Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Απιστία: Πού να επικεντρωθείτε αν σας μπήκαν "ψύλλοι στ' αυτιά"

Απιστία: Πού να επικεντρωθείτε αν σας μπήκαν "ψύλλοι στ' αυτιά"

Μία ιστοσελίδα που απευθύνεται σε παντρεμένους και δεσμευμένους που αναζητούν... περιπέτειες, πραγματοποίησε πρόσφατα δημοσκόπηση σχετικά με τον ρόλο που παίζει η σύγχρονη τεχνολογία στην απιστία και κατά πόσο διευκολύνει την κατάσταση.
Συνολικά 11.050 μέλη της ιστοσελίδας, απαντώντας σε ερωτηματολόγιο, έδωσαν άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
Σύμφωνα με όσα προέκυψαν, smartphone και tablet είναι οι συνήθεις ύποπτοι στο παιχνίδι της απιστίας.

Συγκεκριμένα, το 90% των απίστων να δηλώνει ότι χρησιμοποιεί τις φορητές συσκευές που έχει στην κατοχή του για να επικοινωνήσει με τον κρυφό δεσμό του και μόλις το 12% να φοβάται μήπως τον «πιάσουν στα πράσα».
Τα τρία τέταρτα των συμμετεχόντων παραδέχτηκαν ότι έχουν μια ελαφριά ανησυχία μήπως τους αντιληφθούν, ενώ το 13% δεν έχουν την παραμικρή ανησυχία σχετικά με το αν είναι πιθανό να αποκαλυφθεί η διαδικτυακή περιπέτειά τους.
Τολμηροί είναι όσοι στέλνουν μηνύματα ενώ ο/η σύντροφός τους είναι στο σπίτι (23%) ή ακόμα και στο ίδιο δωμάτιο (64%) ενώ μόλις το 13% ισχυρίζονται ότι δεν επικοινωνούν με το δεσμό τους παρουσία του μόνιμου συντρόφου τους.
Τα συμπεράσματα της μελέτης καταλήγουν ότι οι φορητές συσκευές έχουν φέρει την επανάσταση στην απιστία, μεταφέροντας τη δυνατότητα επικοινωνίας από περισσότερα μέρη εκτός του προσωπικού υπολογιστή όπως ίσχυε μέχρι πριν μερικά χρόνια.


onmed


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα