Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Tο μυστικό σύμφωνο των Πεφωτισμένων (Illuminati)Αυτό το σύμφωνο το λεγόμενο:  «Μυστικό σύμφωνο των Πεφωτισμένων (Illuminati)» δημιουργήθηκε περίπου γύρω στο τέλος του 1800 με αρχές του 1900. 

Για να δούμε τι έγραφαν και τι σκόπευαν…από τότε….αυτά τα άρρωστα μυαλά. 

Η ψευδαίσθηση θα είναι τόσο μεγάλη, τόσο μεγάλη που θα ξεφύγει από την αντίληψη τους. Εκείνοι που θα το δουν, θα θεωρηθούν τρελοί. Θα δημιουργήσουμε ξεχωριστά μέτωπα για να τους αποτρέψουμε από το να δουν τη σύνδεση με μας. Θα συμπεριφέρονται σαν να μην είμαστε συνδεδεμένοι για να κρατήσουν ζωντανή την ψευδαίσθηση. Ο στόχος μας θα πρέπει να επιτευχθεί με μια σταγόνα κάθε φορά, έτσι ώστε να μην υποψιαστούν εμάς τους ίδιους. 

Αυτό επίσης τους θα αποτρέψει από το να δουν τις αλλαγές που συμβαίνουν. Εμείς πάντα θα παραμένουμε πάνω από το σχετικό πεδίο της εμπειρίας τους επειδή γνωρίζουμε τα μυστικά του απόλυτου. Θα εργαστούμε μαζί και πάντα θα εξακολουθούμε να δεσμευόμαστε από το αίμα και τη μυστικότητα. Ο θάνατος θα έρθει σε αυτόν που θα μιλήσει. 

Θα διατηρήσουμε τη διάρκεια ζωής τους, σύντομη και το μυαλό τους αδύναμο, προσποιούμενοι ότι κάνουμε το αντίθετο. Θα χρησιμοποιήσουμε τη γνώση μας της επιστήμης και της τεχνολογίας με λεπτούς τρόπους, έτσι ώστε ποτέ δεν θα δουν τι συμβαίνει. 


Θα χρησιμοποιήσουμε μαλακά μέταλλα, επιταχυντές γήρανσης και καταπραϋντικά σε τροφή και νερό όπως επίσης και στον αέρα. Θα είναι καλυμμένοι από δηλητήρια οπουδήποτε και πάνε. Τα μαλακά μέταλλα θα τους κάνει να χάσουν τα μυαλά τους. Θα υποσχόμαστε ότι θα βρούμε μια θεραπεία από τα διάφορα μέτωπα μας, αλλά εμείς τους θα τροφοδοτούμε με περισσότερο δηλητήριο. Τα δηλητήρια θα απορροφηθούν από το δέρμα και τα στόματά τους. 

Θα καταστρέψουν τα μυαλά τους και τα αναπαραγωγικά συστήματα τους. Από όλα αυτά, τα παιδιά τους θα γεννηθούν νεκρά, και θα αποκρύψουν αυτές τις πληροφορίες. Τα δηλητήρια θα κρύβονται σε κάθε τι που τους περιβάλλει, σε ό, τι πίνουν, τρώνε, αναπνέουν και να φοράνε. Πρέπει να είμαστε ευφυές στην διανομή των δηλητηρίων για μην μπορούν να δουν μακριά. Εμείς θα τους διδάξουμε ότι τα δηλητήρια είναι καλά, με διασκεδαστικές εικόνες και ήχους μουσικών. Εκείνοι που κοιτάζουν προς τα πάνω, θα τους βοηθήσουν. 

Θα τους επιστρατεύσουμε για να ωθήσουν τα δηλητήρια μας. Θα δουν τα προϊόντα μας να χρησιμοποιούνται στην ταινία και θα γίνουν συνηθισμένα σε αυτούς και ποτέ δεν θα γνωρίζουν την πραγματική ισχύ τους. Όταν γεννήσουν θα εγχύσουμε δηλητήρια στο αίμα των παιδιών τους και να τους πείσουμε ότι είναι για τη βοήθειά τους. 

Θα ξεκινήσουμε νωρίς, όταν τα μυαλά τους είναι νεαρά, θα έχουμε ως στόχο τα παιδιά τους με ό, τι αγαπούν περισσότερο τα παιδιά, γλυκά πράγματα. Όταν τα δόντια τους φθαρούν εμείς θα τους γεμίσουμε με μέταλλα που θα σκοτώσει το μυαλό τους και θα κλέψει το μέλλον τους. Όταν η ικανότητά τους να μαθαίνουν θα έχει επηρεαστεί, θα δημιουργήσουμε φάρμακο που θα τους κάνει να πιο άρρωστος και θα προκαλέσει άλλες ασθένειες για τις οποίες εμείς θα δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερο φάρμακο. 

Θα κάνουμε υπάκουους και αδύναμους ενώπιων μας με τη δύναμη μας. Θα αναπτυχθούν καταθλιπτικοί, αργοί και παχύσαρκοι, και όταν έρχονται σε εμάς για βοήθεια, εμείς θα τους δώσουμε περισσότερο δηλητήριο. Θα εστιάσουν την προσοχή τους προς τα χρήματα και τα υλικά αγαθά, έτσι ποτέ μα ποτέ δεν θα συνδεθούν με τον βαθύτερο εαυτό τους. Εμείς θα τους αποσπάσουμε την προσοχή με την πορνεία, τις εξωτερικές απολαύσεις και τα παιχνίδια έτσι ώστε να μην μπορούν να είναι ένα με τη μοναδικότητα των όλων. 

Τα μυαλά τους θα ανήκουν σε εμάς και θα κάνουν ότι λέμε. Αν αρνηθούν θα βρούμε τρόπους για να εφαρμόσουμε τεχνολογία αλλοίωσης του μυαλού στη ζωή τους. Θα χρησιμοποιήσουμε ως όπλο μας τον φόβο. Θα δημιουργήσουμε τις κυβερνήσεις τους και για να δημιουργήσουν αντιθέσεις ανάμεσα τους. Θα μας ανήκουν και οι δύο πλευρές. 

Θα κρύβουμε ΠΑΝΤΑ τον στόχο μας, αλλά θα πραγματοποιούμε το σχέδιό μας. 

Θα εκτελέσουν την εργασία για μας και θα ευημερήσουμε από το μόχθο τους. Οι οικογένειές μας δεν θα αναμιχθούν ποτέ με τις δικές τους. Το αίμα μας πρέπει να είναι πάντα καθαρό, διότι είναι ο δρόμος. Εμείς θα τους κάνουμε να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον, όταν μας εξυπηρετεί. Εμείς θα τους κρατήσουμε χωριστά από την ενότητα του δόγματος και της θρησκείας. 

Θα ελέγχουμε όλες τις πτυχές της ζωής τους και θα τους πούμε τι να σκέφτονται και πώς. Εμείς θα τους καθοδηγούμε ευγενικά και απαλά αφήνοντας τους νομίζουν ότι είναι οι ίδιοι καθοδηγούν. Εμείς θα υποθάλψουμε την εχθρότητα μεταξύ τους μέσω των παρατάξεων μας. Όταν ένα φως θα λάμψει μεταξύ τους, θα το σβήσουμε με τη γελοιοποίηση, ή με θάνατο, όποιο από τα δύο μας συμφέρει. 

Εμείς θα τους κάνουμε να σχίσουν ο ένας την καρδιά του άλλου, και να σκοτώσουν τα παιδιά τους. Θα επιτευχθεί αυτό με τη χρήση μίσους ως σύμμαχος, τον θυμό ως φίλο μας. Το μίσος θα τους τυφλώσει εντελώς, και ποτέ δεν θα δουν ότι από τις συγκρούσεις τους θα εμφανιστούμε ως ηγέτες τους. Θα είναι απασχολημένοι σκοτώνοντας ο ένας τον άλλον. Θα κάνουν μπάνιο με το αίμα τους και θα σκοτώσουμε τους γείτονές τους για όσο χρονικό διάστημα θα μας συμφέρει. Εμείς θα ωφεληθούμε σε μεγάλο βαθμό από αυτό, γιατί δεν θα μας δουν, γιατί δεν μπορούν να μας δουν. 

Θα συνεχίσουμε να ευημερούμε από τους πολέμους τους και τους θανάτους τους. Θα το επαναλάβουμε αυτό ξανά και ξανά μέχρι ο απόλυτος στόχος μας να επιτευχθεί. Θα συνεχίσουμε να τους κάνουμε να ζουν με τον φόβο και τον θυμό μέσω εικόνων και μουσικής. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουμε για να το πετύχουμε αυτό. Τα εργαλεία θα παρέχονται από την εργασία τους. Θα τους κάνουμε να μισήσουν τους εαυτούς τους και τους γείτονες τους. 

Πάντα θα κρύβουμε την ''θεία'' αλήθεια από αυτούς, ότι είμαστε όλοι ένα. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να το μάθουν. Δεν πρέπει ποτέ να μάθουν ότι το χρώμα είναι αυταπάτη. Πρέπει πάντα να πιστεύουν ότι δεν είναι ίσοι. Σταγόνα με σταγόνα, σταγόνα με σταγόνα, θα προωθήσουμε τον έλεγχο μας. Θα πάρουμε την γη τους, τις πηγές τους και τον πλούτο τους για να εξασκήσουμε ολικό έλεγχο πάνω τους. 

Θα τους εξαπατήσουμε για να δεχτούν νόμους έτσι ώστε να τους πάρουμε την λίγη ελευθερία που έχουν. 

Θα δημιουργήσουμε τραπεζικό σύστημα για να φυλακίσουμε για πάντα κρατώντας αυτούς και τα παιδιά τους χρεωμένους. Όταν ενωθούν για να μας πολεμήσουν θα τους κατηγορήσουμε για εγκλήματα και θα παρουσιάσουμε μια διαφορετική ιστορία στον κόσμο αφού θα ελέγχουμε όλα τα ΜΜΕ. Θα χρησιμοποιούμε τα ΜΜΕ για να ελέγξουμε την ροή των πληροφοριών για το δικό μας όφελος μας

. Όταν εξεγερθούν και μας εναντιωθούν θα τους συνθλίψουμε σαν έντομα γιατί είναι πιο ασήμαντοι από αυτά. Θα είναι πολύ αδύνατοι για να κάνουν κάτι γιατί δεν θα έχουν όπλα. 

Θα εργοδοτήσουμε δικούς τους για να επιτελέσουμε τα σχέδια μας και θα τους τάξουμε αιώνια ζωή αλλά αυτήν την αιώνια ζωή δεν θα την αποκτήσουν ποτέ επειδή δεν είναι από εμάς. 

Οι εργοδοτούμενοι θα ονομάζονται αυτοί που παίρνουν πρωτοβουλίες (initiates) και θα τους κάνουμε να πιστέψουν σε λάθος δικαιώματα. Τα μέλη αυτών των ομάδων θα πιστέψουν ότι είναι ένα μαζί μας αλλά χωρίς να ξέρουν την αλήθεια. Δεν πρέπει να μάθουν ποτέ αυτή την αλήθεια γιατί θα γυρίσουν εναντίον μας! 

Για την δουλειά τους θα βραβεύονται με γήινα πράγματα και με μεγάλους τίτλους αλλά ποτέ δεν θα γίνουν αθάνατοι και να ενωθούν μαζί μας. Ποτέ δεν θα λάβουν το φως και να ταξιδέψουν στα αστέρια. Δεν θα φτάσουν ποτέ τα ψηλότερα σκαλοπάτια της ιεραρχίας επειδή ο σκοτωμός του είδους τους θα εμποδίσει το πέρασμα προς τον δρόμο της επιφώτισης. Αυτό δεν θα το μάθουν ποτέ. Η αλήθεια θα βρίσκεται κρυμμένη μπροστά στα μάτια τους, τόσο κοντά και δεν θα μπορούν να συγκεντρωθούν σε αυτήν ωσότου θα είναι πολύ αργά.

 Ω ναί. Τόσο μεγάλη θα είναι η αυταπάτη της ελευθερίας, που δεν θα καταλάβουν ποτέ ότι είναι οι σκλάβοι μας. Όταν όλα μπουν στην θέση τους η πραγματικότητα θα έχει δημιουργήσει για αυτούς, θα μας ανήκουν. Αυτή η πραγματικότητα θα είναι η φυλακή τους, θα ζουν σε μια αυταπάτη.

 Όταν ο στόχος μας εκπληρωθεί, μια νέα εποχή κυριαρχίας θα ξεκινήσει. Τα μυαλά τους θα είναι δεσμευμένα από τα πιστεύω τους, τα πιστεύω τους που τους μάθαμε από καιρό σε καιρό. Αλλά αν μάθουν ποτέ ότι είναι ίσοι θα τους διαλύσουμε. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να το μάθουν. Αλλά αν μάθουν ποτέ ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί θα μας εξοντώσουν. Θα πάρουν μέτρα. 

Δεν πρέπει ποτέ να μάθουν τι κάναμε, γιατί αν μάθουν δεν θα υπάρξει τόπος να κρυφτούμε γιατί θα είναι εύκολο να δουν ποιοί είμαστε όταν πέσει το πέπλο αφού οι πράξεις μας θα αποκαλύψουν ποιοί πραγματικά είμαστε και θα μας κυνηγήσουν και κανένας δεν θα μας δώσει καταφύγιο. 

Αυτό είναι το μυστικό σύμφωνο που πρέπει να ζούμε την υπόλοιπη παρούσα και μελλοντική ζωή μας γιατί αυτή η πραγματικότητα θα υπερβούν πολλές γενιές και αυτό το σύμφωνο είναι σφραγισμένο με αίμα. Με το αίμα μας. Εμείς όταν κάποτε ήρθαμε από τον παράδεισο στην Γη, αυτό τον σύμφωνο δεν πρέπει να μαθευτεί ποτέ ότι υπάρχει. Δεν πρέπει ποτέ να γραφτεί ή να διαβαστεί γιατί θα απελευθερώσει την οργή του κύριου Δημιουργού πάνω μας και θα πρέπει να χυτεύουμε στα βάθη από τα οποία προήρθαμε και να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος της ίδιας της αιωνιότητας.

ΜΈΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ….ΕΙΧΑΝ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:

ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…..ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…..ΔΙΟΤΙ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ…ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΧΑΨΕΙΣ …ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΚΙΟΛΑΣ…..ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ…διότι .....Οπροϋπολογισμός του 2010  ήταν : έσοδα    55 δις // έξοδα    46 δις // πλεόνασμα 9 δις…..χωρίς τόκους χρέους. 
ΤΕΛΙΚΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2010 :  ΕΣΟΔΑ  57,8 δις //  ΕΞΟΔΑ  52,9 δις   //  4,9 δις ΤΕΛΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ……χωρίς τόκους χρέους.

Ο προϋπολογισμός του 2011  ήταν: έσοδα 61,1 δις // έξοδα 51,8 δις //           πλεόνασμα 9,3 δις…..χωρίς τόκους χρέους  ( από τα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών  )

Για να δούμε ποιο ήταν το χρέος των χωρών της υπόλοιπης  ΕΥΡΩΠΗΣ ...ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ……ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΕΠ .
στοιχεία 2010..από.. την Κομισιόν, McKinsey Global Institute και DEUTSCHE BANK

ΔΗΛΑΔΗ……ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ…..ΤΟ 2010 ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…..!!!
ΑΠΟ ΤΙΣ….12 - 1 - 2010 ….ΕΩΣ ΤΙΣ….. 12 - 4 – 2010  …..ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΚΑ : 14,4 ΔΙΣ EURO . ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ : 47,5 ΔΙΣ EURO !!!.....τότε αντί να τα πάρει…!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΤΕ…..ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΙΩΠΗΣΕ !!! ΜΟΥΓΚΑ…..ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ….!
ΑΔΕΛΦΙΑ…..ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΟΣ !!! ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΖΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ .
Στις 27 / 5 / 2011 τέθηκε ερώτηση στη βουλή για να δοθεί κατάλογος των δανείων που έχει πάρει η Ελλάδα και πόσα λεφτά έχουμε δώσει μέχρι τώρα πίσω.

ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ…..είπαν όχι ! Γιατί ; Τα υπόλοιπα κόμματα ...σιώπησαν….Γιατί ;
ή δεν έχουμε πάρει δάνεια ή αυτά που πήραμε πήγαν στις τσέπες των
πολιτικών γι’ αυτό δεν ταιριάζουν τα εισοδήματά τους με τα πόθεν
έσχες που έχουν καταθέσε  …γκε γκε….. Το κατάλαβες…..!

Το χρέος λοιπόν είναι άμεσα αμφισβητήσιμο από το 1998 έως σήμερα
διότι τότε ο Σημίτης έκανε τον Οργανισμό διαχείρισης Δημοσίου Χρέους
και απέσπασε από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους τη διαχείριση του χρέους και την παρέδωσε εκεί. ΓΙΑΤΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ; Μα τα ίδια τα γεγονότα φανερώνουν την λεηλασία που έγινε.

 [ Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους με 5μελες ΔΣ ,
όπου οι τέσσερεις εξουσιοδοτούν τον ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ να λαμβάνει μόνος του τις αποφάσεις , αν χρειαζόμαστε, τι ποσό χρειαζόμαστε, με τι επιτόκιο, με τι όρους και από πού θα το πάρουμε .
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΠΕΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ GOLDMANSACHS…..!!! ]
Στις 18 / 5 / 2011    ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 3965 …..ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ( ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ) ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ;
Κι ερωτώ: Είναι δυνατόν τα οικονομικά της χώρας να τα διαχειρίζεται η GOLDMAN SACHS ;Σε ποια χώρα του κόσμου γίνεται αυτό ;
Η GOLDMAN SACHS ΤΑ ΠΗΡΕ…..Η GOLDMAN SACHS ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ….! Πολύ απλά…!

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

Προσέξτε οι Ελληνικές τράπεζες τότε πριν 3 μήνες ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ πήραν το δάνειο των 30 ΔΙΣ με 1%επιτόκιο. ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΕΝΑΣ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΣ ;;; χα χα…!

ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 28 ΔΙΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΤΟΥ Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ 108 ΔΙΣ ΜΕ 1% ΕΠΙΤΟΚΙΟ. Κι ερωτώ: Γιατίδεν τις έβαλε μπροστά να πάρουν δάνειο και για λογαριασμό του κράτους με 1% αντί 5,8%του πρώτου μνημονίου;

Όλοι οι βουλευτές μα όλοι….πρέπει να το καταλάβετε αυτό…..και να μην τους ξανά ψηφίσετε…..ποτέ…..είναι υπεύθυνοι για την ψήφιση του α' μνημονίου επειδή με την παραμονή τους στην Βουλή βοήθησαν στην ψήφιση του. Το δεύτερο μεγάλο παραμύθι που φάγαμε είναι ότι οι μισθοί και οι συντάξεις τάχα μας δημιουργούν το πρόβλημα.  Μόνον τα 22 δις είναι μισθοί και συντάξεις από τα 52 δις των δαπανών. Τα λεφτά των συντάξεων έπρεπε να υπάρχουν διότι ΑΔΕΛΦΙΑ…. τα έχει δώσει ο κόσμος, άλλα τα έφαγαν με τα δομημένα ομόλογα. Και τώρα θα πάρουμε…..μία τρύπα στο νερό…..!
Μα φυσικά αυτή η «πόρνη»…την μόνη αλήθεια που είπε ως (ποδηλάτης) ΓΑΠ ήταν ότι τα ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ….απλά δεν τελείωσε τη φράση του και να μας πει που ήταν ότι : και θα τα πάρουμε όλα...εμείς και τα αφεντικά μας….κι εμείς τώρα έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό και βράζουμε στο ζουμί μας. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ. ΕΛΕΟΣ…..!!! ΕΛΕΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ…ΕΛΕΟΣ….!
(Ε.Ι.)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα