Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

Όταν αγαπάμε εκπέμπουμε στις Ανώτατες συχνότητες του Σύμπαντος!

Όλοι μαζί είμαστε ΕΝΑ! Δεν είμαστε ξεχωριστοί ο ένας από τον άλλον. Είμαστε όλοι μέρη του Συνόλου, του Όλου, της Πηγής, του Θεού! Η ξεχωριστότητα, το εγώ του καθενός μας είναι μια αυταπάτη, μια ψευδαίσθηση των αισθήσεών μας. Τα πάντα γύρω μας, οι εικόνες, οι ήχοι, οι μυρωδιές δεν υπάρχουν σαν κάτι ξεχωριστό. Τα πάντα είναι μια ομοιόμορφη παλλόμενη ενέργεια. Οι εν-τυπώσεις μας δημιουργούνται στο μυαλό μας. Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα εξαρτάται από τις έμμονες σκέψεις μας, τις πεποιθήσεις μας, από τον τρόπο που μάθαμε να σκεφτόμαστε, από τον προγραμματισμό του νου μας από τότε που γεννηθήκαμε σε αυτόν τον πλανήτη. Όταν ενεργούμε σε κάποιον ή σε κάτι έχει άμεσο αντίκτυπο σε εμάς του ίδιους γιατί ενεργούμε στον ίδιο μας τον εαυτό. Είναι νόμος του Σύμπαντος! Όταν αγαπάμε εκπέμπουμε στις Ανώτατες συχνότητες του Σύμπαντος και συντονιζόμαστε με αυτές της Πηγής μας και τότε αποκτούμε τις ιδιότητές Της

Όλοι μαζί είμαστε ΕΝΑ! Δεν είμαστε ξεχωριστοί ο ένας από τον άλλον. 

Είμαστε όλοι μέρη του Συνόλου, του Όλου, της Πηγής, του Θεού! 

Η ξεχωριστότητα, το εγώ του καθενός μας είναι μια αυταπάτη, μια ψευδαίσθηση των αισθήσεών μας. Τα πάντα γύρω μας, οι εικόνες, οι ήχοι, οι μυρωδιές δεν υπάρχουν σαν κάτι ξεχωριστό. 

Τα πάντα είναι μια ομοιόμορφη παλλόμενη ενέργεια. 

Οι εν-τυπώσεις μας δημιουργούνται στο μυαλό μας.


 Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα εξαρτάται από τις έμμονες σκέψεις μας, τις πεποιθήσεις μας, από τον τρόπο που μάθαμε να σκεφτόμαστε, από τον προγραμματισμό του νου μας από τότε που γεννηθήκαμε σε αυτόν τον πλανήτη. 

Όταν ενεργούμε σε κάποιον ή σε κάτι έχει άμεσο αντίκτυπο σε εμάς του ίδιους γιατί ενεργούμε στον ίδιο μας τον εαυτό. 

Είναι νόμος του Σύμπαντος!

 Όταν αγαπάμε εκπέμπουμε στις Ανώτατες συχνότητες του Σύμπαντος και συντονιζόμαστε με αυτές της Πηγής μας και τότε αποκτούμε τις ιδιότητές Της


 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Όταν κατανοήσω πλήρως την ενότητα των πάντων και ότι κάθε μορφή διαχωρισμού με την υπόλοιπη ανθρωπότητα ή με την υπόλοιπη φύση ενισχύει μέσα μου την ανυπαρξία αγάπης και γιγάντωσης του εγωϊσμού μου, όταν κατανοήσω, νοιώσω, βιώσω ότι εγώ και ο «άλλος» είμαστε ένα και όλοι μαζί μέρος του Θεού, τότε ξέρω ότι ό,τι κάνω έχει αντίκτυπο στην υπόλοιπη Ολότητα άρα και σε μένα.
    Επομένως δεν βλέπω γύρω μου «άλλους», διαφορετικούς ανθρώπους. Δεν αισθάνομαι κίνδυνο, φόβο ή ανασφάλεια για μένα, δεν ζηλεύω, δεν φθονώ, δεν θυμώνω γιατί καταλαβαίνω ότι δεν κινδυνεύω από κάτι, δεν έχω εχθρούς, αφού τα πάντα είμαι εγώ και όλα μαζί Εκείνος.
    Τότε ζω αρμονικά με τον εαυτό μου και τους πάντες και τα πάντα γύρω μου και εκπέμπω αυτή την αρμονία, την αγάπη μου σε μένα και προς τα πάντα. Έτσι πράττω πάντα το καλό, αυτό που με ευχαριστεί και με ζωοποιεί. Την Αγάπη, προς όλους και προς όλα, χωρίς όρους και όρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα