Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Εκατό τεράστιες σφαίρες (αστροπολιτείες - πλανήτες) στο μέγεθος του Ποσειδώνα ή του Δία εισήλθαν στο ηλιακό μας σύστημα τα τελευταία 2-3 χρόνια

Κρατήστε την ψυχραιμία σας..

David Wilcock


David Wilcock

- Εκατό τεράστιες σφαίρες (αστροπολιτείες - πλανήτες) στο μέγεθος του Ποσειδώνα ή του Δία εισήλθαν στο ηλιακό μας σύστημα τα τελευταία 2-3 χρόνια. Πολλές άλλες σφαίρες στο μέγεθος της Σελήνης εισήλθαν κατά το διάστημα μεταξύ 1999 και 2001.
- Οι άνθρωποι του Πενταγώνου και της Cabal-ιστικής κλίκας αρχικά ήταν ενθουσιασμένοι γιατί νόμιζαν πως αυτές οι σφαίρες ήταν η επιστροφή των θεών τους Ανουνάκι. Ωστόσο, οι σφαίρες αυτές παρέμεναν απομονωμένες με ένα προηγμένο σύστημα που δεν τους επέτρεπε να δουν το εσωτερικό τους και δεν ανταποκρίνονταν στις προσπάθειες επικοινωνίας μαζί τους.

- Η Cabal-ιστική κλίκα χρησιμοποίησε ένα προηγμένο όπλο ακτίνων εναντίον μιας από τις σφαίρες μεγέθους της Σελήνης στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου. Το αντικείμενο φωτίστηκε, μετατράπηκε σε ένα φωτεινό κόκκινο σημείο στον ουρανό, ορατό από τους ανθρώπους και αντέστρεψε την δέσμη ακτίνων στέλλοντας την πίσω στην βάση απ' όπου προήλθε, προκαλώντας σοβαρές ζημιές και απώλειες ζωών.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ:
Τα όντα των σφαιρών ονομάζονται "Γαλάζιοι Ιπτάμενοι". Όσο ανόητο αυτό μπορεί να ακούγεται, είναι 1.80 μ., ψηλά ανθρωποειδή με πτηνόμορφα κεφάλια και φωτεινά μωβ - γαλάζια φτερά! Τα κεφάλια τους είναι μια συνέργεια μεταξύ των πτηνών και των ανθρώπινων χαρακτηριστικών!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα