Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Σε πανικό οι “αρχαιοκάπηλοι” Βρετανοί : Η Αμφίπολη συνορεύει με την “Μακεδονία”!

amphipolis

Η Αμφίπολη βρίσκεται κοντά στη …”Μακεδονία” υποστηρίζει με άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Sunday Times, εννοώντας πως η Αμφίπολη συνορεύει με το μεταλλαγμένο κράτος των Βουλγάρων των Σκοπίων!
Στο άρθρο γίνεται αναφορά στην επίσημη ανακοίνωση των ευρημάτων του Τύμβου Καστά από το υπουργείο Πολιτισμού το Σάββατο.
Σχολιάζει τη σπουδαιότητα της περιοχής για την αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και δεν παραλείπει να σημειώσει πως η κληρονομιά του στρατηλάτη έχει γίνει αντικείμενο έριδας μεταξύ Ελλάδας και μεταλλαγμένης Σκοπιανοβουλγαρίας.

Σημειώνει, δε, σύμφωνα με τα taxalia πως: «Το ταφικό μνημείο, θαμμένο κάτω από τον αμμώδη λόφο Καστά, έχει προβληθεί σε τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ, ενώ ήδη το έχουν επισκεφθεί διασημότητας και προσωπικότητες του δημόσιο βίου, όπως ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ενθουσιάστηκε στο να δώσει δημοσιότητα σε κάποια καλά νέα τη στιγμή που πασχίζει να ανοικοδομήσει την κατεστραμμένη οικονομία της χώρας».
Και συνεχίζει μιλώντας για τη Βεργίνα: «Τον προηγούμενο μήνα ήρθε η επιβεβαίωση πως τα οστά που έχουν ανακαλυφθεί περίπου 40 μίλια μακριά ανήκουν στον πατέρα του Αλεξάνδρου, εύρημα το οποίο άρπαξε αμέσως η κυβέρνηση για να αντικρούσει τους ισχυρισμούς της Μακεδονίας ότι ο Αλέξανδρος είναι κομμάτι της δικής τους ιστορίας και όχι της ελληνικής».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα