Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Η αμφίεση Βαρουφάκη και το αγγλικό… φλέγμα



Θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχει γίνει, μεταξύ των άλλων, και η ενδυματολογική αμφίεση του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος προτιμά να εμανίζεται και να προκαλεί ως ρόκ στάρ στις συναντήσεις που έχει με ξένους παράγοντες.
Αφορμή το σχόλιο του Guardian για την αμφίεση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών στη συνάντηση που είχε με το βρετανό  ομόλογό του κ. Τζορτζ Όσμπορν. Ο κ. Βαρουφάκης «έσκασε μύτη» – για να μεταχειριστούμε μία ανάλογημε την αμφίεση  έκφραση -,  με ένα δερμάτινο πανωφόρι, το πουκάμισο έξω από το παντελόνι και τα χέρια στις τσέπες. 
Με αυτό το look ο Βαρουφάκης πήγε την Ντάουνινγκ Στριτ στην εποχή που ο Σον Ράιντερ τραγουδούσε με τους Black Grape «It’s Great When You’re Straight … Yeah», το 1995, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα. Και αυτό είναι ίσως το πιο επιεικές σχόλιο που κάνει.

«Ο Οσμπορν, με το αλά Ιούλιος Καίσαρας κούρεμά του και το σωστό κοστούμι να δίνει το χέρι του σε έναν άνδρα που φορούσε ένα γαλάζιο πουκάμισο- κατάλληλο για το Wetherspoons (σ.σ. αλυσίδα παμπ)- και το παλτό του έμπορου ναρκωτικών από τη μουσική σκηνή του Μάντσεστερ στις αρχές του ’90. Το ξυρισμένο κεφάλι, η στάση πορτιέρη με τα ανοιχτά πόδια και τα χέρια στην τσέπη και το άνετο χαμόγελο έδιναν μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό το look», γράφει ο Guardian.
ÂÑÅÔÁÍÉÁ - ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÕÐÏÉÊ ÃÉÁÍÍÇ ÂÁÑÏÕÖÁÊÇ ÌÅ ÔÏÍ ÂÑÅÔÁÍÏ ÏÌÏËÏÃÏ ÔÏÕ ÔÆ. ÏÓÌÐÏÑÍ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα