Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΤΗΣ;


Να σας συστήσω την επικίνδυνη γυναίκα. Την αιώνια επικίνδυνη γυναίκα, είναι η δεσποινίς πρώην κουνελάκι του Playboy που την έπεσε στον νέο ποδοσφαιριστή της Τσέλσυ Κολομβιανό Χουάν Κουαδράδο. Αξίζει τον κόπο να την γνωρίσετε, είναι ένα μικρό μάθημα προσέγγισης σε μία από τις επτά γυναίκες της αρχέγονης μάνας, της Εύας του Παραδείσου.
Επτά, λένε, είναι οι τύποι των θηλυκών από την εποχή του χαλκού. Η μία είναι αυτή που σε καμμία περίπτωση η ψυχή της δεν καθρεπτίζεται στο πρόσωπό της. Είναι και μανουλομάνουλο. Η μούνα. Με δύο γνωστά έως σήμερα «θύματά» της. Δύο πρώην της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Πατρίς Έβρα, σήμερα στην Γιουβέντους, και τον Λουκ Σω, έναν πιτσιρικά από την Σαουθάμπτον που έκανε μεταγραφή με 20 εκ.

20-02-15playboy01
Μετά τον Χάμες Ροδρίγκες ο πιο γνωστός Κολομβιανός διεθνής, είχε παίξει εναντίον της Ελλάδος στο μουντιάλ του 2014, είναι ο μαυρούκος Κουαδράδο που πήρε ο Μουρίνιο από την Φιορεντίνα. «Θες να σου μάθω αγγλικά;» του πρότεινε η μούνα. Κι αυτός δέχθηκε. Ποιος θα έλεγε «Όχι»; Και αγγλικά να ξέρεις της λες «Ναι». Πόσο μάλλον ο Κολομπιάνος που ούτε το yes και το no δεν ξέρει.
20-02-15playboy02
Είναι αυτή η αιώνια επικίνδυνη γυναίκα. Το μουνί της είναι το εμπορεύσιμο αγαθό της. Κατέχει την τέχνη του κυνηγιού και της περισσεύει η ερωτική ενέργεια. Έχει την τάση της υπέρβασης του μέτρου και το φλερτ με κάθε απαγορευμένο, διότι είναι ανυπότακτη στη μοίρα της. Προικισμένη μ' όλα τα προσόντα που την καθιστούν ανίκανη να είναι μητέρα, αδελφή, σύζυγος, σύντροφος, φίλη. Άσε τι βλέπεις στο πρόσωπό της και στο κορμί της. Δεν είναι η ενζενύ, η αφοσιωμένη. Δεν τα ξέρει αυτά. Και σεξουαλικά χασισώνεται με το χρώμα, το μαύρο του θύματός της.


20-02-15playboy03
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα