Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

*Όταν πίνει μια γυναίκα* !!


Οίνος ευφραίνει καρδίαν έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, αλλά εσείς ρε κορίτσια το έχετε παρακάνει.

Όταν πίνει μια γυναίκα και όταν παραφέρεται.. τραγουδά η Χαρούλα Αλεξίου και σήμερα θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε το λόγο που μια γυναίκα πίνει και πως αυτό χτυπά στο αντρικό μάτι.

Χωρισμός, ερωτική απογοήτευση, καψούρα και λιγότερες φορές διασκέδαση είναι οι λόγοι που θα συναντήσεις μία κοπέλα σουρωμένη. Και μη πείτε όχι. Κάνει ΜΠΑΜ ! Ειδικά το πότε κάποιος είναι πιωμένος από καψούρα και πότε από διασκέδαση ανεξάρτητα του αν είναι γυναίκα ή άντρας είναι ολοφάνερο.

Εντάξει συμφωνώ, ότι οι περισσότεροι άντρες είμαστε μαλ.. ! Αλλά αυτός δεν είναι λόγος για ότι και να έχει γίνει μια γυναίκα να μετατρέπεται σε Ορέστη Μακρή να τριγυρνάει σουρωμένη και να μειώνει τη προσωπικότητα της.

Θα χωρίσεις, θα νευριάσεις, θα θυμηθείς, θα καψουρευτείς. Υπάρχουν 1002 τρόποι να ξεπεράσεις αυτή τη φάση που περνάς. Αλλά επειδή οι περισσότερες δεν έχετε μυαλό ή στο ποτό θα το ρίξετε ή θα προτιμήσετε να βρείτε τον πρώτο τυχαίο, και να γίνεται γκόμενες της μιας βραδιάς.

Χαλαρώστε σκεφτείτε και βάλτε στο νου σας την εικόνα του εαυτού σας. Σας αρέσει το θέαμα? Εμένα προσωπικά η εικόνα μιας πιωμένης κοπέλας είναι από τα χειρότερα θεάματα. Ούτε μαγκιά κάνετε, αλλά ούτε και κερδίζετε τίποτα. Το μόνο που καταφέρνετε είναι απλά να μας κάνετε πιο περήφανους που σας φτάσαμε σε αυτό το χάλι. Ο εγωισμός σας βαράει κόφτη και καταστρέφετε και την εικόνα και τη προσωπικότητα σας.

Όσο υπάρχουν γυναίκες που η λύση, για το όποιο πρόβλημα έχουν στη προσωπική τους ζωή, είναι καμιά 30αριά μπύρες, ο άντρας θα είναι πάντα το ισχυρό φύλο και παράλληλα θα γινόμαστε όλο και πιο μαλ.../!

psixologikosfaros
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα