Επειδή υπάρχει παγκόσμια ανεργία η παραγωγή ανθρωποειδών ανθεί, για να προσφέρει ελάχιστες θέσεις εργασίας και να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη ανεργία.

Με ανθρωποειδή θα λειτουργήσει ένα νέο ξενοδοχείο στην Ιαπωνία το καλοκαίρι του 2015. Το Hotel Henn-na, θα ανοίξει τις πύλες το τον Ιούλιο και θα καταφέρει να προσφέρει πολύ χαμηλές τιμές διαμονής (50 ευρώ τη βραδιά) επειδή θα έχει χαμηλά λειτουργικά κόστη, γιατί δεν θα έχει εργαζόμενους.
Δεν θα έχει ανθρώπους στο προσωπικό του αλλά ρομπότ που θα μοιάζουν με ανθρώπους!
Η νέα γενιά των ανθρωποειδών που εξελίσσει η εταιρία Kokoro, μοιάζουν με ανθρώπους – αναπνέουν, ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους και μιλάνε ανθρώπινα σε 4 γλώσσες.

Το καθολικά ρομποτικό ξενοδοχείο θα έχει 72 δωμάτια και θα εξυπηρετείται από δέκα τέτοια ρομπότ που θα μπορούν να επικοινωνήσουν στα Ιαπωνικά, τα Κινέζικα, τα Κορεάτικα και τα Αγγλικά.
upl54d863f2e3cec
Στο ξενοδοχείο, οι πόρτες θα ανοίγουν με σκανάρισμα  του ματιού, οι παραγγελίες φαγητού θα γίνονται μέσω μενού σε iPad και ειδική υπέρυθροι αισθητήρες θα αντιλαμβάνονται την παρουσία ανθρώπων οπουδήποτε ώστε να διαμορφώνουν τις κατάλληλες θερμοκρασίες και επίπεδα υγρασίας για μία… ευχάριστη παραμονή.
Όταν στα παγκόσμια φόρα η παγκόσμια ελίτ συναντιέται πετώντας με τα ιδιωτικά της τζετ, συζητούν για το πόσο επιβαρύνει ο άνθρωπος το περιβάλλον γιατί αναπνέει και κινείται με ΙΧ. Οι ίδιοι δεν το μολύνουν με τα τζετ τους.
Μετά συζητούν για ανάπτυξη, αλλά στρέφονται μόνο στις “καινοτόμες” ιδέες -αυτές που επιβράβευσε και η Μέρκελ όταν ήρθε στην Ελλάδα- και όχι για ανάπτυξη που θα προσφέρει ανακούφιση στην παγκόσμια λιτότητα και τροφή για όλους.
Μετά καμαρώνουν ότι οι “καινοτόμες ιδέες” τους είναι high tech, φυσικά χωρίς να αναφέρονται στις επιπτώσεις που έχουν στην υγεία των χρηστών ή στο περιβάλλον. Σκανάρισμα ματιού; Υπέρυθροι αισθητήρες; Ασύρματη τεχνολογία; Καλές διακοπές!
Και φυσικά, οι επιχειρηματίες που θα επανδρώσουν τις επιχειρήσεις τους με τα ρομπότ, θα χαρούν για λίγο, γιατί θα απαλλαγούν από το προσωπικό που θέλει ασφάλιση, άδειες, μπορεί να κάνει κι απεργίες, να μένει έγκυος ή να παθαίνει γρίπη. Για λίγο όμως, γιατί αν αυτό γίνει μόδα, η ανεργία θα εκτοξευθεί στα ύψη και μετά θα ψάχνουν για πελάτες, ακόμα και με χαμηλό κόστος.
Αλλά η εποχή μας δεν χαρακτηρίζεται με σκέψη με προοπτική, ούτε συλλογική. Αν το ξενοδοχείο γεμίσει πελάτες, περίεργους για την ιδέα, που δεν τους νοιάζει τι σημαίνουν όλα αυτά, τότε θα μπορεί κανείς άνετα να πει… είμαστε τελείως άξιοι της μοίρας μας…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ