Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠ’ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ


Ο εχθρός προ των πυλών; Να ‘ταν έτσι, το πρόβλημα αντιμετωπίζεται. Σκέπτεσαι πως θα κρατήσεις μακρυά τον πούστη τον εχθρό. Αυτός, όμως, βρίσκεται μέσα στο σπίτι σου, στην ίδια την κρεββατοκάμαρά σου. Κι εσύ είσαι που του άνοιξες τις πύλες προστασίας της προσωπικής σου ζωής. Πετάξτε, ρε, τις τηλεοράσεις από το μπαλκόνια! Όλοι. Αυτή θα ‘ναι η πρώτη σας επανάσταση. Και γαμώ το πολιτικόν μήνυμα.
Φόρα παρτίδα σού λέει: Προβλέπω να σε βαρέσει καρκίνος μετά από δυόμισυ μήνες. Τι κάνεις; Στο παίζει γιατρός, ενώ δεν είναι ούτε κομπογιαννίτης.
Την επόμενη, ο ίδιος, σου προτείνει να σου πάρει μέτρα για φέρετρο, ενώ δεν είναι νεκροθάφτης, αλλά εκπομπάρχης. Την Τρίτη μέρα, πάλι ο ίδιος καριόλης, σου λέει: Ελπίζω να τη σκαπουλάρεις και να σώσεις και τη ζωή σου και την περιουσία σου, ενώ δεν είναι ούτε ιατρός με ειδικότητα, ούτε οικονομολόγος με δίπλωμα, αλλά πολιτικός. Την τέταρτη ημέρα ξανακάθεσαι μπροστά στην τηλεόραση; Σ’ αυτό το ζωντανό βασανιστήριο με αρχιδήμιους επώνυμους Φράνκεστάϊν της δημοσιογραφίας.
Τέτοιο πράγμα δεν ξανάζησα εδώ και μισό αιώνα. Τη μαύρη σου ζωή στη φτιάχνουν κατάμαυρη κάποιοι επαγγελματίες της ενημέρωσης, όταν σε βλέπουν σαν ποντικό στη φάκα και σου σφίγγουν όλο και περισσότερο την παγίδα. Γιατί, ρε παιδιά; Στο όνομα του λειτουργήματος ρίχνουν στη μάπα και μέσα στην ψυχή σου το πιο επικίνδυνο τοξικό προϊόν για τη δημόσια υγεία. Ότι η ζωή σου γαμήθηκε, ότι δεν έχεις μέλλον, καμμία προοπτική να ρεφάρεις, ότι το ΔΝΤ…, ότι το μνημόνιο…, ότι η τρόικα… Άντε να χαθείτε, πουντραρισμένοι κουκουλοφόροι, χωρίς κουκούλα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα