Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Καιρός να ξυπνήσουμε όλοι μας!! Δεν μας αρκούν τα ψίχουλα! Τα θέλουμε όλα όσα μας ανήκουν πίσω!



Ένα δεν μπορώ να καταλάβω! τόσες δεκαετίες, και να μην πάω πολύ μακριά, μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, όταν οι Γερμανοί θέλησαν να κατακτήσουν την Ευρώπη, και μετέπειτα τον κόσμο όλο, το προσπάθησαν με τον πόλεμο, και στην ουσία κατάφεραν να συγκροτήσουν νέες δυνάμεις στο προσκήνιο όπως τις Ηνωμένες πολιτείες, την Ρωσία, την Κίνα, και όλες οι υπόλοιπες να γίνουν προτεκτοράτα αυτών και των επιρροών τους.

Εδώ στα μέρη μας, σήμερα όλη η Ευρώπη κατάντησε προτεκτοράτο των Η.Π.Α. μέσω της Γερμανίας, που είναι ξεκάθαρα το φερέφωνο της, και πίσω από τις ευρωπαικές χώρες όλες οι κυβερνήσεις είναι φερέφωνα των Η.Π.Α.

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν τους ξέφυγε σήμερα η Ελλάδα μέσα από την παράκρουση της έπαρσης τους, διότι τα θεωρούσαν όλα πλήρως ελεγχόμενα και αφέθηκαν, και πλέον κινδυνεύει ανοιχτά να διαλυθεί το δουλικό παγκόσμιο σύστημα που ετοιμάζουν εδώ και πενήντα χρόνια, όπου χάρην σε λίγους ηλίθιους που πουλάν την ψυχή τους για να έχουν αυτοί λεφτά,  πουλάνε στην δουλιότητα και στην φτώχεια έναν ολόκληρο λαό.



Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, και είναι σίγουρο ότι τρέμουν στην ιδέα να φύγουμε από την δική τους επιρροή, οπότε εκεί που έπρεπε να μας δίνουν γη και ύδωρ, αντιθέτως βάζουν τον τούρκο να μας απειλεί συνεχώς, και αυτοί να μας πουλάν προστασία δήθεν αρκεί να ξεπουλήσουμε τα πάντα είτε αφορά τον τεράστιο ορυκτό μας πλούτο ανεκτίμητης αξίας, είτε την τεχνική κατάρτηση των Ελλήνων στα τελευταία δρόμενα της επιστήμης και τεχνολογίας, μιας που είμαστε από τους πιο άριστους λαούς που έχουν την κατάλληλη τεχνογνωσία για απίστευτες κατασκευές, αλλά όπως είπε και ο Κίσσινγκερ την Ελλάδα και τους Έλληνες πρέπει να την διαλύσουν σαν χώρα και να την φέρουν σε εξαθλίωση τον λαό της, ώστε να μην τολμήσει να ξανασηκώσει κεφάλι, διότι μας φοβούνται!!

Καιρός να ξυπνήσουμε όλοι μας!! Δεν μας αρκούν τα ψίχουλα! Τα θέλουμε όλα όσα μας ανήκουν πίσω! Δηλαδή τα πάντα όσα μας έκλεψαν είτε αφορά τον πολιτισμό μας, είτε την ατομική μας ελευθερία, είτε την οικονομική μας κατάσταση, θέλουμε πίσω την αξιοπρέπεια μας! Διότι ο Έλληνας ποτέ δεν γίνεται μα ούτε και ήταν δούλος κανενός βάρβαρου λαού, μα πάντα έδινε απλόχερα το φως στην ανθρωπότητα..είμαστε 150.000.000 Έλληνες παγκοσμίως, και είναι καιρφός να τους αφυπνίσουμε ώστε να αρχίσει και πάλι ο φιλλεληνισμός για να ανέλθουμε εκεί που ανήκουμε!! Στον ιδεατό άνθρωπο!! Τον άνθρωπο του ήθους της ελευθερίας, της ανδρείας, των ιδανικών για έναν κόσμο φωτεινό!!
Και όχι της υποτέλειας όπως μας θέλουν οι σημερινές δικτατορικές δυνάμεις πουτ μας οδηγούν στην καταστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού και γένους των ανθρώπινων ιδεών.


Άνθρωπος που δεν είναι ελεύθερος θα ζει στην σκλαβιά συνεχώς! Γι'αυτό μας υποτάσσουν την σκέψη μέσα από τις υπόδουλες κυβερνήσεις και τα ιερατεία.


morfeas sky


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα