Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΑνεξήγητΟ: Στο Κτίριο Που Στεγάζονται Τα Γραφεία Της Google Στο Λονδίνο Υπήρξε Εκπομπή Τεράστιας Υπερφόρτωσης Στατικού Ηλεκτρισμού

 

Ένα παράξενο βίντεο καταγράφηκε από έναν άνδρα ο οποίος βρισκόταν έξω από τα γραφεία της Google στο Λονδίνο και τον εμφανίζει  να βαδίζει τη στιγμή που εκπέμπεται μια τεράστια ηλεκτρική δέσμη στατικού ηλεκτρισμού από το κτήριο.

Ο Simon Legrand και ένας φίλος του περπατούσαν μπροστά από το κτήριο που στεγάζονται τα γραφεία του γίγαντα της τεχνολογίας, την Παρασκευή το βράδυ, όταν λένε ότι αισθάνθηκαν ένα «ισχυρό ηλεκτρικό πεδίο» και αποφάσισαν να κινηματογραφήσουν την εμπειρία τους.

Καθώς ο Simon περπατά μπροστά από το κτίριο, τα μαλλιά του σηκώνονται εμφανώς από το κεφάλι του και λέει ότι νιώθει ένα αίσθημα καύσης στο μέτωπό του.



  
Δευτερόλεπτα μετά, o φίλος του Simon κρατά το τηλέφωνό του ψηλά το οποίο αρχίζει να τρίζει.

«Αρχικά δεν νιώσαμε πόνο, απλά εκπλαγήκαμε. Στη συνέχεια, άρχισε να γίνεται πιο έντονο και το τηλέφωνό μου άρχισε να τρίζει και να σταματάει να καταγράφει. Ο φίλος μου δέχθηκε ένα ισχυρό ηλεκτρικό σοκ κρατώντας το τηλέφωνό μου ψηλά " δήλωσε αργότερα ο
Simon .


 Telegraph UK

 nowtheendbegins

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα