Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Σκόπια: Η φασιστική Χούντα του Γκρούφσκι –κλέφτες της ταυτότητάς μας




Αύγουστος 7, 2014.

Με την ψευδή αποδοχή της ταυτότητας των απογόνων των αρχαίων Μακεδόνων, η Φασιστική Χούντα  του Νίκολα Γκρούεφσκι, με απάτη αντικατέστησε  τη σύγχρονη ταυτότητα  του σλαβικού λαού με μία ψεύτικη, κλεμμένη, που την πληρώνει το έθνος μας με την απώλεια της πραγματικής του ταυτότητας και την αξιοπρέπειά του.


Πληρώνουμε ένα υψηλό τίμημα, επειδή η ταυτότητα δεν αντιστοιχεί με το περιβάλλον και τις αντιλήψεις μας και ιδιαίτερα από αυτές που μας παρέχει ο κόσμος γύρω μας.

Ως εκ τούτου σε κάθε πολίτη  με αυτοεκτίμηση και ικανότητα για ορθολογική σκέψη, υπάρχει ένα συναίσθημα ταπείνωσης, με την επιμονή  να γίνει μέλος της αρχαίας μακεδονικής ταυτότητας- «εξ αίματος»- και με την επιμονή της σύνδεσης μας με το έργο «Σκόπια 2014», ένα γεγονός που τον παρεμποδίζει να έχει τη σωστή πνευματική ανάπτυξη.

Η απόκτηση «ευγενούς» καταγωγής

Από την άλλη πλευρά, η αντικατάσταση της (αληθινής μας) ταυτότητας συνέβη σε εμάς μόνο και μόνο επειδή υπήρχε η επιθυμία να αποκτήσουμε μια «ευγενή καταγωγή» ή απόγονοι μιας «ανώτερης» φυλής, που στην ουσία αποτελεί έκφραση μιας ανθρώπινης δυστυχίας με το αίσθημα της κατωτερότητας, αφού προωθείτε μια ψευδής αναπαράσταση του εαυτού μας.

Αυτή η αναγνώριση, βασίζεται σε παρανοήσεις σχετικά με την φυλετική και ευγενική καταγωγή των κλεφτών της ταυτότητας από παλαιότερα μέχρι σήμερα.

Ας μην λησμονούμε, αφού αποτελεί και ιστορική ειρωνεία, επιπλέον έγινε κίνητρο των αρχαίων Μακεδόνων, να αποδείξουν ότι ανήκαν οι βασιλιάδες τους,  στο γένος των Αργεαδών. Δηλαδή, όλοι οι βασιλιάδες αυτής της γενεαλογίας, οι πρόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως και ο ίδιος ήταν ελληνικής καταγωγής και όχι  όπως τους αποκαλούσαν οι Αθηναίοι «Μακεδόνες βάρβαροι».

Η παλαιότερη πηγή για αυτό, είναι φυσικά ο Ηρόδοτος, ο οποίος στην Ιστορία του, που γράφθηκε 96 χρόνια πριν από τη γέννηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αυτό αποδεικνύει στην επιμονή των Αργεαδών  στην ελληνική καταγωγή τους.

«Και αυτοί ήταν απόγονοι του Περδίκα. Οι Έλληνες κριτές των Ολυμπιακών Αγώνων, βρήκαν αποδεικτικά στοιχεία για την ελληνική καταγωγή τους.

 Ο Αλέξανδρος  (γιος του Αμύντα του Α΄) ήρθε στην Ολυμπία, για να αγωνισθεί στο τρέξιμο, οι άλλοι ανταγωνιστές δεν ήθελαν τη συμμετοχή του, επειδή στους αγώνες συμμετείχαν μόνο Έλληνες και όχι Βάρβαροι.

Ο Αλέξανδρος τότε, ενώπιον της Επιτροπής των Αγώνων, απέδειξε ότι ήταν απόγονος των Αργεαδών και αναγνωρίσθηκε ως Έλληνας και κατάφερε όχι μόνο να συμμετάσχει στους αγώνες, αλλά να βγει πρώτος! (αυτό λέει η Ιστορία του Ηροδότου V, 22).

Την αξιόπιστη αυτή  πηγή, με τον Αλέξανδρο τον Α΄, πολλοί αμφισβήτησαν, ακόμη και στους χρόνους του ρήτορα Δημοσθένη που οργισμένος  είχε ‘σχολιάσει’ λέγοντας για τον Φίλιππο τον Β΄, ότι «ούτε Έλληνας είναι, ούτε ανήκει σε ελληνική φυλή, ούτε καν σεβαστός βάρβαρος, αλλά ένας αγροίκος ...Μακεδόνας», βρισκόμενος,  βέβαια, εν πανικώ, λόγω της επιθετικότητας του Φιλίππου.

Λοιπόν, τώρα, αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι η γενεαλογία των βασιλικών δυναστειών δεν έχει τίποτε να κάνει με τις εθνοτικές ή φυλετικές συνθέσεις των εθνών που κυβέρνησαν, παραμένει μια ιστορική αναφορά, κύριο, όμως, θέμα είναι η Ελληνική υπεροχή.

Έτσι, ο Μέγας Αλέξανδρος και οι πρόγονοί του, αυτό-προσδιορίζονται ως Έλληνες , διότι ήταν πολιτιστικά πολύ ανώτεροι από άλλους λαούς.

 Και στην εποχή, μετά τον Μέγα Αλέξανδρο, είχε γίνει χρυσός κανόνας η υπεροχή των Μακεδόνων, που έβλεπαν πολύ κατώτερα, ως ανθρωπάκια  τους άλλους λαούς του κόσμου, όπως  το δικό μας κόμμα το DPMNE, που σκύβει γονυπετώντας στο αξεπέραστο μεγαλείο του.

Ωστόσο, οι οπαδοί του συγκεκριμένου κόμματος, του VMRODPMNE, δεν είναι οι μοναδικοί αχρείοι που πάσχουν από το αίσθημα κατωτερότητας  και παράγουν παρανοήσεις  για την καταγωγή τους, αλλά το σύνολο  των βαλκανικών γειτόνων μας, που είναι άρρωστοι από την ίδια πάθηση, της ψυχικής αναπηρίας.

Οι Αλβανοί και οι Πελασγοί

Για παράδειγμα, οι Αλβανοί,  από τα τέλη του 19ου αιώνα, έχουν συνδέσει τη ‘φυλή’ τους με την μυθική εθνογένεση από τους Πελασγούς.

Βάσει των «επιστημονικών ιστοριών» οι πρωτο-αλβανοί κατάγονται από τους Πελασγούς, όπως και οι Ηπειρώτες και οι Μακεδόνες  και ίσως και άλλα έθνη της Βαλκανικής.

Αυτό το ‘κολάζ’ της εθνογένεσης,  δεν διστάζει να βγάζει συμπεράσματα ότι η Αρχαία Ελλάδα και ο Ελληνικός πολιτισμός, ήταν ‘παράγωγα’ του πολιτισμού των Πελασγών, των «παλαιών Αλβανών» δηλαδή,  και από αυτό τεκμαίρεται  ότι όλες οι εξέχουσες προσωπικότητες της αρχαίας ιστορίας, με επικεφαλής τον «δικό μας» Μέγα Αλέξανδρο και τον διδάσκαλό του τον Αριστοτέλη, ήταν χωρίς καμία αμφιβολία καθαρόαιμοι Αλβανοί...
...

Σωτήρια η παρέμβαση της  Άγκελα Μέρκελ

Η μόνη σωτηρία για εμάς (τους Σλάβους των Σκοπίων) για να διαπεράσουμε το σκοτάδι, όπου με την κλοπή ταυτότητας θέλουν ‘ καλά και σώνει’ να μας κάνουν αρχαίους Μακεδόνες, κυρίως από το VMRO-DPMNE, με την κλοπή μιας ταυτότητας από την αρχαιότητα, είναι το νέο στοιχείο που μπήκε στην διαπραγμάτευση.

Και αυτό μπήκε από την Γερμανία Καγκελάριο κυρία Μέρκελ, που όχι μόνο είπε ότι θα διαπραγματευθεί το όνομα, αλλά και την ταυτότητα.

Αυτή είναι μια καλή είδηση, μετά από οκτώ χρόνια αποτυχίας!

Ναι αγαπητοί αναγνώστες, είναι μια καλή είδηση, να διαπραγματευθούμε μαζί με το όνομα και την ταυτότητα. Ώστε να έχουμε μια ευνοϊκή έκβαση των διαπραγματεύσεων.


Мирослав Грчев


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα