Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Γιατί θέλω το σκυλί μου να πεθάνει γρήγορα

Γιατί θέλετε το σκυλί μου να πεθάνει γρήγορα

Ένας μεγάλος αριθμός φίλων μου έχουν πει αντίο στα αγαπημένα σκυλιά τους τον τελευταίο καιρό, οι περισσότεροι από αυτούς με σχεδόν καμία προειδοποίηση. Ο Fido ανακτά μια μπάλα και κουνάει την ουρά του το βράδυ, και το επόμενο πρωί δεν μπορεί να κινηθεί και αφήνει την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα.

BWP_Sanchez_bone_Lisa_piano
Όσο επώδυνο όμως κι αν είναι, αυτό είναι που θέλω για το αγαπημένο σκυλί μου, Σάντσες. Ευτυχώς, είναι ακόμα σε πολύ καλή υγεία και ελπίζω ότι θα είναι σε αυτήν την κατάσταση για αρκετά χρόνια. Πλησιάζει 12 ετών, και ξέρω ότι είναι αναπόφευκτο. Η απώλεια τόσων αγαπημένων κατοικίδιων ζώων γύρω μου είναι μια συνεχής υπενθύμιση για να είμαι ευγνώμων και να συμπεριφέρομαι κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία του.
BWP_SanchezHike
Έχω χάσει τον Golden, Byron, το 2003, όταν πλησίαζε 14 ετών. Πήρα την οδυνηρή απόφαση να πω αντίο αντί να επιλέξω να ακρωτηριάσω το πόδι του λόγω ενός κακοήθη όγκου υπό ανάπτυξη . Όταν ο χρόνος του Sanchez θα πλησιάζει, δεν θέλω να κάνω καμμία δύσκολη επιλογή. Αν και ποτέ δεν θα είμαι έτοιμος να πω αντίο, είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μια μακρά, γεμάτη, ευτυχισμένη ζωή και το τέλος να συμβεί γρήγορα.
Φωτο: Mark Holthusen
care2.com

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα