφιλείς διαγνωστικές εφαρμογές




Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε 8 από τις πιο δημοφιλείς διαγνωστικές εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να δείτε να αξιολογήσετε και να τσεκάρετε το υλικό του υπολογιστή σας, όπως για παράδειγμα επεξεργαστές, μνήμες, κάρτες γραφικών και άλλα.
1
GPU Caps Viewer : Πρόγραμμα διάγνωσης και ενημέρωσης του υλικού της κάρτας γραφικών

Εξαιρετικό πρόγραμμα διάγνωσης και ενημέρωσης του υλικού της κάρτας γραφικών του υπολογιστή σας. Το πρόγραμμα διαβάζει και σας δίνει με κάθε λεπτομέρεια όλες τις πληροφορίες σχετικά με την κάρτα γραφικών αλλά και και τη δυνατότητα να τρέξετε προγράμματα αξιολόγησης της απόδοσης της ώστε να δείτε τις συνολικές της επιδόσεις. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση.


 
2
HWiNFO : Ισχυρό πρόγραμμα πληροφοριών για το υλικό του υπολογιστή σας
Πολύ ισχυρό πρόγραμμα πληροφοριών για τον υπολογιστή σας. Θα αναλύσει και θα σας δώσει με κάθε λεπτομέρεια αναλυτικές πληροφορίες για το υλικό του υπολογιστή σας. Λειτουργεί με windows 32 και 64 bit, είναι πλήρως αναβαθμισμένο και λειτουργικό. Θα το βρείτε σε δύο εκδόσεις μία για να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας και μία portable ώστε να μπορέσετε να τρέξετε χωρίς εγκατάσταση.


3
OpenGL Extensions Viewer : Βρείτε τα χαρακτηριστικά της κάρτας γραφικών σας και κάντε διαγνωστικά tests
Διαγνωστική εφαρμογή που εμφανίζει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το OpenGL της κάρτας γραφικών σας. Το OpenGL Extensions Viewer είναι διαθέσιμο για Windows 32bit και 64bit MacOS X , iOS και Android. Εμφανίζει το όνομα του προμηθευτή, την έκδοση που υπάρχει, το όνομα του renderer αναλύει το υλικό και το λογισμικό του υπολογιστή σας, και σας παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με την κάρτα γραφικών σας, όπως για παράδειγμα την έκδοση του DirectX, το μοντέλο shader, την έκδοση του OpenGL την έκδοση των Drivers που χρησιμοποιεί, καθώς επίσης το μοντέλο renderer και τη μνήμη RAM που διαθέτει. Κάθε μία από τις τιμές αυτές, επηρεάζουν την απόδοση της ικανότητας απόδοσης του υπολογιστή σας, επομένως μια καλύτερη κάρτα γραφικών, με περισσότερη μνήμης RAM θα μπορούσε να ενισχύσει σημαντικά τις δυνατότητες του υπολογιστή σας.

 
4
RAMMon : Ενημερωθείτε σχετικά με μνήμη RAM που διαθέτει ο υπολογιστής σας
Απλή και αποτελεσματική εφαρμογή που σας δίνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με μνήμη RAM. Εκεί θα δείτε το είδος της μνήμης RAM στον υπολογιστή σας, ταχύτητα ρολογιού, τον κατασκευαστή, την ποσότητα, τη χρήση, και πολλές άλλες πληροφορίες. Επιπλέον, σας προσφέρει μια σύνδεση στο Amazon σε περίπτωση που θέλετε να δείτε την τιμή αν θέλετε να αγοράσετε περισσότερες μονάδες μνήμης RAM. Ακόμη μπορεί να είναι χρήσιμο για κάθε χρήστη που δεν γνωρίζει τι μνήμες έχει ο υπολογιστής του, αλλά και εκείνους τους χρήστες που θέλουν να αγοράσουν μνήμες και αλλά δεν ξέρουν τι θα πρέπει να αγοράσουν.

 
5
SIV : Χρήσιμες πληροφορίες για το υλικό του υπολογιστή σας
Εμφανίστε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τα Windows όπως το δίκτυο, πληροφορίες για το hardware του υπολογιστή σας - CPU info, info PCI, PCMCIA, USB, και γενικά για το υλικό που τον αποτελεί.

 
6
GPU-Z: Πληροφορίες για την κάρτα γραφικών σας
Ένα μικρό utility που ο σκοπός του είναι να σας δώσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την κάρτα γραφικών σας.Υποστηρίζει κάρτες γραφικών NVIDIA και ATI, εμφανίζει την ταχύτητα της κάρτας γραφικών σας καθώς και άλλες τεχνικές πληροφορίες. Διαθέτει υποστήριξη για όλα τα Windows από XP έως και Windows ( 32 και 64 bit εκδόσεις) .

 
7
SiSoftware Sandra : Το καλύτερο διαγνωστικό λογισμικό για ελέγξετε πλήρως τον υπολογιστή σας
Εξαιρετικό διαγνωστικό πρόγραμμα με το οποίο θα ανακαλύψετε κάθε ΄΄κρυφή΄΄ πτυχή του υπολογιστή σας, σας δίνει τη δυνατότητα ώστε να ελέγξετε πλήρως όχι μόνο το hardware αλλά και κάνετε Benchmarks στον επεξεργαστή σας, στη μνήμη σας στο σκληρό σας δίσκο κ.λ.π ώστε να δείτε τις διαφορές ανάμεσα στο υλικό του υπολογιστή σας και σε άλλα. Pρόκειται για ένα μοναδικό διαγνωστικό εργαλείο που πρέπει να έχετε.

 
8
Belarc Advisor :Δείτε το υλικό και το λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας
Το Belarc Advisor είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα με την βοήθεια του οποίου βλέπουμε το υλικό και το λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας στο πρόγραμμα περιήγησης στο Web. Θα δείτε εξατομικευμένες συμβουλές σχετικά με προϊόντα λογισμικού και εξοπλισμού που μπορεί συνεργαστεί με τον υπολογιστή σας, μαζί με μια λεπτομερή περιγραφή του προφίλ του υπολογιστή σας. Όλες οι πληροφορίες του προφίλ σας προστατεύονται και δεν αποστέλλονται σε κάποιο διακομιστή Web. Εκτός από την αναλυτική περιγραφή του υλικού και του software του υπολογιστή σας σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε όλα τα κλειδιά από όλα τα προγράμματα που έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας.


lovefortechnology


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα