Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑΣ


Βάζεις στο σπίτι παραδουλεύτρα που δεν την πιάνει το μάτι σου, όμως όποτε περνάει δίπλα σου, στο μισό μέτρο ανάβει μια σπίθα μέσα σου. Η κυρία σύζυγος δεν χαμπαριάζει διότι είναι γυναίκα, όμως εσύ, ο άνδρας, “άκουσες” τη “φωνή” του κοριτσιού. Επειδή το σώμα, από το λαιμό και κάτω, έχει κι αυτό τη δική του γλώσσα. Το στόμα του και τη μιλιά του.
Δεν “μιλάει” απλά το κορμί, “φλυαρεί” διαρκώς και στο αυτί σού λέει τι γουστάρει. Αν, μάλιστα, πιάνεις και τα σιγομουρμουρίσματα του γυναικείου κορμιού, τότε αντιλαμβάνεσαι και πως το γουστάρει.

Άσε την άλλην με κορμάρα σαν κι αυτές που συναντάς στα πανάκριβα στρηπτητζάδικα των ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων. Τα θεϊκά τα μοντελίστικα. Η γυναίκα που σφουγγαρίζει και ξεσκονίζει δεν διαθέτει κορμοστασιά και γλουτούς που τους σενιάρει το γυμναστήριο.
Το γυμνασμένο κορμί είναι δουλεμένο. Μεροκάματα σε πιλάτες, σε αεροβικές, σε πολυμηχανήματα γυμναστικής, βάρη, διατάσεις, μασάζ και διατροφή εναρμονισμένη με την ημερήσια δαπάνη ενέργειας του σώματος. Η φουκαριάρα η οικιακή βοηθός, η καμαριέρα στο ξενοδοχείο δεν μπορεί να φτιάξει σώμα με γυμναστική παθητική, με τη λάτρα, ούτε με τα ειδικά καλσόν που λανσάερει το τηλεμάρκετιγκ.
Το καλό, το στιβαρό και αισθητικά αποδεκτό σώμα κτίζεται ιδρώνοντας φόρμες σε σούπερ γυμναστήρια. Μην κοροϊδεύομαστε με τα ρούχα που διώχνουν τις κοιλιές, που μαζεύουν τα παχάκια.
Άλλο το αισθητικό σώμα, αλλά και το αισθησιακό. Το αισθητικό χωρίς ασθησιασμό απλά το θαυμάζεις. Το άλλο, το αισθησιακό, που μπορεί να μην έχει καμπύλες και αναλογίες μανεκέν, σε συλλαμβάνει σαν αλανιάρα τσιπούρα. Μιλάμε για καραμπινάτο ψάρεμα. Με μονοδόλι και φαραώ. Όπως πιάνουν τις τσιπούρες οι μερακλήδες ψαράδες.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα