Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Πρώην «κουνελάκι» μιλάει για την ερωτική της ζωή με τον ιδιοκτήτη του Playboy (Photos)

Για τα όσα έζησε πριν 10 χρόνια μέσα στην έπαυλη του 88χρονου, σήμερα, ιδιοκτήτη του Playboy, μίλησε η Κέντρα Γούιλκινσον, η οποία σε ηλικία 18 χρονών ήταν ένα από τα «επίσημα» κορίτσια του Χιου Χέφνερ.




 
«Μου ζήτησε να γίνω ένα από τα κορίτσια του και τότε η ιδέα μού φάνηκε καλή. Δεν ήξερα τι ακριβώς σήμαινε αυτό, αλλά δέχθηκα. Τότε ζούσα σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα, είχα μία χάλια ζωή και προσευχόμουν να μπορέσω να φύγω από εκεί. Οταν ο Χιου Χέφνερ μου ζήτησε να μετακομίσω στην έπαυλη του Playboy Mansion, δέχτηκα αμέσως, ωστόσο δεν είχα καταλάβει πως σε όλο αυτό συμπεριλαμβανόταν και το σεξ. Σε ρωτούσε αν θα ήθελες να πας μαζί του στον επάνω όροφο. Και αυτό ήταν. Ημουν 18 και αυτός 78» ανέφερε χαρακτηριστικά το άλλοτε γνωστό «κουνελάκι» του Playboy.




 
Σε ερώτηση για το αν ήταν υποχρεωμένη να κάνει σεξ με το αφεντικό του πιο γνωστού ανδρικού περιοδικού, η Κέντρα απάντησε: «Δεν ήσουν υποχρεωμένη να πας, ήταν δική σου επιλογή. Ήμουν περίεργη να δω τι συνέβαινε με τα ''κορίτσια του'', γιατί πάντα έπαιρνε στο δωμάτιό του από δύο κοπέλες και πάνω».




 
Η Γουίλκινσον υποστήριξε επίσης ότι ο Χιου Χέφνερ πρόσεχε όλες τις κοπέλες που είχε στο σπίτι του, κοιμόντουσαν όλες μαζί του και ήταν πολύ καλές.


 
Τα όσα έζησε μέσα στην έπαυλη τελείωσαν τον Νοέμβριο του 2008, όταν αποφάσισε να αλλάξει ζωή, να εγκαταλείψει τον Χιού Χέφνερ και να παντρευτεί.


 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα