Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Που μας έχουν γραμμένους;

pou_mas_grafeteΤελικά σε αυτή τη ζωή όσο και να προχωρήσει η τεχνολογία, όσα εξελιγμένα tablet, κινητά, κομπιούτερ και ότι άλλο θέλετε εσείς να βγάλουν, μερικά πράγματα δεν αλλάζουν με τίποτα.
Ένα από αυτά που δε θα αλλάξει, είναι το μέρος που ο άλλος θα μας γράψει κάποια στιγμή. Αυτή η κίνηση του χεριού από πάνω μέχρι κάτω λες και μαθαίνουμε καράτε, θα μείνει αθάνατη!
Μερικές φορές η κίνηση αυτή γίνεται και με τα δύο χέρια ως ένδειξη πάθους και αγάπης ως προς το άθλημα, του καράτε εννοώ, βεβαίως βεβαίως…
Καράτε μαθαίνουν και μερικοί Ευρωβουλευτές μας που ως γνωστόν κάποιοι τους επέλεξαν κατόπιν σοβαρής σκέψης.

Πριν λίγες ημέρες ο Νότης Μαριάς έθεσε πρόταση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για ανοιχτή συζήτηση περί του θέματος των Γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων. Η ψηφοφορία θα ήταν ονομαστική και ο κάθε ένας θα αναλάμβανε τις ευθύνες του.
Σε μία κλειστή συνεδρίαση που έγινε στις 7-10-2014 για την εξέλιξη αυτής της πρότασης, λογικό ήταν να υπάρχουν τα «Ναι» να γίνει και τα «Όχι» να μη γίνει. Όπως έχετε ήδη καταλάβει, οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ, Ελιάς και Ποταμιού είπαν όχι. Δε θέλουν τα παιδιά να ξύνουμε πληγές, ότι έγινε έγινε, τώρα θέλουμε πρόοδο και ευημερία!
Αν υποθέσουμε όμως ότι ήθελαν, αλλά η πρόταση του Μαριά δεν ήταν και πολύ σωστή, θα μπορούσαν να είχαν συνεργαστεί για να είναι όπως πρέπει, μια και ο κος Σαμαράς μας μιλάει συνέχεια περί ομοψυχίας!…
Θα ακούσουμε διάφορες εξυπνάδες για μη σωστό timing, για κενά στην πρόταση κλπ. Το στίγμα στα αφεντικά το δώσαμε πάντως, δε θέλουμε ρε αυτά που δικαιούμαστε, είμαστε υπέρ άνω χρημάτων.
Αλλά… γιατί να μην ψηφίσουν ότι τους πουν τα αφεντικά τους; Ξέρεις τι είναι να παίρνεις κοντά στα 100.000€ το χρόνο χωρίς να χαλάς τη ζαχαρένια σου, χαζός είσαι να μην προσκυνάς;
Μετά αναρωτιόμαστε γιατί μια φτωχή οικογένεια που θα πάρει πάλι από πλεόνασμα κάποια χρήματα που τα έχει ανάγκη, να μη ψηφίσει αυτούς τους απατεώνες.
Μπορεί να με πείτε ρατσιστή, αλλά είναι η αλήθεια ότι κάτι τέτοια επιδόματα είναι η χαρά των γύφτων και των αλλοδαπών.
Ας δούμε και ποιοι είπαν και το «Ναι», στο να γίνει η συζήτηση για τις αποζημιώσεις.
ΣΥΡΙΖΑ : Μανώλης Γλέζος, Σοφία Σακοράφα, Δημήτρης Παπαδημούλης, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Γιώργος Κατρούγκαλος, Κωνσταντίνος Χρυσόγονος.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : Ελευθέριος Συναδινός, Λάμπρος Φουντούλης, Γιώργος Επιτήδειος.
ΚΚΕ : Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Σωτήρης Ζαριανόπουλος.
ΑΝΕΛ : Νότης Μαριάς.
Είπαν επίσης το «Ναι» και οι Ευρωπαίους Αντιφεντεραλιστές και η Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά.
Όχι ότι όλοι αυτοί είναι τα καλά παιδιά, αλλά τουλάχιστον κράτησαν τα προσχήματα και δεν μπορείς να τους πεις τίποτα τώρα.
Πολλοί είναι αυτοί που μας έχουν αγαπήσει και θέλουν να μας σώσουν, γράφοντας με ανεξίτηλο μελάνι και κίνηση καράτε -και μετά σου λέει τεχνολογία-, το σωτήριο συμβόλαιο με το λαό.
Το που μας έχουν γραμμένους το γνωρίζουμε, το συζητάμε και το φωνάζουμε χρόνια τώρα. Ελπίζω κάποια στιγμή να πιάσει τόπο η γνώση που έχουμε.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα