Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΔΥΟ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΦΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΑΠΙΘΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ [1]
"ΑΜΦΙΠΟΛΗ   01/03/2015

ΔΥΟ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΦΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ  ΑΠΛΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ   

 ΑΠΙΘΑΝΗ  ΙΣΤΟΡΙΑ [1]

Σύμφωνα πάντα με  την εξελικτική Δαρβινική θεωρία περί προελεύσεως των ειδών!!!
Τα συμπεράσματα  των αρχαιολόγων μας και  των επιστημονικών ομάδων που τους στήριξαν, κατά την διάρκεια των  πολύμηνων   ανασκαφών  στην Αμφίπολη,  έχουν ως εξής.
Λίγο μετά το θάνατο του μεγάλου στρατηλάτη Αλέξανδρου [323π.χ], κάποιος  άρχοντας  Μακεδόνας ,δεν γνωρίζουμε ποιος , [ο τότε  βασιλέας της περιοχής ήταν ο ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ ]  αποφασίζει το κτίσιμο ενός μοναδικού μεγαλιθικού ταφικού μνημειου  στην περιοχή της Αμφίπολης δίπλα στον ποταμό Στρυμόνα.
Τοποθετεί σε μαρμάρινη λάρνακα, σε βάθος 2,5μ , υπολείμματα πέντε ανθρώπινων σκελετών και ζώων [ο πραγματικός τους αριθμός είναι άγνωστος θέλετε να ήταν 777 κόκκαλα;;;]
Ο  ανθρώπινος  σκελετός συνίσταται από 206  οστά. 
Τι έγιναν άραγε  τα υπόλοιπα ;;;
Ίσως τα έπαιρναν για ενθύμια οι κατά καιρούς τυμβωρύχοι !!!
Παρόλα αυτά, το πάτωμα του θαλάμου [3]  έδειχνε απαραβίαστο  όταν αποκαλύφτηκε μετά την μετακίνηση 115 κυβικών μέτρων άμμου από το εσωτερικό του.
Σκεπάζει την λάρνακα με 1,5μ ποταμίσιας άμμου,  κτίζει  από επάνω τον θάλαμο [3]  της ταφικής στοάς που όλοι ηδη γνωρίζουμε ,με το ψηφιδωτό της «αρπαγής της Περσεφόνης» , τον θάλαμο των καρυάτιδων ,τον θάλαμο του ερυθρόλευκου πατώματος και την ΔΥΤΙΚΗ  είσοδο με τις δυο σφίγγες.
Κτίζει ενδιάμεσα στους τρεις θαλάμους, τρεις εσωτερικούς τοίχους από μάρμαρο  βάρους 70 τόνων ο ένας και γεμίζει τους θαλάμους με [1000] χίλια κυβικά μέτρα ποταμίσιας άμμου.
Στην συνέχεια, για μια χρονική περίοδο  33 έως 50 χρόνων,  εν μέσω πολέμων και γενικής αναστάτωσης στην περιοχή  [ ο Κάσσανδρος πεθαίνει το 295 π.χ.],  ασχολείται  με το κτίσιμο μιας μοναδικής,  τριπλής, κυκλικής περίφραξης μήκους 497 μέτρων  και ύψους από 3μ έως 4,5μ,  από λευκό μάρμαρο Θάσου [νησί 70 χιλ. μακριά], που θα στήριζε τον τεχνητό λόφο που σχεδίαζε.
Αφού τελείωσε με την περίφραξη και τον τεχνητό λόφο [ύψους 23μ] ,έκτισε στην κορυφή μια βάση 100 τετραγωνικών μέτρων και τοποθέτησε επάνω της  ένα μαρμάρινο λιοντάρι ύψους  10,5 μέτρων,  μαζί με την βάση του. 
Όλα αυτά για τα [777;;;] πεταμένα κόκκαλα [ανθρώπων και ζώων]  θαμμένα κάτω  από χιλιάδες τόνους χωμάτων !!!
Ποιοι άραγε να ήταν οι νεκροί;;;
Μήπως το μεγαλιθικό μνημείο κρύβει κάποιο άλλο μυστικό, που άξιζε τα έξοδα, την μυστικότητα και τις πολυετείς προσπάθειες ;;;
Το τεράστιο αυτό αρχιτεκτονικό επίτευγμα   κρατείται μυστικό από τους κατασκευαστές του, για αγνώστους στον γράφοντα  λόγους. Δεν υπάρχει καμιά αρχαία αναφορά για το συγκεκριμένο μνημείο .Αυτό θεωρείται σήμερα λογικό από τους αρχαιολόγους μας , οι αρχαίοι φοβόταν  τους τυμβωρύχους!!!
Το μνημείο δεν συλήθηκε ποτέ !!! 
Είναι δε τόσο ταπεινό  και απλό που δεν υπήρχε τίποτα για τους  τυμβωρύχους να βρουν και να αρπάξουν. 
Ξεχάστε πως η όποια τυμβωρυχία  ήταν δύσκολο  να γίνει ακόμη και από ένα οργανωμένο κρατος. 
Για κάποιο άγνωστο  λόγο κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του, παρα το τεράστιο  μαρμάρινο λιοντάρι στην κορυφή του, για περίπου 2000 χρόνια !!!
Αυτό έγινε πρόσφατα την εποχή των βαλκανικών πολέμων πριν 100 χρόνια .
Το μαρμάρινο λιοντάρι ήταν το πρώτο που καταστράφηκε άγνωστο πότε και από ποιον.
Σήμερα, μετά από ανασκαφικές προσπάθειες πολλών μηνών, η αρχαιολογική Ελληνική υπηρεσία ,οι αρμόδιοι αρχαιολόγοι και οι επιστημονικές τους ομάδες, μαζί με ειδικούς στην υψηλή τέχνη του ηλεκτρομαγνητισμού ,του ΑΠΘ, αδυνατούν  να δώσουν την παραμικρή, τεκμηριωμένη απάντηση, για τον λόγο ύπαρξης του μοναδικού στη χώρα μας   ταφικού  μνημειου της Αμφίπολης. 
Ούτε έχουν την παραμικρή ιδέα για το ποιος ήταν θαμμένος στο  θάλαμο [3], το γιατί ήταν θαμμένος με αυτόν τον ανιστόρητο τρόπο   και προς τι όλα τα πρωτοφανή προστατευτικά μέτρα, πέρα από την φανερή επιθυμία  του κατασκευαστή να φτάσει στις ημέρες μας ανέπαφο.
Ξεχάστε τα οφθαλμοφανή στοιχεία που παραπέμπουν σε εξωγήινο πολιτισμό .Ποιος «σοβαρός» θα ασχοληθεί με τέτοιες λεπτομέρειες.
Το μόνο που εξηγήθηκε άμεσα και  άπαντες  συμφώνησαν  είναι η κοκκινομάλλα «Περσεφόνη» και ο έρωτας της με τον Αδη!!! 
Το μνημείο παραμένει στη θέση του  όπως και χίλια [1000] αναπάντητα ερωτήματα.

ΑΠΙΘΑΝΗ  ΙΣΤΟΡΙΑ [2]

Το ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ είναι δημιούργημα εξωγήινων από τον γαλαξία Ελλάδα [Ανδρομέδα].
Ο σύγχρονος Γήινος  άνθρωπος* [Δωριέας]  έκανε την πρώτη  εμφάνιση του  το 700 της εποχής του Κριού, η το 1620 π.χ. ,μέσα από τα γενετικά εργαστήρια της Φαιστού.
*ως σύγχρονοι άνθρωποι, ΔΕΝ  λογίζονται τα ανθρώπινα υβρίδια των εξωγήινων της σπείρας του Ωρίωνα [ ανουνακι-νεφελιμ-ελοχιμ-εχινοι κ.α]  που προϋπήρξαν των Δωριέων , στη Μεσοποτάμια περιοχή , την Αίγυπτο – την  περιοχή των Άλπεων  [οτζι] κ.α.
Ο Μέγας Αλέξανδρος γεννήθηκε  το 356 π.χ. και πέθανε το 323 π.χ. σε ηλικία 33 ετών. Ήταν η τελευταία  προσωποποίηση της θεάς Αθηνάς στον πλανήτη ΓΗ.
Ο ρόλος του ήταν η καταστροφή των ανθρώπινων υβριδίων, κατάλοιπων της παλαιάς εποχής και η εξάπλωση του γενετικού κωδικα των Δωριέων έως τα πέρατα του τότε γνωστού κόσμου.
Όταν τελείωσε το έργο του απήλθε σε ηλικία 33 ετών αφήνοντας πίσω  το γενετικό του υλικό,για τις επερχόμενες γενιές.
Όλα έγιναν βάση ενός καλά οργανωμένου μακροχρόνιου  σχεδίου. 
Αρχικά υπήρχε η σκέψη το γενετικό του υλικό να ταφεί στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, την παγκόσμια πρωτεύουσα της εποχής και αυτό έγινε.
Αργότερα  αποφασίστηκε η τοποθέτηση του γενετικού του υλικού, που κρύβει το μυστικό της αθανασίας του ανθρώπου, να γίνει στην Μακεδονία και επιλέχτηκε ο χώρος της Αμφίπολης [ εννέα οδοί] , δίπλα στο ποταμό Στρυμόνα.
Να λοιπόν ο πρώτος , σοβαρός λόγος, συμβατός με την ύπαρξη του μεγαλιθικού ταφικού μνημειου της Αμφίπολης.
Ο δεύτερος είναι η ύπαρξη στον ίδιο χώρο της κατεξοχήν διαστημικής πτητικής συσκευής, του  Ιπτάμενου δίσκου.
Πρόκειται για τα δυο απαραίτητα  συστατικά που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για την σωτηρία του πλανήτη μας. Αθανασία και μεσο για το ταξίδι μας στον γαλαξία στη συνάντηση με τους δημιουργούς μας.
Τωρα εξηγούνται όλα. 
Επιλέγεται ,από  την Αθηνά, η πατρική γη της αγαπημένης της  γενιάς, των Δωριέων, αντι της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου, που παραπέμπει  στο Σείριο και τους επικίνδυνους γείτονες μας.
Η μεταμόρφωση της  περιοχής , για να δεχτεί τον Ι.Δ. όπως και η μεταφορά  και κατεργασία των υλικών, έγινε με εξωγήινη τεχνολογία σε χρόνους ρεκόρ.[295 π.χ. η 2025 της εποχής του Κριού]
Τα διπλά, προστατευτικά μέτρα ,αόρατα και ορατά, εξηγούν τον λόγο που  κανείς δεν ασχολήθηκε για 2000 χρόνια με το συγκεκριμένο μνημείο. 
Σύμφωνα με τον Όμηρο, ούτε οι τότε  κάτοικοι της περιοχής δεν γνώριζαν την ύπαρξη του μνημειου. Ούτε φυσικά όσοι πέρασαν από την περιοχή τα τελευταία 2000 χρόνια.
Το μνημείο κατακλύζεται από  εξωγήινη,  κωδικοποιημένη πληροφόρηση, για την διπλή μας υπόσταση [σφίγγες] ,τον γενετικό μας κωδικα [καρυάτιδες – μαίανδρος] , τις συμπαντικές μαθηματικές σταθερές [π=3,1428] και [ Φ= 1,618] , καθώς και πλήθος άλλων στοιχείων που έχουν σχεση με την μετά θάνατο ζωή [ ψηφιδωτό]  κ.α.
Κανείς στον πλανήτη δεν γνώριζε τον τρίτο αιώνα π.χ. το [π], το [Φ] και τα βασικά χαρακτηριστικά του  αόρατου  γενετικού μας κωδικα .Βρισκόμαστε στο 2015 μ.χ. και μόνο εξειδικευμένο, ιατρικό, ερευνητικό  προσωπικό γνωρίζει κάποια από αυτά ,όχι όλα. 
Μόνο εξωγήινοι μπορεί να είχαν τετοια πληροφόρηση.
Είναι αυτονόητο, για την ταπεινότητα μου, πως ο κατασκευαστής απευθύνεται σε συγκεκριμένη ανθρώπινη, μελλοντική γένια, που θα κατανοήσει τα «κρυμμένα»  εξωγήινα στοιχεία , όταν θα έχει τις απαιτούμενες επιστημονικές  γνώσεις για αυτό.
 Αυτή η γενιά είναι η σημερινή.
 Όμως εξωγήινοι  δεν υπάρχουν, σύμφωνα με την κατεστημένη θεωρία  και τα κολλημένα μυαλά .Άρα αγνοούμε τα όποια  στοιχεία παραπέμπουν σε άλλες θεωρίες, πέρα της κατεστημένης , για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και παραμυθιάζουμε τον λαό με τις γνωστές ,χίλιο-ειπωμένες ιστορίες [αρπαγή της Περσεφόνης κ.α. α.].
Τα αναπάντητα ερωτήματα χιλιάδες όμως  κανενός το αυτί  δεν ιδρώνει .
Δυστυχώς για εμάς, οι επιστημονικές ομάδες που στηρίζουν τους αρχαιολόγους μας δεν περιλαμβάνουν ,μαθηματικούς –αστροφυσικούς – αρχιτέκτονες διαστημικών  πτητικών συσκευών – μοριακούς βιολόγους γενετιστές .
Όπως  γίνεται κατανοητό αυτός είναι ο λόγος που η απίθανη ιστορία [2]  δεν επιβεβαιώνεται.
Τα κόκκαλα ;;; 
Κανείς δεν θάβει τους νεκρούς του με αυτόν τον ασεβή τρόπο. Ειδικά οι πλούσιοι αρχαίοι Έλληνες άρχοντες  .Είναι φανερό ,σε εμένα τον αγράμματο, πως το συγκεκριμένο στοιχείο τοποθετήθηκε εκεί για να μας προβληματίσει ευεργετικά.
Τα κόκαλα λοιπόν πρέπει να τα δούμε μόνο σαν γενετικό υλικό.Πρέπει με κάθε τρόπο να αποκτήσουμε τις πληροφορίες που πιθανόν κρύβουν.
Επειδή δε, αγνοούμε την τεχνολογία έρευνας όλων των δεδομένων  του γενετικού μας  υλικού δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια, τουλάχιστον όχι από  δικούς μας ερευνητές. 
Το γεγονός  πάντως παραμένει,  το πραγματικό γενετικό υλικό του Αλέξανδρου μαζί με τον Ι.Δ. βρίσκονται βαθειά κάτω από το μνημείο. 
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, κατά τον Όμηρο, είναι να σκάψουμε για να τα βρούμε." 
Σύμφωνα πάντα με την εξελικτική Δαρβινική θεωρία περί προελεύσεως των ειδών!!!

Τα συμπεράσματα των αρχαιολόγων μας και των επιστημονικών ομάδων που τους στήριξαν, κατά την διάρκεια των πολύμηνων ανασκαφών στην Αμφίπολη, έχουν ως εξής.
 

Λίγο μετά το θάνατο του μεγάλου στρατηλάτη Αλέξανδρου [323π.χ], κάποιος άρχοντας Μακεδόνας ,δεν γνωρίζουμε ποιος , [ο τότε βασιλέας της περιοχής ήταν ο ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ ] αποφασίζει το κτίσιμο ενός μοναδικού μεγαλιθικού ταφικού μνημειου στην περιοχή της Αμφίπολης δίπλα στον ποταμό Στρυμόνα.
 

Τοποθετεί σε μαρμάρινη λάρνακα, σε βάθος 2,5μ , υπολείμματα πέντε ανθρώπινων σκελετών και ζώων [ο πραγματικός τους αριθμός είναι άγνωστος θέλετε να ήταν 777 κόκκαλα;;;]
 

Ο ανθρώπινος σκελετός συνίσταται από 206 οστά.
 

Τι έγιναν άραγε τα υπόλοιπα ;;;

Ίσως τα έπαιρναν για ενθύμια οι κατά καιρούς τυμβωρύχοι !!!


Παρόλα αυτά, το πάτωμα του θαλάμου [3] έδειχνε απαραβίαστο όταν αποκαλύφτηκε μετά την μετακίνηση 115 κυβικών μέτρων άμμου από το εσωτερικό του.


Σκεπάζει την λάρνακα με 1,5μ ποταμίσιας άμμου, κτίζει από επάνω τον θάλαμο [3] της ταφικής στοάς που όλοι ηδη γνωρίζουμε ,με το ψηφιδωτό της «αρπαγής της Περσεφόνης» , τον θάλαμο των καρυάτιδων ,τον θάλαμο του ερυθρόλευκου πατώματος και την ΔΥΤΙΚΗ είσοδο με τις δυο σφίγγες.



Κτίζει ενδιάμεσα στους τρεις θαλάμους, τρεις εσωτερικούς τοίχους από μάρμαρο βάρους 70 τόνων ο ένας και γεμίζει τους θαλάμους με [1000] χίλια κυβικά μέτρα ποταμίσιας άμμου.


Στην συνέχεια, για μια χρονική περίοδο 33 έως 50 χρόνων, εν μέσω πολέμων και γενικής αναστάτωσης στην περιοχή [ ο Κάσσανδρος πεθαίνει το 295 π.χ.], ασχολείται με το κτίσιμο μιας μοναδικής, τριπλής, κυκλικής περίφραξης μήκους 497 μέτρων και ύψους από 3μ έως 4,5μ, από λευκό μάρμαρο Θάσου [νησί 70 χιλ. μακριά], που θα στήριζε τον τεχνητό λόφο που σχεδίαζε.


Αφού τελείωσε με την περίφραξη και τον τεχνητό λόφο [ύψους 23μ] ,έκτισε στην κορυφή μια βάση 100 τετραγωνικών μέτρων και τοποθέτησε επάνω της ένα μαρμάρινο λιοντάρι ύψους 10,5 μέτρων, μαζί με την βάση του. 


Όλα αυτά για τα [777;;;] πεταμένα κόκκαλα [ανθρώπων και ζώων] θαμμένα κάτω από χιλιάδες τόνους χωμάτων !!!


Ποιοι άραγε να ήταν οι νεκροί;;;


Μήπως το μεγαλιθικό μνημείο κρύβει κάποιο άλλο μυστικό, που άξιζε τα έξοδα, την μυστικότητα και τις πολυετείς προσπάθειες ;;;
 

Το τεράστιο αυτό αρχιτεκτονικό επίτευγμα κρατείται μυστικό από τους κατασκευαστές του, για αγνώστους στον γράφοντα λόγους. Δεν υπάρχει καμιά αρχαία αναφορά για το συγκεκριμένο μνημείο .Αυτό θεωρείται σήμερα λογικό από τους αρχαιολόγους μας , οι αρχαίοι φοβόταν τους τυμβωρύχους!!!
 

Το μνημείο δεν συλλήθηκε ποτέ !!! 

Είναι δε τόσο ταπεινό και απλό που δεν υπήρχε τίποτα για τους τυμβωρύχους να βρουν και να αρπάξουν. 


Ξεχάστε πως η όποια τυμβωρυχία ήταν δύσκολο να γίνει ακόμη και από ένα οργανωμένο κρατος. 


Για κάποιο άγνωστο λόγο κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του, παρα το τεράστιο μαρμάρινο λιοντάρι στην κορυφή του, για περίπου 2000 χρόνια !!!


Αυτό έγινε πρόσφατα την εποχή των βαλκανικών πολέμων πριν 100 χρόνια .
Το μαρμάρινο λιοντάρι ήταν το πρώτο που καταστράφηκε άγνωστο πότε και από ποιον.


Σήμερα, μετά από ανασκαφικές προσπάθειες πολλών μηνών, η αρχαιολογική Ελληνική υπηρεσία ,οι αρμόδιοι αρχαιολόγοι και οι επιστημονικές τους ομάδες, μαζί με ειδικούς στην υψηλή τέχνη του ηλεκτρομαγνητισμού ,του ΑΠΘ, αδυνατούν να δώσουν την παραμικρή, τεκμηριωμένη απάντηση, για τον λόγο ύπαρξης του μοναδικού στη χώρα μας ταφικού μνημειου της Αμφίπολης. 


Ούτε έχουν την παραμικρή ιδέα για το ποιος ήταν θαμμένος στο θάλαμο [3], το γιατί ήταν θαμμένος με αυτόν τον ανιστόρητο τρόπο και προς τι όλα τα πρωτοφανή προστατευτικά μέτρα, πέρα από την φανερή επιθυμία του κατασκευαστή να φτάσει στις ημέρες μας ανέπαφο.


Ξεχάστε τα οφθαλμοφανή στοιχεία που παραπέμπουν σε εξωγήινο πολιτισμό .Ποιος «σοβαρός» θα ασχοληθεί με τέτοιες λεπτομέρειες.


Το μόνο που εξηγήθηκε άμεσα και άπαντες συμφώνησαν είναι η κοκκινομάλλα «Περσεφόνη» και ο έρωτας της με τον Αδη!!! 


Το μνημείο παραμένει στη θέση του όπως και χίλια [1000] αναπάντητα ερωτήματα.


 Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΟΚΚΑΛΑ
 
ΑΠΙΘΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ [2]

Το ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ είναι δημιούργημα εξωγήινων από τον γαλαξία Ελλάδα [Ανδρομέδα].

Ο σύγχρονος Γήινος άνθρωπος* [Δωριέας] έκανε την πρώτη εμφάνιση του το 700 της εποχής του Κριού, η το 1620 π.χ. ,μέσα από τα γενετικά εργαστήρια της Φαιστού.


*ως σύγχρονοι άνθρωποι, ΔΕΝ λογίζονται τα ανθρώπινα υβρίδια των εξωγήινων της σπείρας του Ωρίωνα [ ανουνακι-νεφελιμ-ελοχιμ-εχινοι κ.α] που προϋπήρξαν των Δωριέων , στη Μεσοποτάμια περιοχή , την Αίγυπτο – την περιοχή των Άλπεων [οτζι] κ.α.


Ο Μέγας Αλέξανδρος γεννήθηκε το 356 π.χ. και πέθανε το 323 π.χ. σε ηλικία 33 ετών. Ήταν η τελευταία προσωποποίηση της θεάς Αθηνάς στον πλανήτη ΓΗ.
Ο ρόλος του ήταν η καταστροφή των ανθρώπινων υβριδίων, κατάλοιπων της παλαιάς εποχής και η εξάπλωση του γενετικού κωδικα των Δωριέων έως τα πέρατα του τότε γνωστού κόσμου.


Όταν τελείωσε το έργο του απήλθε σε ηλικία 33 ετών αφήνοντας πίσω το γενετικό του υλικό,για τις επερχόμενες γενιές.


Όλα έγιναν βάση ενός καλά οργανωμένου μακροχρόνιου σχεδίου. 


Αρχικά υπήρχε η σκέψη το γενετικό του υλικό να ταφεί στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, την παγκόσμια πρωτεύουσα της εποχής και αυτό έγινε.


Αργότερα αποφασίστηκε η τοποθέτηση του γενετικού του υλικού, που κρύβει το μυστικό της αθανασίας του ανθρώπου, να γίνει στην Μακεδονία και επιλέχτηκε ο χώρος της Αμφίπολης [ εννέα οδοί] , δίπλα στο ποταμό Στρυμόνα.


Να λοιπόν ο πρώτος , σοβαρός λόγος, συμβατός με την ύπαρξη του μεγαλιθικού ταφικού μνημειου της Αμφίπολης.


Ο δεύτερος είναι η ύπαρξη στον ίδιο χώρο της κατεξοχήν διαστημικής πτητικής συσκευής, του Ιπτάμενου δίσκου.


Πρόκειται για τα δυο απαραίτητα συστατικά που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για την σωτηρία του πλανήτη μας. Αθανασία και μεσο για το ταξίδι μας στον γαλαξία στη συνάντηση με τους δημιουργούς μας.
Τωρα εξηγούνται όλα. 


Επιλέγεται ,από την Αθηνά, η πατρική γη της αγαπημένης της γενιάς, των Δωριέων, αντι της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου, που παραπέμπει στο Σείριο και τους επικίνδυνους γείτονες μας.


Η μεταμόρφωση της περιοχής , για να δεχτεί τον Ι.Δ. όπως και η μεταφορά και κατεργασία των υλικών, έγινε με εξωγήινη τεχνολογία σε χρόνους ρεκόρ.[295 π.χ. η 2025 της εποχής του Κριού]


Τα διπλά, προστατευτικά μέτρα ,αόρατα και ορατά, εξηγούν τον λόγο που κανείς δεν ασχολήθηκε για 2000 χρόνια με το συγκεκριμένο μνημείο. 


Σύμφωνα με τον Όμηρο, ούτε οι τότε κάτοικοι της περιοχής δεν γνώριζαν την ύπαρξη του μνημειου. Ούτε φυσικά όσοι πέρασαν από την περιοχή τα τελευταία 2000 χρόνια.


Το μνημείο κατακλύζεται από εξωγήινη, κωδικοποιημένη πληροφόρηση, για την διπλή μας υπόσταση [σφίγγες] ,τον γενετικό μας κωδικα [καρυάτιδες – μαίανδρος] , τις συμπαντικές μαθηματικές σταθερές [π=3,1428] και [ Φ= 1,618] , καθώς και πλήθος άλλων στοιχείων που έχουν σχεση με την μετά θάνατο ζωή [ ψηφιδωτό] κ.α.


Κανείς στον πλανήτη δεν γνώριζε τον τρίτο αιώνα π.χ. το [π], το [Φ] και τα βασικά χαρακτηριστικά του αόρατου γενετικού μας κωδικα .Βρισκόμαστε στο 2015 μ.χ. και μόνο εξειδικευμένο, ιατρικό, ερευνητικό προσωπικό γνωρίζει κάποια από αυτά ,όχι όλα. 


Μόνο εξωγήινοι μπορεί να είχαν τετοια πληροφόρηση.


Είναι αυτονόητο, για την ταπεινότητα μου, πως ο κατασκευαστής απευθύνεται σε συγκεκριμένη ανθρώπινη, μελλοντική γένια, που θα κατανοήσει τα «κρυμμένα» εξωγήινα στοιχεία , όταν θα έχει τις απαιτούμενες επιστημονικές γνώσεις για αυτό.


Αυτή η γενιά είναι η σημερινή.


Όμως εξωγήινοι δεν υπάρχουν, σύμφωνα με την κατεστημένη θεωρία και τα κολλημένα μυαλά .Άρα αγνοούμε τα όποια στοιχεία παραπέμπουν σε άλλες θεωρίες, πέρα της κατεστημένης , για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και παραμυθιάζουμε τον λαό με τις γνωστές ,χίλιο-ειπωμένες ιστορίες [αρπαγή της Περσεφόνης κ.α. α.].


Τα αναπάντητα ερωτήματα χιλιάδες όμως κανενός το αυτί δεν ιδρώνει .
Δυστυχώς για εμάς, οι επιστημονικές ομάδες που στηρίζουν τους αρχαιολόγους μας δεν περιλαμβάνουν ,μαθηματικούς –αστροφυσικούς – αρχιτέκτονες διαστημικών πτητικών συσκευών – μοριακούς βιολόγους γενετιστές .
 

Όπως γίνεται κατανοητό αυτός είναι ο λόγος που η απίθανη ιστορία [2] δεν επιβεβαιώνεται.

 

Τα κόκκαλα ;;; 


Κανείς δεν θάβει τους νεκρούς του με αυτόν τον ασεβή τρόπο. Ειδικά οι πλούσιοι αρχαίοι Έλληνες άρχοντες .Είναι φανερό ,σε εμένα τον αγράμματο, πως το συγκεκριμένο στοιχείο τοποθετήθηκε εκεί για να μας προβληματίσει ευεργετικά.
Τα κόκαλα λοιπόν πρέπει να τα δούμε μόνο σαν γενετικό υλικό.Πρέπει με κάθε τρόπο να αποκτήσουμε τις πληροφορίες που πιθανόν κρύβουν.


Επειδή δε, αγνοούμε την τεχνολογία έρευνας όλων των δεδομένων του γενετικού μας υλικού δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια, τουλάχιστον όχι από δικούς μας ερευνητές. 


Το γεγονός πάντως παραμένει, το πραγματικό γενετικό υλικό του Αλέξανδρου μαζί με τον Ι.Δ. βρίσκονται βαθειά κάτω από το μνημείο. 


Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, κατά τον Όμηρο, είναι να σκάψουμε για να τα βρούμε.


 ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα