Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΡΕΒΒΑΤΙ!



Παντρεύτηκε τέσσερις φορές, όλες από έρωτα ο Αλέκος Αλεξανδράκης, όμως με την γυναίκα της ζωής του, την επίσης ηθοποιό Νόνικα Γαληνέα, έζησε 21 χρόνια εκτός γάμου. Ένας άνδρας που άρεσε στις γυναίκες. Ήταν τραβηκτικός. Αμέτρητες οι κατακτήσεις του, κυρίως της μιας ημέρας, μιας εβδομάδας. Φατσικά, φυσιογνωμικά δεν ήταν ο τύπος του εραστή, τουλάχιστον σύμφωνα με την κινηματογραφική του εικόνα. Να, όμως, που θεωρήθηκε ο χωρίς αντίπαλο ζεν πρεμιέ στο θέατρο και το σινεμά. Τι σημαίνει αυτό;
Έπασχε το ελληνικό θέατρο από ωραίους αλλά και ταλαντούχους. Από γόηδες δυναμικούς και αστραφτερούς. Όταν πρωτοβγήκε στο σανίδι, σε ηλικία 21 χρονών ο Αλέκος 
Αλεξανδράκης, ο Αιμίλιος Χουρμούζιος, προσωπικότητα της κριτικής, έγραψε στην “Καθημερινή”: “Παρουσίαστε όπλα! Επιτέλους, ένας εραστής στο θέατρο”.

Σεμνό παιδί ο Αλεξανδράκης, χαμηλών τόνων στην προσωπική του ζωή, όμως στον ερωτικό τομέα ανεξάντλητος. Άπαικτος. Οι περιπέτειές του με τις εφήμερες γνωριμίες θα άξιζε να συμπεριληφθούν σε βιβλίο. Η Νόνικα Γαληνέα έλεγε ότι το αυτοκίνητο του Αλέκου μετατρεπόταν σε κρεββάτι. Πέθανε από καρκίνο σα σήμερα, στις 8 Νοεμβρίου, το 2005.
Στα 15 του χρόνια ήταν στην εθνική ομάδα ξιφασκίας. Προοριζότανε για αξιωματικός του Ναυτικού. Πρωτοεμφανίστηκε το 1949 στο θέατρο, αλλά και στο σινεμά, έπαιξε σε 75 ταινίες.
Πολυεθνικός γαμπρός ο Αλεξανδράκης. Στο Σουδάν γνώρισε την γυναίκα που παντρεύτηκε, πρώτος γάμος. Ο δεύτερος γάμος με Γαλλίδα, ο τρίτος με την ηθοποιό Αλίκη Γεωργούλη και ο τέταρτος με μια Ελβετίδα. Ήταν πάντα πολιτικοποιημένος, αριστερός.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα