Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

6breg

Ο Ερμής επηρεάζει-επεμβαίνει στο νου,   και έχει εφεύρει κατά μια έννοια την τέχνη της επικοινωνίας  για να συνδέει τους ανθρώπους με το μέσο έκφρασης, που είναι ο λόγος.   Ο Πλανήτης Ερμής συντροφεύει τον Ήλιο , μια που η απόσταση που τους χωρίζει δεν υπερβαίνει ποτέ τις  28 μοίρες στον αστρολογικό χάρτη , και ουσιαστικά αυτό δείχνει πόσο σημαντικά συμβάλλει στην διαμόρφωση της προσωπικότητας σου.
Φυσικά και ο νους, αυτό που χειρίζεται με μαεστρία ο Ερμής ,  είναι η μια πλευρά του νομίσματος , εδώ στη γη , όπου υπηρετείται η δυαδικότητα , και εσύ έχεις καταλάβει ότι δεν είναι τόσο ακίνδυνος , καθώς οι σκέψεις είναι αυτές που καθορίζουν την πραγματικότητά σου . Παρέα με τον Ερμή επιτρέπεται να αλλάζεις πρόσωπα, να κινείσαι, και να ακολουθείς την ροή , πετυχαίνοντας συγχρόνως την εξέλιξη –ανύψωση σου. Το πιο δύσκολο έργο όμως που έχεις αναλάβει είναι να ελέγχεις τις σκέψεις σου, ή αλλιώς τον Ερμή σου ,   και για να προχωρήσεις  , πρέπει να τον γνωρίσεις και να συμβιβαστείς  μαζί του .. Βιωματικά ξέρεις ότι δεν σταματάς να σκέφτεσαι , ακόμα και  όταν κοιμάσαι…και αυτό έχει κουράσει την ψυχολογία σου.   Με το να δουλέψεις όμως με τις σκέψεις σου , και κυρίως με την αρνητική πλευρά του νου σου , απελευθερώνεσαι και σιγά σιγά αντιλαμβάνεσαι την δύναμη σου.

Την προηγούμενη περίοδο με τον Ερμή στο συλλογικό ζώδιο τον Υδροχόο , και μάλιστα σε φαινομενικά ανάδρομη  πορεία , μπήκες σε άστατες καιρικές συνθήκες , και  έπρεπε να συμβαδίσεις με την ανατρεπτική φύση του Ουρανού. Σταμάτησες να κινείσαι για να αφουγκραστείς τους άλλους, ώστε να μπεις στο πνεύμα της ομαδικής σκέψης , και πέταξες στεγανά, τελείως απελευθερωμένος από την προσωπική σου κατάσταση.  Έγινες δηλαδή ένας ανθρωπιστής , αλλά θα τολμήσω να πω ότι διατήρησες τον ρεαλισμό σου , (μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος κατά την παραδοσιακή αστρολογία  κυριαρχούσε στον Υδροχόο)για να γειώσεις  φυσικά την καλή σου διάθεση, και να φέρεις το ποθητό αποτέλεσμα.. Ενώθηκες με κόσμο , μίλησες με φίλους και παρέες που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα,  και κυρίως  έβγαλες τη μάσκα του φόβου ,που σε απομακρύνει συνήθως από τους άλλους , και είναι η αιτία που νιώθεις μόνος.
Στις 13 Μαρτίου ο Ερμής περνάει στο υδάτινο , εσωστρεφή , μεταβλητό ζώδιο τον Ιχθύ , και διακόπτει εν μέρει την κίνηση σου να ενωθείς με το περιβάλλον σου , ζητώντας πάλι την  απομόνωση σου . Ο Ερμής στους Ιχθείς είναι επικίνδυνη θέση για την καθημερινότητα σου , καθώς δυσκολεύεται να ενταχθεί στο κοινωνικό σύνολο, και διαφεύγει συνεχώς από τα προβλήματα του.  Αρκετά ευθυνόφοβος σκαρφίζεται ότι κανείς δεν τον καταλαβαίνει και για αυτό το βάζει στα πόδια…χωρίς να δώσει εξηγήσεις. Ξαφνικά θα νιώσεις μια κούραση και αδιαθεσία να ασχοληθείς με θέματα ρουτίνας, γιατί συνειδητοποιείς ότι κλέβουν την ενέργεια σου, και σκέφτεσαι να αποδράσεις..
Ο Ερμής στο ζώδιο του Ιχθύ , επενδύει στην φαντασία , στην ονειροπόληση και σε παγιδεύει σε ακατανόητα σενάρια που δεν μπορείς να εκλογικεύσεις. Άρπαξε την ευκαιρία και ασχολήσου με την Τέχνη , την ποίηση , την φιλοσοφία και ότι άλλο φέρνει αληθινή ισορροπία στην ψυχή σου . Κλείσε τα αυτιά σε φωνές που υποστηρίζουν ότι έξω είναι ο παράδεισος, και ανακάλυψε την αλήθεια που κατοικεί στο κέντρο της ύπαρξης σου , δηλαδή στην καρδιά σου!
Αφουγκράσου το Θεό μέσα σου.
Στις 16 Μαρτίου Ο Ερμής από το ζώδιο του Ιχθύ έρχεται σε σύγκρουση με τον φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη και το μεταβλητό τετράγωνο που θα σχηματιστεί στους ουρανούς φέρνει βροντές και αστραπές που χαλάνε την ψυχολογία σου . Ο Κρόνος συμβολίζει την φωνή της εξουσίας, που ηχεί εκνευριστικά στα αυτιά σου,  γιατί υποδεικνύει τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα σου . Ο Ποσειδώνας που κυριαρχεί στους Ιχθείς είναι οι σειρήνες που σαγηνεύουν με το τραγούδι τους , αλλά δύσκολα να τις εμπιστευτείς. Αντιμετώπισε την κατάσταση με ψυχραιμία , γιατί μην νομίζεις,  δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου.., και πίστεψε με,  τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται!
(επηρεάζονται οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού , Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 4η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων)
Στις 18 Μαρτίου Ο Ερμής συνδέεται με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο του Ιχθύ και η τρικυμία θα περάσει και εσύ θα ξεχάσεις την κακοκαιρία και τους δυνατούς ανέμους. Πλέεις σε πελάγη ευτυχίας και ζεις τον παράδεισο επί της γης. Υπερβάλλεις πάλι και δύσκολα να σε συνεφέρω , ώστε να αγγίξεις την χρυσή τομή , και να  μην παλεύεις μια στη χαρά , και μια στο δράμα.. Βρες το κέντρο σου !
(επηρεάζονται οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού , Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 7η 8η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων)
Στις 22 Μαρτίου ο Ερμής από το ζώδιο του Ιχθύ σχηματίζει την όψη του εξαγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, και ίσως τα κατάφερες και σταμάτησες την τραμπάλα , και την κίνηση στα αντίθετα άκρα. Νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου , πιστεύεις στις δυνατότητες σου , εξετάζεις τις συνθήκες , ξέρεις να περιμένεις.  Μπράβο σου !
(επηρεάζονται Αιγόκεροι , Ιχθείς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 15η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα