Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Τα Μυστικά Της Αμφίπολης: Κωδικοποιημένη Θεϊκή Παρουσία

 


Ο καινοφανής Όρος,«κωδικοποιημένη θεϊκή παρουσία», σημαίνει την μαθηματική απόδοση από αρχαία μνημεία και έγγραφα ,σοβαρών επιστημονικών πληροφοριών, που αποκτήθηκαν μόλις τις τελευταίες δεκαετίες από το ανθρώπινο γένος του πλανήτη μας.
Η αποκλειστική εμφάνιση τους, λοιπόν, σε αρχαία μνημεία και έγγραφα*, ειδικά στα όρια του γεωγραφικού χώρου της Ελλάδας, φανερώνει την παρέμβαση εξωγήινου πολιτισμού.
* όπως ο «θησαυρός του Ατρέα» στις Μυκήνες – το ανώνυμο κυκλικό μνημείο της Αμφίπολης και τα Ομηρικά Έπη.
Δεν υπάρχει άλλη σοβαρή επιστημονική εξήγηση για την ύπαρξη των εξειδικευμένων αυτών πληροφοριών.
Η «κωδικοποιημένη θεϊκή παρουσία», συνεχίζεται στο μνημείο της Αμφίπολης με την αποκάλυψη νέων επιστημονικών στοιχείων – χαρακτηριστικών του γενετικού μας κωδικα , που ήταν αδύνατον να γνωρίζει ο οποιοσδήποτε στην αρχαία Ελλάδα, πριν 2414 χρόνια.
Οι μόνοι που ήταν σε θέση να τα γνωρίζουν, ήταν οι ίδιοι οι δημιουργοί μας, η άνθρωποι τους, σε ειδική αποστολή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
Ας προσπαθήσουμε να δούμε από την αρχή τα στοιχεία του ταφικού μνημειου και τον συμβολισμό τους ,σύμφωνα πάντα με την θεωρία πως αποτελούν «κωδικοποιημένη θεϊκή παρουσία».


Κυκλικό,άρα αλληγορική ερμηνεία = Κύτταρο –πλανήτης –Ιπτάμενος δίσκος –όμικρον = ο – μικρόν άρα νάνο- κύτταρο δηλαδή αόρατο στο γυμνό μάτι.
Σκαλοπάτια , δεν γνωρίζουμε ακόμη πόσα ακριβώς είναι. Ο λόγος είναι πως κανένας από την επιστημονική ομάδα της ανασκαφής δεν το θεωρεί σημαντικό να δώσει στο ευρύ κοινό τέτοιου είδους πληροφορίες.
Πιστεύω πως ο αριθμός τους θα είναι κάποιος από αυτούς τους ιερούς αριθμούς [ 9-12-13-15-16-22-23- η 24 ].
Τα σκαλοπάτια οδηγούν σε χαμηλότερο επίπεδο. Μας θυμίζει την κάθοδο του Οδυσσέα στον Αδη, που συμβολικά σημαίνει την επαφή με τον δημιουργό μέσα μας.
Την απόσταση από το τελευταίο σκαλοπάτι έως την πρώτη είσοδο δεν την γνωρίζουμε.


Ερχόμαστε στην είσοδο των Σφιγγών.


 

Η Σφίγγα σημαίνει την διττή υπόσταση του ανθρώπου – θεός –ζώο. Η διπλή υπόσταση μας επιβλήθηκε από τους δημιουργούς μας για τους γνωστούς λόγους.
Δάπεδο του πρώτου θαλάμου με χρώματα λευκό και ερυθρό χωρίς την παρουσία του Μαύρου χρώματος .Το λευκό και το ερυθρό παραπέμπουν σε ολοκληρωμένο άνδρα –ήρωα-Μύστη .Το εμβαδόν του δαπέδου είναι 27 τ.μ. [2+7 =9] και παραπέμπει σε θεό.


Ερχόμαστε στην είσοδο των Καρυάτιδων .Οι καρυάτιδες είναι κόρες του ΔΙΑ .



 

ΔΙΑΣ είναι ο υπέρτατος γενετικός κώδικας του σύμπαντος και όλοι οι άλλοι γενετικοί κώδικες απορρέουν από αυτόν, άρα είναι παιδιά του.
Από την Ομηρική Οδύσσεια γνωρίζουμε ηδη, πως οι δημιουργοί μας χρησιμοποιούν γυναικεία ονόματα , όταν αναφέρονται σε γενετικούς κώδικες .Έτσι για όσους δεν το γνωρίζουν ηδη η Ελένη, η Μυκήνη, η Ευρύκλεια, οι Μούσες, η Τυρώ κ.α.π., είναι ονόματα διαφορετικών γενετικών κωδίκων, που η Αθηνά με την Καλυψώ και τον Επειο χρησιμοποίησαν στον πλανήτη μας .
Στην αρχαία Ελλάδα οι καρυάτιδες άρχισαν να χρησιμοποιούνται σαν στηρίγματα [κολόνες] αντικαθιστώντας τον Άτλαντα, που στηρίζει όλη την ΓΗ. Ο Άτλαντας όπως γνωρίζουμε από την Οδύσσεια είναι η ΕΕ.
Θα ήθελα να γνώριζα το όνομα αυτού που αρχικά πρότεινε το σκεπτικό.
Οι Καρυάτιδες της Αμφίπολης επιβεβαιώνουν αυτό το εύρημα.
Όλες οι λεπτομέρειες της κατασκευής τους αναφέρονται σε βασικά χαρακτηριστικά του γενετικού μας κωδικα [διπλή έλικα -3+3 δις «γράμματα» -ιερή γνώση [στήθος = γάλα = τροφή = ιερή παιδεία] – m RNA – χρωμοσώματα – οχτάρια κ.α.
Επίσης αποδίδουν τον συμπαντικό χρυσό αριθμό δόμησης ζώων και φυτών Φ=1,618 και την συμπαντική μαθηματική σταθερά π=3,1428.
 

Στον δεύτερο θάλαμο. 

Έχουμε ένα μοναδικό Μαίανδρο γύρω από ένα μοναδικό μωσαϊκό ,χαρακτηριστικά της σοφίας των δημιουργών μας ,που αναδεικνύουν πληροφορίες από το ταξίδι της ψυχής μας στον ουρανό.
Κατά αρχάς θα ήθελα να κάνω γνωστό σε όσους το αγνοούν πως , όλοι οι Μαίανδροι είναι «φωτογραφίες» του γενετικού μας κωδικα.
Αυτός που τους επέβαλλε στον αρχαίο κόσμο θα ήταν σίγουρα άνθρωπος της Αθηνάς, όπως ήταν και οι ζωγράφοι Πιστοξενος και Κοδρος.
Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία του συγκεκριμένου μαιάνδρου, αναδεικνύεται ένα βασικό ποιοτικό χαρακτηριστικό του γενετικού μας κωδικα. Είναι αμφίδρομος .Τι καλύτερη μαθηματική αποτύπωση από την εμφάνιση των αριθμών [69] και [96] για να κάνεις την συγκεκριμένη πληροφορία γνώστη στον οποιονδήποτε.
Όπως φαίνεται και στην αναρτημένη φωτογραφία, ο συγκεκριμένος Μαίανδρος ,είναι υπέρ - φορτωμένος με τα σύμβολα 69 -96 που χαρακτηρίζουν τις αμφίδρομες έλικες του γενετικού μας κωδικα.
Επίσης οι αριθμοί 66 και 99 εμφανίζονται μέσα από την πολυπλοκότητα του Μαιάνδρου.
Είναι αριθμοί πολλαπλάσιοι του 33, η διαφορά τους είναι ο αριθμός 33, άρα μας παρέχουν για ακόμη μια φορά την σειρά ακεραίων αριθμών [3-3-6-9] που αποδίδει τον χρυσό αριθμό φ=1,618, ακριβώς όπως συμβαίνει στην Οδύσσεια και τον «θησαυρό του Ατρέα» στις Μυκήνες.
Οι αποκαλύψεις που μνημειου, όσες μας επιτρέπεται μέχρι στιγμής να γνωρίζουμε , το έχουν ηδη συνδέσει με τις Μυκήνες και την Οδύσσεια.


Ακόμη μερικοί αριθμοί που προκύπτουν και έχουν σημασία είναι ο αριθμός [3], από την αφαίρεση του αριθμού έξι από το εννέα [τριαδικός θεός] και ο αριθμός [27] από την αφαίρεση του 66 από το 99.
Ως γνωστό το εμβαδόν του συγκεκριμένου θαλάμου είναι 27 τ.μ. Υποδεικνύοντας με αυτό το μαγικό τετράγωνο του Ήλιου 27 Χ 27 = 729.
Επιπλέον στον Μαίανδρο εμφανίζεται και ικανός αριθμός πενταριών [5] . Θα ήταν καλό να μάθουμε κάποτε πόσα είναι τα τετραγωνάκια με τις πέντε βούλες στο εσωτερικό τους.
Ως γνωστό το [5] αντιπροσωπεύει το γράμμα [Ε] , δηλαδή ,Ελληνική Έλικα .
Δηλαδή ο «Μαίανδρος» είναι «πατενταρισμένος» ,όπως ακριβώς και ο γενετικός μας κώδικας με το διπλό έψιλον .
Στο ότι η Ελληνική διπλή βίο-νάνο-έλικα είναι αμφίδρομη αναφέρεται και το «κύμα της Θάλασσας» που περιστοιχίζει τον μαίανδρο .Η εναλλαγή των χρωμάτων του θυμίζει εξάρια και εννιάρια.
Οι λεξαριθμοι των αριθμών που αποκαλύφτηκαν μας βοηθούν να κατανοήσουμε περισσότερα .
9-6 = 3 = Ο τριαδικός θεός –τρίτος πλανήτης –τρία νέα μυαλά –με λέξεις των τριών γραμμάτων ενημερώνει τους επιστήμονες μας ο γενετικός μας κώδικας- τρία τα ιερά χρώματα [μαύρο-λευκό-κόκκινο]-τρία τα στάδια της θεωσης για τον άνθρωπο [άγνοια –ενημέρωση – επαφή]

9+6 = 15

15[6]=ΕΙ.-[ το Δελφικό ]
15[6]=Θεά.- [ η Μούσα –η θεά Αθηνά – η Ε.Ε.].-α10
15[6]=Γαία*.-[ ο πλανήτης Ιθάκη 33]
15[6]=αίγα*.-[ ο πλανήτης ΓΗ την εποχή του Κριού]
15[6]=αγία*.-[ο άγιος πλανήτης Γη την εποχή του Κριού]
15[6]=αγαθά.-[ισχυρά –καλά]
15[6]=δαι*.-[εν τη πνευματική μάχη].-α225
15[6]=ΔΙΑ*.- [ο Δίας / η τέλεια Ε.Ε.].-α14-α225-α332
15[6]=δαι*.- [επιφώνημα θαυμασμού-περιέργειας].-α225
15[6]=ιδα*.-[οραω = βλέπω-παρατηρώ-αντιλαμβάνομαι / θαυμάζω βλέποντας τον ΔΙΑ [ΕΕ] μέσα στο μυαλό μου].-α225


33[6] = ΔΙΙ δε .-[ ο ΔΙΑΣ λοιπόν]

33[6]=αγε ΔΙΙ.-[εμπρός γνωρίστε την Ελληνική Έλικα του ΔΙΑ]

66[3]=Αιεν *.-[ αιώνιε ΔΙΑ ].-α378-α263-α378

66[3]=α Διαν*.-[ω αιώνιε ΔΙΑ]
66[3]=Δι’ανα*.-[ ανα = δοτική του άναξ = βασιλέας / τον Δια τον βασιληα]

99[9] = πηγή.- [ρέων ύδωρ-/πηγή-βρύση-/μεταφορικά-αρχή-αφετηρία/ η Ε.Ε. είναι πηγή ζωής των πάντων στο σύμπαν καθώς και η μεγαλύτερη πηγή επιστημονικών δεδομένων ]
99[9] = μεγαν.- [μεγάλος-υψηλός-ευρύς-αχανής/ισχυρός-παντοδύναμο- [το μηκος της Ε.Ε. που περιέχεται στα 100 τρις εκατομμύρια κύτταρα ενός ανθρωπινου οργανισμού είναι τεράστιο 198.000.000 εκ. χιλιόμετρα]
99[9]= κλήμα.- [κληματαριά-αλληγορική ονομασία της Ε.Ε.]
99[9] = μάθημα. [γνώσις-επιστήμη/στον πληθυντικό = μαθηματικές επιστήμες-αστρονομία/ όλες οι γνώσεις όλων των επιστημών είναι καταχωρημένες στα έξι [6] δισεκατομμύρια «γράμματα» της Ελληνικής διπλής βίο-νάνο-έλικας]
Το υπουργείο πολιτισμού μας ενημερώνει πως το ύψος του Μαιάνδρου είναι 60 εκατοστά
Ο αριθμός έξι [6] συμβολίζει τα έξι [6] δισεκατομμύρια «γράμματα» της ΕΕ Έξι καρυάτιδες της Αθήνας κοκ.
Η ψυχή μας είναι η Ελληνική Έλικα. Όταν πεθαίνουμε εκτοξεύετε από την άκρη του κεφαλιού μας προς τον ουρανό για να συναντήσει την «Πηνελοπεια», το τεράστιο διαστημόπλοιο- σταθμό, συλλέκτη των ψυχών μας.
Ο Ερμής γνωστός και σαν ψυχοπομπός οδηγεί την ψυχή του εν λόγο άνδρα –ήρωα -θεού στον ουρανό.Κρατά κηρύκειο με ένα οκτώ [8] στην κορυφή του.
Οκτώ γνωρίζουμε πως είναι το σήμα κατατεθέν του γενετικού μας κωδικα, εμφανίζεται σε όλες τις φωτογραφίες του.
Φορά τα φτερωτά του πέδιλα. Όμοια με αυτά της Αθηνάς στην Οδύσσεια, στο στίχο α96.
Α96 ;;; σύμπτωση ;;; θεϊκή παρέμβαση και αυτή ;;; [ μαίανδρος 96 -69]

130[4]= Πέδιλα *.-[ πτητική συσκευή με την όποια κινείται ο Ερμής και η Αθηνά ].-α96

130[4]= ελπίδα *.-[ η μοναδική μας ελπίδα για να σωθούμε είναι να αποκτήσουμε πτητική συσκευή που θα μας μεταφέρει στο γαλαξία ].-α96
130[4]= Πεδία λ *.-[πεδία λάμδα = ηλεκτρομαγνητισμός = η κινητήρια δύναμη των αστροσκαφων των δημιουργών μας – η μοναδική μας ελπίδα].-α96
Η «κωδικοποιημένη θεϊκή παρουσία» είναι υπαρκτή και πλούσια στο ταφικό μνημείο της Αμφίπολης. Σημάδι της έντονης συμμετοχής αντιπροσώπων των θεών στην κατασκευή του . Αδημονώ γα την συνέχεια. 

Βασιλης Ι.Λυκιαρδοπουλος 

Τα μυστικά της Αμφίπολης  
16 /10/2014

«κωδικοποιημένη θεϊκή παρουσία»  συνέχεια

Συνεχίζουμε  την παρουσίαση περισσοτέρων πληροφοριών που απορρέουν από τον μοναδικό Μαίανδρο του μνημειου της Αμφίπολης .
 Ο αριθμός [33] απορρέει από τον μαίανδρο από την αφαίρεση του αριθμού 66 από τον αριθμό 99 
Η παρουσία των δυο αυτών αριθμών στο μαίανδρο επαναλαμβάνεται πολλές φορές αβίαστα Το 99 αντιπροσωπεύει το μηκος της μιας έλικας μέσα στο κύτταρο είναι ακριβώς 99 εκατοστά του μέτρου.
Το  33 εκτός του ότι αποτελεί τους πρώτους δυο αριθμούς της σειράς ακεραίων του [3] που στην ανάπτυξη τους αποδίδουν την συμπαντική σταθερά τον χρυσό αριθμό φ = 1,618 βάση του οποίου ο γενετικός μας κώδικας δομεί το σώμα μας.
[3-3-6-9-15-24-39-63-102-165-267-432-699- κοκ]
Αποτελεί επίσης και την απόσταση η οποία χωρίζει τα [3+3] δισεκατομμύρια «γράμματα» του γενετικού μας κωδικα μεταξύ τους.
Η απόσταση αυτή μετριέται σε 3,3, angstroms.
To angstrom είναι μονάδα μέτρησης νάνο-αποστάσεων 
3,3 × 3.000.000.000 = 99 εκατοστά του μέτρου το μηκος της μιας έλικας 
3,3 × 6.000.000.000 = 198 εκατοστά του μέτρου το μηκος της διπλής έλικας μέσα στο ανθρώπινο κύτταρο.
Ποιος ήταν σε θέση να γνωρίζει τέτοιες εξειδικευμένες λεπτομέρειες  για το μηκος του γενετικού μας κωδικα στο εσωτερικό του πυρήνα του κυττάρου και την απόσταση των χημικών ενώσεων που αποτελούν τα «γράμματα» του μορίου  πριν 2334 χρόνια;;;
Εμείς οι πολύξεροι θνητοί αποκτήσαμε τις συγκεκριμένες γνώσεις μετά το 2000 μ.χ.
Μετά την ανακάλυψη του ηλεκτρονικού μικροσκοπίου.
Θα κάνω και μια πρώτη προσέγγιση στον αγκυλωτό σταυρό και την σημασία του.
Καταρχάς είναι πανάρχαιο Ελληνικό σύμβολο.
Ποια είναι η σημασία του ;;;
Αποτελεί στην κυριολεξία ένα εργαλείο για την επαφή με τον θεό μέσα μας.
Ένα εργαλείο στην κυριολεξία από το μέλλον 
Πως μας βοηθά στην επαφή μας με το θειο μέσα μας τον άλλο μας εαυτό ;;;
Ο άλλος μας εαυτός ο θεός μέσα μας που τον έχετε γνωρίσει ηδη με διάφορα ονόματα –το 90%  του μυαλού μας που δεν δουλεύει – το φάντασμα στην μηχανή – George –ασυνείδητο –υποσυνείδητο  κ.α. τα ονόματα που του έχουν δοθεί είναι αμέτρητα  επικοινωνεί με τα δυο μυαλά μας μέσω του Μεσολόβιου με εικόνες  Τα δυο μυαλά μας προσλαμβάνουν πληροφόρηση από το περιβάλλον με τις αισθήσεις μας .
Το τελικό προϊόν που  φτάνει στον πυρήνα των εγκεφαλικών μας κυττάρων είναι εικόνα Στον πυρήνα των εγκεφαλικών μας κυττάρων λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις για την ζωή μας καθημερινά
Σήμερα την εποχή της εικόνας το κατανοούμε πολύ καλύτερα αυτό Οι διάφορες εταιρείες ξοδεύουν δισεκατομμύρια για διαφήμιση στο μεσο που μεταδίδει εικόνες την τηλεόραση Σας πληροφορώ πως το μεσο είναι άκρως αποτελεσματικό. 
Γιατί είναι αποτελεσματικό;;;
Διότι απευθύνεται κατευθείαν  στο κέντρο των αποφάσεων μέσα στο κρανίο μας. 
Και ποιο  είναι αυτό το κέντρο;;;
Η ΕΕ στον πυρήνα των εγκεφαλικών μας κυττάρων Ο θεός μέσα μας 
Όταν δώσει αυτός την εντολή αγόρασε μπανάνες θα αγοράσεις μπανάνες ο κόσμος να χαλάσει.
Και τι σχεση μπορεί να έχει ο αγκυλωτός σταυρός με όλα αυτά ;;;
Από την δημιουργία του σύγχρονου ανθρώπου έως μέχρι πριν 100 χρόνια περίπου 3000 χρόνια δεν υπήρχε τηλεόραση 
Υπήρχε όμως γραπτός λόγος 
Ο αγκυλωτός σταυρός είναι το εργαλείο που σου επιτρέπει να μετατρέψεις μια απλή πρόταση που εκφράζει κάποια επιθυμία σου  σε 3D εικόνα και να την στείλεις κατευθείαν στο κέντρο αποφάσεων του μυαλού σου στον θεό μέσα σου 
Και ναι το θαύμα γίνεται. 
Πως μετατρέπουμε μια πρόταση σε  3D εικόνα ;;;
Ηδη ο κατασκευαστής του μνημειου της Αμφίπολης μας έχει δώσει [5] μαγικά τετράγωνα το τετράγωνο του [3] του [6] του  [9] του  [27] και του [45]
Τι σχεση έχουν τα μαγικά τετράγωνα ;;; 
Το τέλειο τετράγωνο είναι το πλαίσιο μέσα στο όποιο συγκροτείς την εικόνα που θέλεις να στείλεις στον θεό μέσα σου η στα μυαλά άλλων συνανθρώπων σου για να τους βοηθήσεις  να θεραπευτούν  να τους βοηθήσεις γενικά να ζήσουν σωστά η  να τους κάνεις κακό Η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου έχει τον λόγο εδώ.
Με ποιο τρόπο την συγκροτώ;;; 
Με την μέθοδο του αγκυλωτού σταυρού. 
Η μέθοδος του αγκυλωτού σταυρού έχει ως εξής .
Π.χ. ας πάρουμε το τέλειο τετράγωνο του [27] Οι προτάσεις σας πρέπει να έχουν αρνητικό αριθμό γραμμάτων 
Η πρόταση που θα γράψουμε έχει [27] γράμματα και είναι η εξής .
[Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ]
Δημιουργώ ένα πλέγμα από 27 Χ 27 τετραγωνάκια οπού μέσα θα γράψω την πρόταση μου σε σχήμα αγκυλωτού σταυρού. 
Πηγαίνω στο κέντρο του τετραγώνου στο μεσαίο τετραγωνάκι και αρχίζω να γράφω την πρόταση μου και προς τις τέσσερις κατευθύνσεις –επάνω- κάτω –αριστερά –δεξιά Όταν συναντώ το τέλος του τετραγώνου στριβώ αριστερά  και δεξιά επάνω –η κάτω  και συνεχίζω έως ότου  τελειώσω την πρόταση μου .
Εάν το επιχειρήσετε επάνω και αριστερά κάτω και δεξιά  αριστερά και κάτω και δεξιά και επάνω θα δημιουργήσετε τον πρώτο αριστερόστροφο αγκυλωτό σταυρό σας .
To  σκεπτικό είναι να γεμίσουμε δουλεύοντας με αυτόν τον τρόπο και τα 729 τετραγωνάκια ώστε να ολοκληρωθεί η πρόταση -εικόνα μας σε 3D.
Φυσικά η επανάσταση της εικόνας σήμερα εξαφάνισε τους Μύστες με τις αρχαίες συνήθειες και πρακτικές Παρ όλα αυτά η μέθοδος  είναι πρακτικά ανέξοδη και εξασφαλίζει 100% αποτελέσματα Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις η και απλούς ανθρώπους για την  απόκτηση αγαθών πάσης φύσης όπως και θεραπείες κάθε τύπου 
Μπορούμε να αναρτήσουμε την τρισδιάστατη εικόνα μας οπουδήποτε φανερά η κρυφά Όταν το κάνουμε δεν το ανακοινώνουμε σε κανέναν είναι το μυστικό μας.
Πάντα σύμφωνα με το πεπρωμένο σου Γιατί μην ξεχνάς έχεις κάποιο παρελθόν δεν γεννήθηκες σήμερα.
Οι καθαρές  ψυχές προτιμώνται από τον άλλο σας εαυτό.

Δυο λόγια για το μοναδικό ψηφιδωτό

Τα δυο λευκά άλογα συμβολίζουν την αγνή  ψυχή του αποθανόντος Την « Ελληνική διπλή βίο-νάνο-έλικα = 612[9] = Ζευς» Οι πληροφορίες που μεταφέρει στην Εκάτη αφού αναλυθούν είναι σίγουρο πως θα οδηγήσουν τον ήρωα –άνδρα στην αιώνια ζωή στα Ηλύσια πεδία του Αργου και όχι στις φλόγες του Αδη.
Ο  στεφανωμένος άνδρας συμβολίζει τον ηρωισμό  την ανδρεία  και την επιτυχία του «αποθανόντος»  στην εκτέλεση της αποστολής  του.
Το άρμα το όχημα που μεταφέρει την ψυχή μας στον ουρανό  συμβολίζει τα εγκεφαλικά μας κύτταρα .
Ο μηχανισμός εκτόξευσης της ψυχής από την άκρη του κεφαλιού μας προς τον ουρανό είναι έργο του επιστήμονα των Ελλήνων αθανάτων Επειου. 
Ο ψυχοπομπός Ερμής μας βεβαιώνει  για την αλήθεια όλων των ανωτέρω αφού στα χεριά του κράτα το κηρύκειο με τον αριθμό [8] στην κορυφή του Σήμα κατατεθέν της Ελληνικής διπλής βίο-νάνο-έλικας.
Συνοδεύει στους ουρανούς την ψυχή διότι εκεί βρίσκεται ο κριτής των ψυχών μας στο διαστημόπλοιο Πηνελοπεια.
Τα πέδιλα του φανερώνουν πως βρίσκεται σε πτήση προς τον ουρανό Δεν κατεβαίνει δηλαδή στον Αδη ανεβαίνει στον ουρανό στα Ηλύσια πεδία του Αργου
Ο προσανατολισμός της εικόνας δεν είναι Ανατολή –Δύση όπως εσφαλμένη διαβάζω Το μνημείο είναι κύκλος και βρίσκεται στην Αμφίπολη Η Αμφίπολη έχει στα δυτικά της την χερσόνησο της Χαλκιδικής στα ανατολικά της τον νομό Καβάλας  Βόρεια την πόλη των Σερρών και Νοτιά το Αιγαίο πέλαγος.
Η είσοδος  του μνημειου βρίσκεται στην Δυτική ελαφρά Νοτιοδυτική πλευρά του κύκλου Το άρμα με τα δυο λευκά άλογα εάν σταθώ μπροστά στην εικόνα βρίσκεται στα δεξιά μου Είναι σαν να περνά από μπροστά μου Όταν εγώ βρίσκομαι στον άξονα Δύση –Ανατολή  το άρμα ταξιδεύει στον άξονα Νότος Βορράς.
Το άρμα κινείται από την ΓΗ προς τον ουρανό Οι ψυχές μας σύμφωνα με την παράγραφο α327 έως α336 της Ομηρικής Οδύσσειας ταξιδεύουν προς τον ουρανό Εκεί βρίσκονται οι δημιουργοί μας η κόλαση και ο παράδεισος.
Από το σκοτάδι στο φως του Ήλιου. Από την μίζερη υπόσταση του ανθρώπου [ζώο] στην βασιλεία του πνεύματος στα Ηλύσια πεδία του Αργου.

Συνεχίζουμε την παρουσίαση περισσοτέρων πληροφοριών που απορρέουν από τον μοναδικό Μαίανδρο του μνημειου της Αμφίπολης .
Ο αριθμός [33] απορρέει από τον μαίανδρο από την αφαίρεση του αριθμού 66 από τον αριθμό 99
Η παρουσία των δυο αυτών αριθμών στο μαίανδρο επαναλαμβάνεται πολλές φορές αβίαστα Το 99 αντιπροσωπεύει το μηκος της μιας έλικας μέσα στο κύτταρο είναι ακριβώς 99 εκατοστά του μέτρου.
Το 33 εκτός του ότι αποτελεί τους πρώτους δυο αριθμούς της σειράς ακεραίων του [3] που στην ανάπτυξη τους αποδίδουν την συμπαντική σταθερά τον χρυσό αριθμό φ = 1,618 βάση του οποίου ο γενετικός μας κώδικας δομεί το σώμα μας.
[3-3-6-9-15-24-39-63-102-165-267-432-699- κοκ]
Αποτελεί επίσης και την απόσταση η οποία χωρίζει τα [3+3] δισεκατομμύρια «γράμματα» του γενετικού μας κωδικα μεταξύ τους.
Η απόσταση αυτή μετριέται σε 3,3, angstroms.
To angstrom είναι μονάδα μέτρησης νάνο-αποστάσεων
3,3 × 3.000.000.000 = 99 εκατοστά του μέτρου το μηκος της μιας έλικας
3,3 × 6.000.000.000 = 198 εκατοστά του μέτρου το μηκος της διπλής έλικας μέσα στο ανθρώπινο κύτταρο.
Ποιος ήταν σε θέση να γνωρίζει τέτοιες εξειδικευμένες λεπτομέρειες για το μηκος του γενετικού μας κωδικα στο εσωτερικό του πυρήνα του κυττάρου και την απόσταση των χημικών ενώσεων που αποτελούν τα «γράμματα» του μορίου πριν 2334 χρόνια;;;
Εμείς οι πολύξεροι θνητοί αποκτήσαμε τις συγκεκριμένες γνώσεις μετά το 2000 μ.χ.
Μετά την ανακάλυψη του ηλεκτρονικού μικροσκοπίου.
Θα κάνω και μια πρώτη προσέγγιση στον αγκυλωτό σταυρό και την σημασία του.
Καταρχάς είναι πανάρχαιο Ελληνικό σύμβολο.
Ποια είναι η σημασία του ;;;
Αποτελεί στην κυριολεξία ένα εργαλείο για την επαφή με τον θεό μέσα μας.
Ένα εργαλείο στην κυριολεξία από το μέλλον
Πως μας βοηθά στην επαφή μας με το θειο μέσα μας τον άλλο μας εαυτό ;;;
Ο άλλος μας εαυτός ο θεός μέσα μας που τον έχετε γνωρίσει ηδη με διάφορα ονόματα –το 90% του μυαλού μας που δεν δουλεύει – το φάντασμα στην μηχανή – George –ασυνείδητο –υποσυνείδητο κ.α. τα ονόματα που του έχουν δοθεί είναι αμέτρητα επικοινωνεί με τα δυο μυαλά μας μέσω του Μεσολόβιου με εικόνες Τα δυο μυαλά μας προσλαμβάνουν πληροφόρηση από το περιβάλλον με τις αισθήσεις μας .
Το τελικό προϊόν που φτάνει στον πυρήνα των εγκεφαλικών μας κυττάρων είναι εικόνα Στον πυρήνα των εγκεφαλικών μας κυττάρων λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις για την ζωή μας καθημερινά
Σήμερα την εποχή της εικόνας το κατανοούμε πολύ καλύτερα αυτό Οι διάφορες εταιρείες ξοδεύουν δισεκατομμύρια για διαφήμιση στο μεσο που μεταδίδει εικόνες την τηλεόραση Σας πληροφορώ πως το μεσο είναι άκρως αποτελεσματικό.
Γιατί είναι αποτελεσματικό;;;
Διότι απευθύνεται κατευθείαν στο κέντρο των αποφάσεων μέσα στο κρανίο μας.
Και ποιο είναι αυτό το κέντρο;;;
Η ΕΕ στον πυρήνα των εγκεφαλικών μας κυττάρων Ο θεός μέσα μας
Όταν δώσει αυτός την εντολή αγόρασε μπανάνες θα αγοράσεις μπανάνες ο κόσμος να χαλάσει.
Και τι σχεση μπορεί να έχει ο αγκυλωτός σταυρός με όλα αυτά ;;;
Από την δημιουργία του σύγχρονου ανθρώπου έως μέχρι πριν 100 χρόνια περίπου 3000 χρόνια δεν υπήρχε τηλεόραση
Υπήρχε όμως γραπτός λόγος
Ο αγκυλωτός σταυρός είναι το εργαλείο που σου επιτρέπει να μετατρέψεις μια απλή πρόταση που εκφράζει κάποια επιθυμία σου σε 3D εικόνα και να την στείλεις κατευθείαν στο κέντρο αποφάσεων του μυαλού σου στον θεό μέσα σου
Και ναι το θαύμα γίνεται.
Πως μετατρέπουμε μια πρόταση σε 3D εικόνα ;;;
Ηδη ο κατασκευαστής του μνημειου της Αμφίπολης μας έχει δώσει [5] μαγικά τετράγωνα το τετράγωνο του [3] του [6] του [9] του [27] και του [45]
Τι σχεση έχουν τα μαγικά τετράγωνα ;;;
Το τέλειο τετράγωνο είναι το πλαίσιο μέσα στο όποιο συγκροτείς την εικόνα που θέλεις να στείλεις στον θεό μέσα σου η στα μυαλά άλλων συνανθρώπων σου για να τους βοηθήσεις να θεραπευτούν να τους βοηθήσεις γενικά να ζήσουν σωστά η να τους κάνεις κακό Η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου έχει τον λόγο εδώ.
Με ποιο τρόπο την συγκροτώ;;;
Με την μέθοδο του αγκυλωτού σταυρού.
Η μέθοδος του αγκυλωτού σταυρού έχει ως εξής .
Π.χ. ας πάρουμε το τέλειο τετράγωνο του [27] Οι προτάσεις σας πρέπει να έχουν αρνητικό αριθμό γραμμάτων
Η πρόταση που θα γράψουμε έχει [27] γράμματα και είναι η εξής .
[Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ]
Δημιουργώ ένα πλέγμα από 27 Χ 27 τετραγωνάκια οπού μέσα θα γράψω την πρόταση μου σε σχήμα αγκυλωτού σταυρού.
Πηγαίνω στο κέντρο του τετραγώνου στο μεσαίο τετραγωνάκι και αρχίζω να γράφω την πρόταση μου και προς τις τέσσερις κατευθύνσεις –επάνω- κάτω –αριστερά –δεξιά Όταν συναντώ το τέλος του τετραγώνου στριβώ αριστερά και δεξιά επάνω –η κάτω και συνεχίζω έως ότου τελειώσω την πρόταση μου .
Εάν το επιχειρήσετε επάνω και αριστερά κάτω και δεξιά αριστερά και κάτω και δεξιά και επάνω θα δημιουργήσετε τον πρώτο αριστερόστροφο αγκυλωτό σταυρό σας .
To σκεπτικό είναι να γεμίσουμε δουλεύοντας με αυτόν τον τρόπο και τα 729 τετραγωνάκια ώστε να ολοκληρωθεί η πρόταση -εικόνα μας σε 3D.
Φυσικά η επανάσταση της εικόνας σήμερα εξαφάνισε τους Μύστες με τις αρχαίες συνήθειες και πρακτικές Παρ όλα αυτά η μέθοδος είναι πρακτικά ανέξοδη και εξασφαλίζει 100% αποτελέσματα Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις η και απλούς ανθρώπους για την απόκτηση αγαθών πάσης φύσης όπως και θεραπείες κάθε τύπου
Μπορούμε να αναρτήσουμε την τρισδιάστατη εικόνα μας οπουδήποτε φανερά η κρυφά Όταν το κάνουμε δεν το ανακοινώνουμε σε κανέναν είναι το μυστικό μας.
Πάντα σύμφωνα με το πεπρωμένο σου Γιατί μην ξεχνάς έχεις κάποιο παρελθόν δεν γεννήθηκες σήμερα.
Οι καθαρές ψυχές προτιμώνται από τον άλλο σας εαυτό.
Δυο λόγια για το μοναδικό ψηφιδωτό
Τα δυο λευκά άλογα συμβολίζουν την αγνή ψυχή του αποθανόντος Την « Ελληνική διπλή βίο-νάνο-έλικα = 612[9] = Ζευς» Οι πληροφορίες που μεταφέρει στην Εκάτη αφού αναλυθούν είναι σίγουρο πως θα οδηγήσουν τον ήρωα –άνδρα στην αιώνια ζωή στα Ηλύσια πεδία του Αργου και όχι στις φλόγες του Αδη.
Ο στεφανωμένος άνδρας συμβολίζει τον ηρωισμό την ανδρεία και την επιτυχία του «αποθανόντος» στην εκτέλεση της αποστολής του.
Το άρμα το όχημα που μεταφέρει την ψυχή μας στον ουρανό συμβολίζει τα εγκεφαλικά μας κύτταρα .
Ο μηχανισμός εκτόξευσης της ψυχής από την άκρη του κεφαλιού μας προς τον ουρανό είναι έργο του επιστήμονα των Ελλήνων αθανάτων Επειου.
Ο ψυχοπομπός Ερμής μας βεβαιώνει για την αλήθεια όλων των ανωτέρω αφού στα χεριά του κράτα το κηρύκειο με τον αριθμό [8] στην κορυφή του Σήμα κατατεθέν της Ελληνικής διπλής βίο-νάνο-έλικας.
Συνοδεύει στους ουρανούς την ψυχή διότι εκεί βρίσκεται ο κριτής των ψυχών μας στο διαστημόπλοιο Πηνελοπεια.
Τα πέδιλα του φανερώνουν πως βρίσκεται σε πτήση προς τον ουρανό Δεν κατεβαίνει δηλαδή στον Αδη ανεβαίνει στον ουρανό στα Ηλύσια πεδία του Αργου
Ο προσανατολισμός της εικόνας δεν είναι Ανατολή –Δύση όπως εσφαλμένη διαβάζω Το μνημείο είναι κύκλος και βρίσκεται στην Αμφίπολη Η Αμφίπολη έχει στα δυτικά της την χερσόνησο της Χαλκιδικής στα ανατολικά της τον νομό Καβάλας Βόρεια την πόλη των Σερρών και Νοτιά το Αιγαίο πέλαγος.
Η είσοδος του μνημειου βρίσκεται στην Δυτική ελαφρά Νοτιοδυτική πλευρά του κύκλου Το άρμα με τα δυο λευκά άλογα εάν σταθώ μπροστά στην εικόνα βρίσκεται στα δεξιά μου Είναι σαν να περνά από μπροστά μου Όταν εγώ βρίσκομαι στον άξονα Δύση –Ανατολή το άρμα ταξιδεύει στον άξονα Νότος Βορράς.
Το άρμα κινείται από την ΓΗ προς τον ουρανό Οι ψυχές μας σύμφωνα με την παράγραφο α327 έως α336 της Ομηρικής Οδύσσειας ταξιδεύουν προς τον ουρανό Εκεί βρίσκονται οι δημιουργοί μας η κόλαση και ο παράδεισος.
Από το σκοτάδι στο φως του Ήλιου. Από την μίζερη υπόσταση του ανθρώπου [ζώο] στην βασιλεία του πνεύματος στα Ηλύσια πεδία του Αργου.

 ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα