timthumb
Αυτά που σιχαίνομαι. Δεν μου αρέσει καθόλου να δίνω οδηγίες και να λέω στον άλλο τι θα κάνει ή τι δεν πρέπει να κάνει. Πάντα όταν έβλεπα τέτοια άρθρα στα περιοδικά με έπιαναν τα διαόλια μου. Λες και ο άλλος δεν έχει προσωπικότητα ή δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί και περιμένει εμένα να του πω.
Εν πάση περιπτώσει, μια φίλη μου, μου το έστειλε κι’ αν δεν το βάλω, ποιος ακούει την μουρμούρα της. Οδηγίες λοιπόν προς όλα τα κορίτσια που δεν έχουν πολλές εμπειρίες στα κρεβάτια τα ξένα, και θα ‘θελαν να μάθουν κάποια πράγματα. ΟΙ άντρες κορίτσια, είναι αχόρταγοι, είναι λαίμαργοι, δεν τους αρέσει να «εγκλωβίζονται» σε μια σχέση και σ’ ένα κρεβάτι. Και την θεά να έχουν δίπλα τους, μόλις δουν ένα τσουλάκι, θα την κάνουν. Θα τους πεταχτούν οι κυνόδοντες του δράκουλα και θα θελήσουν να ρουφήξουν φρέσκο αίμα.
Οι άντρες θέλουν εναλλαγές και εκπλήξεις. Το σταθερό, το μόνιμο, το καθημερινό το βαριούνται εύκολα. Γι’ αυτό και καμιά φορά βλέπεται κάποιες γυναίκες να προχωράνε βάσει σχεδίου. Δεν του κάθονται για δυο-τρεις μέρες, και μετά αφήνουν ανοιχτή την πόρτα της τουαλέτας, την ώρα που κάνουν ντους, ή όταν βάζουν κρέμα στα πόδια τους. Για να γίνει τούρμπο και να χιμήξει.

Εάν, λοιπόν, δε θες να του τα κάνουν άλλες κάνε τα εσύ πριν αρχίσει να ξενοπηδάει κι’ αρχίσουν τα δράματα, τα αντικαταθλιπτικά και τα πατώματα…… Καν’ του κόλπα, αποπλάνησε τον, κάνε πράγματα χωρίς ενοχές και αναστολές. Ρούφηξε τον εσύ. Εξάντλησε τον, κι ας τον μετά, να δούμε θα θέλει να πάει με άλλη;
Δέκα πράγματα για το τι πρέπει να κάνεις στο κρεβάτι!
Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα
Το ‘χει πει ο καημένος ο Καρβέλας, αλλά δεν τον άκουγες! Όσο πιο φτηνιάρικα, τόσο πιο ωραία. Φόρα λοιπόν κάτω από τα ρούχα σου ότι πιο προστυχέ βρεις στα μαγαζιά στο Κουκάκι και στην Καλλιθέα. Εν ανάγκη πήγαινε εκεί που ψωνίζουν οι τραβεστί. Αλλά χωρίς να δείχνεις ότι ντρέπεσαι ή ότι σε νοιάζει, ή ότι είσαι υπέρ άνω. Μην τα φορέσεις σαν να του λες ότι τα έβαλα επίτηδες για να σε ερεθίσω. Φόρα τα κανονικά λες και είσαι η Βάνα Μπάρμπα κούκλα μου! Μην διστάσεις να πάρεις κόκκινα, ή φούξια! Μην φοβηθείς τους σέξι κορσέδες και τις λυμένες ζαρτιέρες, ή τα κολλητά κορμάκια. Έτσι και δει μέσα απ’ το μισάνοιχτο πουκάμισο σου μια υποψία κόκκινου θα ορμήσει σαν ταύρος σε υαλοπωλείο. Στο υπογράφω καραντί.
S e d u c e h i m
Λένε ότι ο άντρας είναι ο κυνηγός, και του αρέσει να παίρνει εκείνος τις πρωτοβουλίες. Ναι αλλά επειδή αρκετές φορές είναι και μαμούχαλοι, δεν θα τους πείραζε καθόλου να αναλάμβανες εσύ τα ηνία. Μιλάμε για τον άντρα που έχεις μέσα στο σπίτι σου. Μην βγεις έξω κι’ αρχίσεις να καμακώνεις, θα σε περάσουν για πρωταγωνίστρια της τελευταίας ταινίας του Lars von Trier. Και την ώρα του σεξ, άρπα τον ταύρο απ’ τα κέρατα. Ρίξ’ τον κάτω. Του αρέσει μερικές φορές να είναι από κάτω. Έχουν και καλύτερη θέα άλλωστε! Αν τον κάνεις να νιώσει ότι είναι αρεστός και ποθητός, ότι περνάει η μπογιά του, και ότι είναι και γαμώ τους άντρες…. Θα τον κάνεις χαλί να τον πατήσεις. Πάτα τον άφοβα!
Δεν φταις εσύ η φαντασία σου τα φταίει
Σου το είπα και πιο πάνω. Ας τον να σε παίρνει μάτι. Να φαντάζεται. Μην του τα δίνει όλα φάτσα φόρα. Και στο κρεβάτι, ποτέ μην πέφτεις γυμνή ακόμα κι αν εκείνος τα έχει βγάλει όλα. Εσύ ημίγυμνη. Άφησε τον να σε γδύσει εκείνος, πρώτα με τα μάτια και μετά με τα ίδια του τα χέρια. Αν μάλιστα έχει ξαπλώσει και βγεις απ’ το μπάνιο μόνο μ’ ένα T-shirt χωρίς τίποτα από κάτω… θα τον κάνεις να βγάλει καπνούς σαν ατμομηχανή. Αν έχει βραχεί και .. «κατά λάθος» το φανελάκι στην περιοχή του στήθους ε τότε κούκλα μου είσαι πολύ θεά.
Θυμάσαι εκείνη την επιτυχία της Κοκκίνου που έλεγε…..
…έχεις μεγάλο ταλέντο στα χείλη; Τι; Δεν ακούς Κοκκίνου; Κακώς! Τουλάχιστον εκείνο της Άντζυ Σαμίου, που έλεγε … «εκεί που καίγομαι πολύ, θέλω να νιώσω το φιλί»; Ααααα θα με τρελάνεις! Λοιπόν καθοδήγησε τον σε παρακαλώ με τρόπο, και δείξε του τι σου αρέσει στο σεξ. Ποια είναι τα σημεία που σε ερεθίζουν. Ψιθύρισε του ότι είναι τέλειος που τα ανακάλυψε….. Αυτό. Τόσο απλό. Το στοματικό σεξ λοιπόν είναι ακόμα ένα δυνατό σου όπλο. Τρελαίνονται να βλέπουν το όργανο τους στα χείλη σου. Εκείνη την ώρα αισθάνονται αρχηγοί αρχέγονης φυλής. Κανένας άντρας στον πλανήτη δεν μπορεί να αντισταθεί σ’ αυτό το «παιχνίδι». Και αν δεν του το κάνεις εσύ, υπάρχουν χιλιάδες άλλες [και άλλοι] που θα του το κάνουν ευχαρίστως. Σκέψου το λοιπόν καλά. Και μην του τον πιάνεις σαν να σιχαίνεσαι. Χούφτοστον γερά! Δεν συνεχίζω γιατί θα έχομε κακά ξεμπερδέματα…..
Δ ω μ ά τ ι ο 202
Αν δεν στο προτείνει αυτός, οργάνωσε το εσύ. Αν δηλαδή μια μέρα σε πάρει και σου πει ότι σε περιμένει στο Hilton στο δωμάτιο 202 [ή και σε κανένα φτηνιάρικο δεν μας πειράζει], μην βάλεις τις φωνές ότι ξοδεύει χρήματα για μαλακίες και τέτοια. Ντύσου, στολίσου και πήγαινε. Παίξε το ρόλο της βίζιτας. Βάλε ενισχυτικό σουτιέν, μαύρο καλσόν, τακούνια, αγόρασε και προφυλακτικά [οπωσδήποτε] και χτύπα την πόρτα…..
Τι να κάνουμε κούκλα μου; Άντρας είναι αυτός, να τον χάσουμε

a560841c8d3111a2d83ef68517ce26ce

ksilo_600_375_-1520156776
thumbnail
sexy_couple

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ