Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Η Καλύτερη Σπιτική Θεραπεία Για Την Αποσυμφόρηση Των Αεραγωγών!

ο-καλύτερος-σπιτικά-θεραπεία-για-Airways

Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία σπιτική θεραπεία που θα σας βοηθήσει να αναπνεύσετε εύκολα, καθώς αναρρώνεται από κρυολόγημα ή γρίππη.

Συστατικά που απαιτούνται:
  • 1 φλιτζάνι μέλι
  • 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
  • 5-7 ραπανάκια
  • μωβ κρεμμύδι 
  • 6 σκελίδες σκόρδο
Τρόπος παρασκευής:


Πλένουμε καλά τα λαχανικά, τα ξεφλουδίζουμε, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε στο μπλέντερ. Μετά από αυτό, προσέτουμε το χυμό λεμονιού και το μέλι στο μπλέντερ, και ανακατέβουμε μέχρι να πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Το τελευταίο στάδιο της παρασκευής είναι να στραγγίξουμε το μίγμα. Μεταφέρουμε το μίγμα που προκύπτει σε ένα γυάλινο βάζο, το οποίο και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για μια εβδομάδα.

Οι ενήλικες θα πρέπει να καταναλώνουν 2 κουταλιές της σούπας αυτού του φαρμάκου μία ή περισσότερες φορές την ημέρα, εάν χρειάζεται. Τα παιδιά θα πρέπει να καταναλώνουν ένα κουταλάκι του γλυκού του φαρμάκου, αλλά, αν χρειαστεί, μπορούν να καταναλώνουν αρκετές κουταλάκια του γλυκού την ημέρα.

Θα αρχίσετε να αποβάλλεται βλέννα εντός 24 ωρών και να παρατηρείτε τα εξαιρετικά αποτελέσματα που παρέχονται από αυτό το καταπληκτικό φάρμακο. Θα αισθανθείτε επίσης ανακούφιση στους πνεύμονές σας.

healthyfoodstar

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα