Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Τραγούδι με τίτλο «ΑδΕΝΦΙΑ μου Αλήτες Πουλιά» ετοιμάζει ο Τόλης Βοσκόπουλος!

tolis
Μνημονιακή διασκευή του γνωστού λαϊκού τραγουδιού του Τόλη Βοσκόπουλου, που θα συζητηθεί! 
Δυναμική επιστροφή στη μουσική σκηνή για τον διάσημο Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή με μία διασκευή που φημολογείται ότι την εμπνεύστηκε η σύζυγος του και νυν Υφυπουργός Πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου!
Με μία διασκευή ενός παλιού και αγαπημένου του τραγουδιού του η οποία πρόκειται να είναι απόλυτα προσαρμοσμένη  στην φοροεισπρακτική μνημονιακή επικαιρότητα, αποφάσισε να επιστρέψει δυναμικά στην ελληνική μουσική δισκογραφία ο γνωστός για το μουσικό του έργο αλλά και για τα χρέη του στην εφορία Τόλης Βοσκόπουλος!

Πρόκειται για μία βελτιωμένη επανέκδοση του διάσημου λαϊκού τραγουδιού του «Αδέρφια μου αλήτες πουλιά» που είχε κυκλοφορήσει το 1971  για τις ανάγκες της ομώνυμης ταινίας του Οδυσσέα Κωστελέτου και είχε σημειώσει πρωτοφανή επιτυχία όταν είχε προβληθεί για πρώτη φορά στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.
Ο σύζυγος της τωρινής Υφυπουργού Πολιτισμού που σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούσε εδώ και καιρό την κατάλληλη ευκαιρία προκειμένου προκαλέσει ευχάριστα το ελληνικό μουσικό κοινό, άρπαξε αμέσως την ευκαιρία που του έδωσε η έμπνευση της συζύγου του που όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους είναι και αυτή η οποία του έδωσε την φαεινή ιδέα για τη νέα του μνημονιακή διασκευή.
Η  διασκευή που ετοιμάζει ο Τόλης Βοσκόπουλος εμπνευσμένη απόλυτα από τον νέο φόρο ακινήτων, θα έχει τον τίτλο «ΑδΕΝΦΙΑ μου Αλήτες Πουλιά και μέσα από τους στίχους της θα εξιστορείται -συν τοις άλλοις- με άκρως συγκινητικούς στίχους όλο το δράμα που βιώνει τα τελευταία χρόνια ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής εξαιτίας των υπέρογκων χρεών του στην εφορία.
Όπως έγινε γνωστό από τον ίδιο τον καλλιτέχνη το μεσημέρι της Κυριακής, το ρεφρέν της νέας του αυτής διασκευής αναμένεται να είναι το ακόλουθο:
«ΑδΕΝΦΙΑ μου Αλήτες Πουλιά
κι εγώ σαν και σας στους ανέμους
γυρεύω χαμένα λεφτά!»
Σύμφωνα με ερμηνευτική σημείωση του καλλιτέχνη ο στίχος «γυρεύω χαμένα λεφτά»αναφέρεται στην συγκινητική προσπάθεια που έκανε για πολλά χρόνια προκειμένου να ξεπληρώσει τα ποσά που χρωστούσε στο Ελληνικό Δημόσιο.
«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την γυναίκα μου την Άντζελα που είχε την ιδέα για την υπέροχη αυτή μνημονιακή διασκευή η οποία μου δίνει την ευκαιρία να βγάλω επιτέλους στη δημοσιότητα όλες τις θυσίες που έκανα τα τελευταία χρόνια στην υπεράνθρωπη προσπάθειά μου να ξεπληρώσω τα χρέη που αδίκως μου είχε επιβάλει η εφορία.
Αν και οι θυσίες μου αποδείχθηκαν τελικά αχρείαστες  αφού όλα τα πρόστιμα που μου είχαν επιβληθεί ακυρώθηκαν, εντούτοις πρόκειται για ένα ιστορικό κεφάλαιο της ζωής μου το οποίο και θέλω να μοιραστώ απλόχερα με όλο το ελληνικό μουσικό κοινό.
Για την ακριβή ημερομηνία του νέου μου τραγουδιού το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τελικό στάδιο των ηχογραφήσεων θα σας ενημερώσω σύντομα».
δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους το απόγευμα της Κυριακής ο Τόλης Βοσκόπουλος,
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα